ГоловнаКонтакти

Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів

Рекламний блок

Ну як же обійтися в казкову ніч без смачного шикарного торта... Для ласунів це просто не мислимо. Тому тортик повинен бути. І бажано спекти його самостійно, адже жоден магазинний торт не зрівняється з домашньою смачною випічкою на Новий рік.

У Китаї, як, втім, і в багатьох інших країнах, існує повір'я, що солодощі на Новий рік повинні бути обов'язково. Тому не будемо довго описувати всю необхідність і важливість тортів на святковому столі, а приступимо до випічки.

Ми пропонуємо вам спробувати чудові рецепти неймовірно смачних тортів.

Зміст:

  • Новорічний торт «Тропічний рай»
  • Новорічний торт «Пташине молоко на новий лад»
  • Відео рецепт
  • Новорічний торт «Тропічний рай»

    Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів

    Приголомшливий торт, дуже ніжний і шалено смачний з нотками екзотики і жаркого тропічного літа. Цей шедевр точно сподобається вашим гостям.

    Необхідні інгредієнти:

  • Борошно – 500 гр.
  • Цукор – 450 гр.
  • Яйця – 7 шт.
  • Вершки не менше 33% - 200 гр.
  • Молоко – 1100 мл
  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Маргарин – 150 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Желе для тортів – 2 упаковки
  • Фрукти (на ваш розсуд: ківі, апельсини тощо) – 300 гр.
  • Коньяк – 50 мл
  • Сіль – на кінчику ножа
  • Ванілін – 1 г
  • Процес приготування:


    Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів
    Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів
    Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів

    Крок 1. Кип'ятимо воду в ємності і додаємо в неї маргарин і сіль.

    Крок 2. Акуратно поступово невеликими порціями всипаємо, отриману киплячу масу 2 склянки борошна активно помішуючи. Має вийти однорідне тісто без грудочок.

    Крок 3. Знімаємо тісто з плити і даємо трохи охолонути. Вбиваємо в тепле тісто шість яєць по одному. Після кожного вбитого яйця ретельно перемішуємо масу до однорідної консистенції.


    Крок 4. На пергаментним папері креслимо форму передбачуваного торта. Змащуємо її маслом і кладемо на деко.

    Крок 5. За допомогою кондитерського мішка видавлюємо тісто на деко смужками, починаючи з контуру. Робимо чотири таких заготовки з смужками, які будуть розташовуватися по-різному: по діагоналі і рівними квадратиками.

    Крок 6. У каструлю наливаємо літр молока, додаємо в нього стакан цукру і ставимо на плиту.

    Крок 7. У блендері збиваємо яйце, що залишилося, молоко і 150 грам борошна. Поступово вливаємо цю масу в молоці на плиті і постійно активно заважаємо не зупиняючись, щоб наш майбутній заварний крем не пригорів. Доводимо майже до кипіння, але не кип'ятимо. Крем повинен загуснути. Увага! Не переживайте якщо він здасться вам занадто рідким, він ще загусне, коли буде остигати.

    Крок 8. Ставимо крем остигати і тим часом збиваємо масло з коньяком і ваніліном. Після того, як крем добре охолоне, додаємо в нього цю суміш і знову збиваємо.

    Крок 9. Беремо наш незвичайний корж, і проміжки між смужками тіста заповнюємо шматочками фруктів. Заливаємо кремом. І таку операцію проводимо з усіма трьома коржами. А четвертий просто заливаємо кремом без фруктів. Фрукти викладаємо зверху в якості прикраси.

    Крок 10. Готуємо желе за рецептом на упаковці і заливаємо їм торт. Для того, щоб желе покрило його рівномірно, треба заздалегідь продумати форму, в яку ви зможете поставити торт, при чому він повинен ідеально щільно в неї сісти. Краще всього почати збирати торт у ній. І бортики форми повинні бути трохи вище торта, щоб желе злегка покрила поверхню. Якщо форма не роз'ємна, попередньо вставити у неї целофановий пакет, щоб можна було акуратно дістати торт. Ставимо торт в формі в холодильник і даємо застигнути желе.

    Крок 11. Збиваємо добре охолоджені вершки з рештою 150 грамами цукру (краще всього перекрутити його в цукрову пудру). Дістаємо торт і прикрашаємо вершками з допомогою кондитерського мішка боки і верх торта між фруктами. Шедевр готовий!

    Важливо! Діставайте торт з холодильника безпосередньо перед подачею, щоб желе на ньому не розтануло і не потекло.

    до змісту ^

    Новорічний торт «Пташине молоко на новий лад»

    Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів

    Рецепт простий, і можна сказати бабушкін, але дуже смачний і з деякими сучасними доповненнями. А головною «фішкою» пропонуємо зробити покриття, дуже модного в наші дні, мастикою.

    Для економії часу пропонуємо купити готові бісквітні коржі і мастику, але остання є не у всіх магазинах, тому на всяк випадок запропонуємо та варіанти її приготування. Торт буде чудовий і на вигляд, і на смак.

    Необхідні інгредієнти для мастики (покриття):

  • Маршмеллоу – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 200 гр. (обов'язково дуже дрібного помелу)
  • Крохмалю – 90 гр.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Вершкове масло – 15 гр. (1 ч. л.)
  • Процес приготування:


    Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів

    Крок 1. На водяній бані розтоплюємо маршмеллоу, постійно помішуючи, поки не вийде однорідна маса. І якщо ви задумали зробити мастику певного кольору, то саме на цьому етапі краще всього додати барвник.

    Крок 2. Цукрову пудру змішати з крохмалем і просіваємо через сито. Після чого частинами кладемо цю суху суміш в ємність з маршмеллоу і продовжуємо помішувати, поки маса добре не загусне і не стане однорідною.

    Крок 3. Після того, як маса загусла, викладаємо її на поверхню, присипану крохмалем і пудрою.

    Крок 4. Змащуємо руки розтопленим вершковим маслом і вимішуємо масу, додаючи в неї крохмаль з пудрою до тих пір, поки вона не перестане липнути до рук. Руки змащуємо масло протягом всього процесу. Але не вимішуйте після того, як мастика перестала липнути, інакше є ймовірність, що ви її сильно «заб'єте» і вона буде ламкої, в той час, як вона повинна залишатися еластичною.

    Крок 5. Обертаємо отриману мастику харчовою плівкою і кладемо на 30 хвилин у холодильник.

    Ця мастика підійде для того, щоб обтягнути торт, але для фігурок треба робити іншу, більш тверду.

    Необхідні інгредієнти для мастики (фігурки):

    Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів

  • Желатин – 10 гр.
  • Цукрова пудра – 500 гр.
  • Вода – 50 гр.
  • Процес приготування:

    Крок 1. Розчиняємо желатин у воді. Він повинен добре набрякнути. Після того, як це сталося ставимо ємність з желатином на плиту і доводимо до кипіння, але ні в якому разі не кип'ятимо. Він просто повинен розтанути. Знімаємо з вогню й даємо охолонути.

    Крок 2. Просіваємо пудру і додаємо половину (250 гр.) в теплу желатинову масу. Активно перемішуємо і після викладаємо на поверхню, де поступово додаємо решту пудру і ретельно вимішуємо. Мастика буде вважатися готовою тоді, коли перестане прилипати до рук.

    Крок 3. Ліпимо фігурки і ставимо їх на 10-15 хвилин у морозилку, щоб вони зміцнилися і застигли.

    Важливо! Можна розділити мастику на частини і забарвити в необхідні кольори, а можна забарвити гелієвими харчовими барвниками за допомогою пензлика вже готові фігурки після їхнього застигання.

    Необхідні інгредієнти для торта:

  • Коржі бісквітні – 3 шт.
  • Молоко – 450 мл
  • Лимон – 1 шт.
  • Манка – 3 ст. л.
  • Цукор – 300 гр.
  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Шоколад чорний – 2 плитки
  • Вершки 33% - 50 гр.
  • Ківі – 2 шт.
  • Банани – 2 шт.
  • Процес приготування:


    Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів
    Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів Новорічні торти 2018: кращі безкоштовні рецепти, фото смачних десертів

    Крок 1. Виливаємо молоко в ємність і ставимо на вогонь. Коли молоко починає закипати, додаємо тонкою цівкою манку, постійно помішуючи, щоб не утворилося грудок. Варимо 10 хв до загустіння. Знімаємо з плити, даємо охолонути, і ставимо в холодильник, щоб маса стала холодною.

    Крок 2. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо міксером з цукром і натертої на дрібній тертці цедрою лимона. Ставимо на 15 хвилин у холодильник.

    Крок 3. У добре остиглу холодну манну кашу додаємо вершкову масу і ще раз збиваємо. І знову ставимо в холодильник на 20-30 хвилин.

    Крок 4. Нарізаємо тонкими слайсами ківі і банани.

    Крок 5. Формуємо торт. На корж накладаємо рясно крем і зверху на нього розкладаємо слайсы бананів.

    Крок 6. Кладемо другий корж, повторюємо процедуру з кремом, а зверху на ньому розкладаємо слайсы ківі.

    Крок 7. Кладемо третій корж, на який наливаємо розтоплений на водяній бані шоколад, змішаний з вершками. Він повинен бути остившім. Важливо, щоб глазур лягла рівним шаром, тому з допомогою широко ножа вирівнюємо її і промазуємо борту торта. Торт ставимо в холодильник до повного застигання шоколадної глазурі.

    Крок 8. Коли глазур захолоне, розкачуємо покривало з мастики і накриваємо їм торт. Робимо це акуратно, починаючи з одного краю, і дивимося, щоб не було повітряних бульбашок. Викладаємо фігурки і ставимо торт в холодильник до приходу гостей.

    Солодкого вам Нового 2018 року!

    до змісту ^

    Відео рецепт





    Стаття написана спеціально для сайту "2018 рік Собаки": http://novij-rik.pp.ua/

    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...