ГоловнаКонтакти

Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки

Рекламний блок

У багатьох країнах світу існує традиція випікати різні новорічні печенюшки. У Німеччині, Англії та Ірландії печуть імбирні печива, в Данії – з корицею і кардамоном, у Швеції випікають житні печиво у вигляді монеток і розвішують на ялинці, щоб всі бажаючі могли їх зняти, в Китаї і Японії – печива, в яких заховані побажання або прогноз на майбутній рік.

В країнах СНД вона зараз теж зароджується. І все більше мам з діточками практикують захоплююче заняття – випічку новорічних печива, якими можна прикрасити новорічний стіл і ялинку.

В давні часи на Русі, звичайно, існувала традиція випікати житні печива – Колядки, але вона канула в Лету і була змінена іншими стравами більш сучасної кухні. І зараз більш традиційним новорічним у всьому світі стає печиво з різними спеціями. Складно вже собі уявити Новий рік без запаху імбиру і кориці.

Щоб у вашому будинку теж з'явився цей чудовий аромат спецій і симпатичні новорічні печенюшки, пропонуємо вам спробувати кілька простих, але дуже смачних рецептів.

Зміст:

  • Різдвяні дзвіночки
  • Чарівні сніговички
  • Відео-рецепт
  • Різдвяні дзвіночки

    Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки

    Це печиво не тільки покличе в будинок дух різдва, підніме настрій вам і домашнім, але й прикрасить вашу лісову красуню, додавши до її хвойному нотки аромату імбиру, кориці і мускатного горіха.

    Необхідні інгредієнти:

  • Борошно – 325 р
  • Цукор – 200 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Масло вершкове – 150 г (можна використовувати маргарин)
  • Мед – 2-3 ст. л.
  • Імбир (сухий мелений – 2 ч. л.
  • Кориця мелена – 1 ч. л.
  • Мускатний горіх мелений – 0,5 ч. л.
  • Сіль – на кінчику ножа
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Процес приготування:


    Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки
    Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки

    Крок 1. На водяній бані розтопити вершкове масло і додати мед і соду і всі спеції.

    Крок 2. Просіваємо борошно, додаємо в неї цукор (100 г), сіль, яйце і вимішуємо.

    Крок 3. Домішують в отриману масу, злегка остигнула олійно-медову суміш. Вимішуємо до тих пір, поки тісто не перестане липнути до рук, і не стане однорідним. Після обмотуємо харчовою плівкою і залишаємо на ніч в холодильнику.

    Крок 4. Для того, щоб форма всіх дзвіночків була однаковою, візьміть картон і виріжте 6 кіл різних діаметрів і один різьблений листочок. Отвори всередині кружечків у тесті допоможе вирізати звичайна кулькова ручка, тільки візьміть таку, щоб діаметр був не надто вузьким. Розкачуємо з тіста пласт шириною 0,5 см і вирізаємо фігурки. Деко вистилаємо пергаментом, викладаємо детальки і випікаємо при температурі 180 градусів 10 хвилин.

    Крок 5. Дістаємо печива з духовки, перекладаємо на блюдо, або спеціальні підставочки, остигати. А в цей час готуємо глазур для прикраси. Відокремлюємо білок від жовтка і збиваємо білок з цукром, сюди ж додаємо лимонний сік.

    Крок 6. Після того, як печива охололи, розмальовуємо їх глазур'ю і залишаємо ще на деякий час, щоб глазур повністю на них застигла, і потім формуємо дзвіночки. Детальки нанизуємо на тонку червону стрічку. У результаті повинна вийде 5-6 різдвяних дзвіночків.

    Такі печива можуть служити не тільки для прикраси, але і як подарунок для рідних і друзів. Також з такого тіста можна робити не тільки дзвіночки, а все що завгодно, наприклад, символом 2018 року буде собака. Можна вирізати і спекти печиво у вигляді собачок або собачих мордочок.

    до змісту ^

    Чарівні сніговички

    Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки

    Надзвичайно ніжне та смачне печиво, яке тане в роті і стане гідною прикрасою новорічного столу 2018.

    Необхідні інгредієнти:

  • Борошно – 50 г
  • Масло вершкове – 50 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Чорний шоколад – 200 г
  • Білий шоколад – 100 г
  • Вершки не менше 33% – 4 ст. л.
  • Розпушувач для тіста – 0,5 ч. л
  • Ванілін – на кінчику ножа
  • Сіль – щіпка
  • Процес приготування:


    Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки
    Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки Рецепти новорічного печива до Нового року 2018: приготування домашньої випічки

    Крок 1. Чорний шоколад ламаємо на маленькі шматочки і розтоплюємо на водяній бані. Дуже важливо не перетримати шоколад, щоб він не почав згортатися. Тому, якщо більша частина розтопилася і залишилися зовсім малюсінькі шматочки, знімайте, вони вже і так розтануть.

    Крок 2. Поки шоколад трохи остигає, збиваємо яйця з цукром і ваніліном. Після того, як маса збільшиться в об'ємі в кілька разів, потроху додаємо в неї розтоплений шоколад і акуратно перемішуємо, щоб маса не опустилася.

    Крок 3. Просіяти борошно і також акуратно потроху додавати її в масу і перемішати до однорідності. Покласти в неї і щіпку солі.

    Крок 4. Деко застелити пергаментом і з допомогою кондитерського мішка або якщо такого немає, звичайного щільного кулька видавити невеликі круглі печива.

    Крок 5. Розігріти духовку до 180 градусів і випікати печиво при цій температурі 5-7 хвилин. Важливо, щоб зверху вони прихватились скоринкою, а всередині залишилися жидковатыми, зразок фондана або брауні.

    Крок 6. Шапки сніговичків ідеально зробити з трюфельних цукерок, розрізавши їх навпіл або з будь-яких інших з відповідною формою. Носики нарізати з добре вимитої і очищеної від білої частини апельсинової скоринки.

    Крок 7. Дістаємо печиво з духовки, перекладаємо на тарілку і даємо повністю охолонути. Поки воно остигає, варимо глазур. На водяній бані розтоплюємо білий шоколад з вершками, постійно помішуючи. Пам'ятаєте, як важливо вчасно зняти масу, щоб вона не згорнулася.

    Крок 8. Коли печиво і глазур для нього охолоне, присипаємо його цукровою пудрою, щоб глазур не сильно розтікалася і поливаємо нею. Після кладемо шапочки з цукерок, очі з шматочків шоколаду або одного поламаного печива і апельсиновий носик.

    Дивіться не з'їжте печиво до Нового року. Якщо його спробувати, від нього вже неможливо відірватися.

    Щасливого вам, солодкого і смачного Нового 2018 року!

    до змісту ^

    Відео-рецепт



    Стаття написана спеціально для сайту "2018 рік Собаки": http://novij-rik.pp.ua/

    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...