Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри

З наближенням Нового року ми всі з захопленням підбираємо подарунки для близьких людей, намагаючись вибрати щось незвичайне і яскраве. При цьому, як ні дивно, складніше всього буває підібрати маленькі презенти для колег і знайомих, адже хочеться, щоб такі речі були оригінальними і недорогими.

Якщо ви спантеличені, що ж подарувати в такому випадку, то наша добірка саме для вас. Ми подумали, якими можуть бути маленькі подарунки на Новий рік 2018, і склали спеціальну добірку.

Подарунки з символом Нового року

Прийдешній 2018 рік пройде під знаком Жовтого Земляного Собаки, тому сувеніри у вигляді цього дружнього тварини будуть як не можна до речі. При цьому зовсім необов\’язково дарувати магніти на холодильник – замість цього купіть гарну ялинкову іграшку у вигляді символу року або з його зображенням, шоколадну фігурку або більшу карамельну цукерку у формі собачки. Можна створити цілий подарунковий, з\’єднавши в красивій коробочці всі ці сувеніри – вийде недорого і дуже мило.

Такий презент відмінно доповнить листівка з добрими побажаннями, яку можна купити або зробити своїми руками. Другий варіант навіть краще, адже сьогодні в моді все в стилі хенд-мейд.

Прикраси на ялинку

Вибираючи маленький подарунок для колеги або друга, розгляньте варіант ялинкової прикраси. Перед Новим роком у магазинах з\’являються різні іграшки з тканини, скла, пластику, дерева та інших матеріалів, які стануть цікавим і приємним презентом.

Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри

Також можна придбати гарний скляну кулю ручної роботи з яскравим розписом, упакований в подарункову коробку. Крім того, в інтернеті можна замовити ялинкова прикраса з зображенням за вашим смаком.

Отримувач точно оцінить такий подарунок, адже це не просто сувенір, який буде збирати пилюку на полиці, а красиве прикраса, яка знайде своє місце на новорічній ялинці.

Обереги

Оберіг – це красивий маленький подарунок, який демонструє гарне ставлення до одержувача. Таким подарунком може стати невеликий полотняний мішечок, наповнений запашними травами, з написом «Для залучення здоров\’я», «На удачу», «На щастя» і т. д. Гарним подарунком стане оберегом декоративна підкова або ріг достатку, виконані з дерева, глини або металу.

Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри

Красиво виглядають і спеціальні обереги для дому: невеликі «вінички» із колосків пшениці, прикрашені засушеними квітами, ягодами і крупами. Вони символізують захист від злих сил і привертають в будинок благополуччя.

Зробити оберіг у подарунок можна і своїми руками. В інтернеті є безліч майстер-класів, як виготовити таку штучку, тому створити хенд-мейд презент під силу кожному.

Горшкові квіти

Залежно від різновиду квітки, такий подарунок може бути і дорогим, і маленьким, символічним. Так, якщо потрібно привітати жінку-керівника або родичку, то можна подарувати дорогу орхідею, а ось для колеги або не дуже близького друга цілком підійде милий маленький кактус у горщику.

Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри

Такий подарунок підніме настрій і буде нагадувати про виробника ще багато часу. Особливо милим квітка буде, якщо підібрати для нього незвичайний горщик і доповнити листівкою.

Новорічні хлопавки та феєрверки

Новий рік неможливо уявити без вибухів петард і яскравих салютів, тому такий подарунок буде дуже доречним. Наприклад, ви можете подарувати другу хлопавку, наповнену різнобарвним конфетті або навіть «грошима» – мініатюрними копіями доларових банкнот.

Купити в подарунок можна і невеликий феєрверк: в спеціалізованих магазинах можна підібрати недорогі варіанти. Якщо вже ви дійсно хочете здивувати одержувача, то можете створити цілий набір, у який увійде хлопавка, бенгальські вогні, феєрверки та небесний ліхтарик.

Слід підкреслити, що підбирати такий подарунок слід лише в спеціалізованих магазинах, які правильно зберігають продукцію. Не спокушайтеся низькими цінами товарів, які продаються на вуличних розкладках: петарди і салюти можуть виявитися отсыревшими або простроченими.

Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри

Кухонні девайси

Підбираєте подарунок сусідці або колезі, який любить готувати? Вивчіть асортимент оригінальних кухонних девайсів і серед безлічі пристосувань ви знайдете підходящий презент.

Наприклад, хорошим варіантом стане креативний фартух з 3D зображенням, незвичайні ємності для спецій та круп, форми для льоду, за допомогою яких утворюються крижані квіти, кулі чи кораблики. Також можна купити фігурні обробні дошки або спеціальні ножі, щоб вирізати фігурки з овочів і фруктів.

Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри

В інтернет-магазинах ви знайдете великий вибір креативних девайсів для кухні, які самі захочете отримати в подарунок. Але у виборі такого презенту важливо не захопитися і не придбати щось дуже незвичайне, що просто відправитися в ящик кухонного столу.

Незвичайна гуртка

Чашка теж може бути оригінальним маленьким подарунком, якщо правильно підійти до її вибору. Наприклад, незвичайним подарунком стане гуртка-нагадувач, на зовнішніх стінках якої можна писати маркером. Вона точно сподобається офісним працівникам, яким часто ніде записати номер телефону або нагадування, а також тим, хто просто любить малювати, причому не важливо, на якій поверхні.

Також можна подарувати чашку зі спеціальним відділенням для печива або ж варіант з об\’ємною забавною зверюшкой на дні, яка «виринає» з напою. Та й сама гуртка може бути незвичною за рахунок своєї форми. Наприклад, вона може бути виконана у вигляді сови, кошеня, гранати, тістечка і т. д.

Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри

А для тих, хто нудьгує на роботі, існує гольф-чашка: в її нижній частині є невелика виїмка, в яку за допомогою мініатюрної ключки потрібно загнати такий же маленький кулька для гольфа, які йдуть в комплекті.

Якщо ви не знайшли такої незвичайної чашки, то підключивши фантазію, ви можете найпростішу кухоль перетворити в креативний маленький подарунок. Просто наповніть ємність улюбленими солодощами одержувача, різнобарвним конфетті і запакуйте все в красиву коробочку.

Символічна нагорода

Маленьким подарунком на Новий рік 2018 може стати і символічна нагорода за заслуги. Наприклад, ви можете подарувати колезі медаль «Найкращому гравцю в «сапер» в офісі» або «Душі компанії». Сьогодні купити грамоту, медаль або кубок можна в спеціальному магазині або в інтернеті дуже недорого і зробити з них приємний невеликий презент.

Маленькі подарунки на Новий рік 2018 | Кращі ідеї, недорогі і оригінальні сувеніри

Якщо ви не знаєте що подарувати на Новий рік, то знайте, маленькі презенти – це необов\’язково нудні статуетки або інші «приїлися» штучки. Додайте вибір подарунка трохи креативу, і ви побачите, як просто порадувати друга або співробітника навіть невеликим сувеніром. Доповніть подарунок щирими, добрими побажаннями, і ви створите одержувачу гарний настрій на довгий час.

Відео-рада


Стаття написана спеціально для сайту “2018 рік Собаки”: https://novij-rik.pp.ua/

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024