Новорічне оформлення квартири 2018 | Декор інтер\’єру будинку своїми руками, фото

Новий рік – чудова, дивовижна пора. Це час, коли кожен в душі чекає від чарівної ночі чогось казкового і незабутнього. З першим ударом курантів таємні двері відчиняються і в наш світ вриваються чудеса, здатні повернути все життя назад, перегородивши шлях бід і незгод.

У Новий рік хочеться думати, що все погане залишиться позаду, всі печалі забере з собою минає рік Півня, а попереду нас чекає лише радість та щастя. Рік Собаки просто зобов\’язаний нести світло і спокій. А, щоб створити святкову атмосферу в будинку або в квартирі, слід ретельно продумати, яким чином ви будете прикрашати своє житло до новорічних свят.

Важко сказати, коли саме народ став прикрашати на Новий рік не тільки ялинку, але й кімнати, вікна та вхідні двері. Як би там не було, з святкуванням головного зимового свята у нас пов\’язані найкращі дитячі спогади. Незважаючи на дорослу осмислене життя, саме в Новий рік ми починаємо вірити у дива, чекаємо виконання своїх заповітних бажань і всією душею хочемо бути щасливими. Новий рік – це маленький шматочок казки.

А щоб дух чарівництва витав у повітрі, даруючи кожному святковий настрій, не можна забувати про новорічне оформлення квартири 2018. Собака нетерпляче б\’є лапою землю, чекаючи, поки її час настане. Так давайте ж гідно зустрінемо Новий рік 2018 і господиню року – Жовту Земляну Собаку!

Принаряжаем квартиру до свята

Новорічне оформлення квартири 2018 | Декор інтер'єру будинку своїми руками, фото

Сам процес прикрашання інтер\’єру до Нового року представляє собою чудову можливість проявити свої приховані творчі здібності, віддатися польоту фантазії і, звичайно, згуртуватися всім членам сім\’ї завдяки роботі над спільною справою. Усіх охоплює хвилююче передчуття свята, коли з антресолей і шаф дістаються коробки з заповітними іграшками, мішурою, гірляндами і блискучим дощиком.

Прикрасити можна не тільки зал, але і спальні, а також дитячу. Можна навіть забезпечити кожну кімнату своєю ялинкою, а вбрати їх в різних тематиках.

У великій кімнаті, де буде стояти святковий стіл, краще поставити велику ялинку, майстерно прикрашений усіма членами сім\’ї. На низ лісової красуні потрібно вішати більш великі іграшки, а, по мірі переміщення до верхівки, вішати на ялинку іграшки і кульки поменше. На саму верхівку зазвичай «садять» зірку, але в наш час все частіше замінюють розкішним бантом, фігурою ангела чи новорічної пікою, красиво отблескивающей у світлі мерехтливих вогнів.

Новорічне оформлення квартири 2018 | Декор інтер'єру будинку своїми руками, фото

На приліжкову тумбочку або комод в спальні можна поставити мініатюрну ялинку, прикрашену невеликими золотавими або сріблястими бантиками. Вечорами така прикраса кімнати буде налаштовувати вас на святковий лад і дарувати приємні сни, наповнені солодкими спогадами з дитинства.

Ялинка в дитячій кімнаті повинна бути прикрашена іграшками у вигляді цукерок, машинок, ляльок, ведмедиків, собачок і інших звіряток, таких милих серцю діточок. Прикрашати дитячу краще довірити маленькому господареві своєї кімнати. Не варто турбуватися – діти, в більшості своїй, відмінні витівники, а їх фантазії позаздрить будь-який дизайнер інтер\’єру.

Дорослий повинен лише м\’яко направляти своє чадо, вчасно коригуючи зовсім вже сміливі дизайнерські рішення. Якщо в одній кімнаті живуть кілька дітей, можна виділити кожному свою зону для новорічного прикраси. А ялинку нехай наряджають спільно. Зовсім крихтах потрібно допомогти в цьому непростому, але такому захоплюючому справі!

Живі вогники

Новорічне оформлення квартири 2018 | Декор інтер'єру будинку своїми руками, фото

Незвично і дуже таємничо будуть виглядати в новорічну ніч свічки-таблетки. Для більшого ефекту можна пустити плоскі свічки в плавання, наповнивши кілька чаш водою. Краще всього, щоб судини, приготовані для свічок, були прозорими. Тоді в них можна кинути намистини різних розмірів і кольорів. Також непогано і дуже символічно будуть виглядати в чаші з водою і запаленими плавучими свічками невеликі ялинові гілочки.

Прикрашаючи квартиру, щоб провести незабутній свято, можна також перетворити і люстри. Вкрутіть замість звичайних лампочок кольорові, і цікаве казкове освітлення оточить все житло чарівною атмосферою очікування чудес.

Традиційний дверної вінок

Виграшно і ошатно буде виглядати різдвяний вінок на вхідні двері. Звичайно, краще всього закріпити дане прикраса всередині квартири, щоб вранці не засмутитися від виявлення пропажі віночка. Ближче до Нового року магазини рясніють розмаїттям тематичних прикрас до свята, в тому числі, у продажу можна знайти і цікавить нас вінок на двері.

Новорічне оформлення квартири 2018 | Декор інтер'єру будинку своїми руками, фото

Але найприємніше зробити його своїми руками. Це зовсім нескладно – потрібно використовувати круглу основу, ялинові гілки (підійдуть як справжні, так і штучні) або зелену мішуру, додавши до ансамблю яскраві елементи, наприклад, червоний бант, висушені часточки апельсина, палички кориці, ялинкові намиста і т. п. Подібна річ, зроблена з ретельністю і фантазією, не один рік буде випромінювати тепло, радуючи як домашніх, так і гостей.

Загальні рекомендації по декору

В оформленні головного залу краще всього дотримуватися одного стилю і, бажано, взяти за основу прикраси один головний колір Нового року 2018. Жовта Собака точно оцінить золотисті намисто, розвішані по стінах або в хаотичному порядку розкладені по горизонтальних поверхнях. Такі ж буси нехай красуються на головний атрибут свята – зеленої ялинки, сяючої різнокольоровими вогниками.

Новорічне оформлення квартири 2018 | Декор інтер'єру будинку своїми руками, фото Новорічне оформлення квартири 2018 | Декор інтер'єру будинку своїми руками, фото Новорічне оформлення квартири 2018 | Декор інтер'єру будинку своїми руками, фото Новорічне оформлення квартири 2018 | Декор інтер'єру будинку своїми руками, фото

Біля підніжжя новорічного деревця можна розставити красиві фігурки Діда Мороза і Снігуроньки, Сніговика і, звичайно, Собаки. Нехай символ прийдешнього року оберігає вашу родину до наступного Нового року.

Господиня 2018 року несе в собі сонячні відтінки, а, відтак, обходити стороною червоний колір не варто. Додайте барвистих акцентів у вигляді червоних бантів і бантиків, червоно-білих лакричні палички, великих і маленьких ялинкових куль кольору заходу і т. д.

Вікна теж не можуть залишитися незайманими – їх просто необхідно прикрасити спеціальними витинанками, які потрібно завчасно вирізати з білого паперу. За допомогою трафаретів і зубної пасти або штучного снігу з балончика, можна створити на своєму віконці справжню казку – дивовижну новорічну композицію. Лише ваша фантазія допоможе перетворити звичайну квартиру в чарівне місце, пашить святом.

Відео-рада

Стаття написана спеціально для сайту “2018 рік Собаки”: https://novij-rik.pp.ua/

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024