Як прикрасити новорічну ялинку в 2018 році? – Рік Жовтої Земляної Собаки

Підготовка до святкування Нового 2018 Року може перетворити головне свято на справжню казку. Витративши деякий час для створення чарівної атмосфери, ви можете сповна зарядитися святковим настроєм. Прикраса ялинки до новорічного свята є найулюбленішим розвагою дітей і дорослих в колі сім\’ї.

Кілька чудових ідей для прикраси ялинки на Новий Рік 2018

  • Традиційне прикраса новорічної ялинки – зірка на вершині;
  • Для додання краси новорічному дереву прикрасьте його стрічками, бантами, кульками і хлопавками;
  • Використовуйте відразу кілька кольорів серпантину для оформлення приміщення;
  • Слідкуйте за розташуванням ялинкових іграшок на дереві для того, щоб композиція виглядала гармонійно;
  • У Рік Жовтої Собаки використовуйте жовті і золоті кольори ялинкових прикрас;
  • Необхідно вішати іграшки на ялинку, розташовуючи їх по колу;
  • Необов\’язково використовувати кулі-тільки для прикраси ялинки, також можна оформити житлове приміщення.
  • Як прикрасити новорічну ялинку в 2018 році? - Рік Жовтої Земляної Собаки

    Свято починається з його підготовки. Головна прикраса Нового 2018 Року – це, звичайно ж, ялинка. У це свято прийнято прикрашати будинок всією родиною. Беруть участь і самі маленькі, і дорослі. Існує незліченна кількість технік оформлення свого житла до Нового Року. У цій статті ви знайдете докладний керівництво по прикрасі новорічної ялинки в 2018 році.

    Розміщувати ялинку необхідно в центрі кімнати. А прикраси на ній повинні бути яскравими і барвистими. Щоб 2018 рік був багатим і ситим, розвісьте на ялинових гілках декоративні грошові купюри. Підбір вбрання для новорічної красуні є своєрідним ритуалом для всіх членів сім\’ї.

    2018-ий рік, як відомо, буде роком собаки. Ми радимо звернути увагу на прикмети, пов\’язані з цим тваринам і прикрасити ялинку в кольорах цього року. Уважно поставтеся до підбору новорічного дерева. Воно повинно бути пухнастим, здоровим і красивим, що буде символізувати багатство і добробут у Новому Році.

    Як прикрасити новорічну ялинку в 2018 році? - Рік Жовтої Земляної Собаки

    Крім того, необхідні правильні прикраси для вашої ялинки, які дозволять новорічної красуні випромінювати світло і чарівництво. Адже красивому дереву потрібен відповідний наряд. Дана стаття містить наочні посібники по створенню ідеального образу для вашої ялинки.

    Краще всього заздалегідь придумати, як ви хочете прикрасити ялинку і закупити всі необхідні прикраси. Інакше ви ризикуєте залишитися без іграшок, гірлянди і мішури. Так як в останні дні перед Новим Роком все розкуповують.

    Зірка як головна прикраса новорічної ялинки 2018

    Як прикрасити новорічну ялинку в 2018 році? - Рік Жовтої Земляної Собаки

    Білі стрічки і золотаві кулі – відмінна прикраса для ялинки в Рік Жовтої Собаки

    Однією з головних і старовинних традицій, не потеряющих актуальність і в 2018 році, є прикраса верхівки ялинки зіркою. Дана іграшка символізує зірку, що зійшла на небі в момент появи на світ Ісуса Христа. Крім традиційної зірки дерево прикрашають блискучими бурульками або янголятком. Напередодні 2018-го року можна використовувати фігурку собаки в якості верхівки.

    Відео рекомендації дизайнерів по прикрасі новорічної ялинки на 2018 рік

    Сучасний ринок ялинкових прикрас просто рясніє різноманітними товарами на будь-який смак і гаманець. Дуже важко зупинитися на якомусь одному варіанті. Якщо вам не вдалося придбати оформлення, то його можна зробити своїми руками. Основними матеріалами для піки або зірки послужать:

  • Сухі гілочки;
  • Коричні палички;
  • Засушені шматочки фруктів;
  • Волоські горіхи;
  • Блискуча мішура або дощ;
  • Кольорова фольга.
  • Як прикрасити новорічну ялинку в 2018 році? - Рік Жовтої Земляної Собаки

    Дайте волю своїй фантазії. Можна зробити традицією – щороку створювати прикраси своїми руками, а потім дарувати своїм друзям або родичам. Кожній людині приємно отримати в подарунок таку унікальну річ, яка буде радувати його всі новорічні свята. До виготовлення іграшок можна залучити ваших дітей. Це дозволить їм взяти участь у підготовці до свята.

    Відео поради про те, як прикрасити ялинку на Новий Рік 2018

    Існує безліч технік для виготовлення новорічних прикрас:

  • Пап\’є-маше;
  • Декупаж;
  • Аплікація;
  • Плетіння.
  • Схема розташування прикрас на ялинці

    Як прикрасити новорічну ялинку в 2018 році? - Рік Жовтої Земляної Собаки

    Є кілька різних способів прикраси новорічної ялинки. Існує традиційний спосіб – це коли використовують найрізноманітніші прикраси, які необов\’язково повинні поєднуватися за кольором або стилем. Тут головне – велика кількість блискучою мішури і яскравих вогників. Для додання завершеності образу прикріпіть на ялинку яскраві стрічки і пишні банти.

    Якщо вам не підходить традиційний варіант, то можете вішати на ялинку прикраси в строгому порядку. Наприклад, по колу або по вертикальних лініях. Використовуйте один із запропонованих способів, і чудовий результат не змусить себе чекати.

    Як прикрасити новорічну ялинку в 2018 році? - Рік Жовтої Земляної Собаки

    Окрім іграшок не варто забувати про вогники на ялинці. Адже саме вони надають дереву чарівний образ. Перед тим як повісити кулі, розташуйте на гілках ялиночки нитки гірлянди. Так вогники будуть красиво відображатися в дзеркальній поверхні іграшок.

    Використання серпантину в оформленні новорічної ялинки

    Серпантин являє собою красиве паперове прикраса у вигляді спіралі. Для додання створення гармонійного образу виберіть серпантин декількох кольорів, що поєднуються між собою. Так як 2018-ий буде роком Жовтої Собаки, то при виборі прикрас варто звертати увагу на відтінки жовтого кольору.

    Не варто відмовлятися від традиційного червоного кольору. Відмінно буде виглядати чергування і вміла комбінація прикрас різних кольорів і фактур. У завершенні процесу прикрасити новорічну красуню блискучою мішурою.

    Як розвісити прикраси на новорічній ялинці в 2018 році

    Як прикрасити новорічну ялинку в 2018 році? - Рік Жовтої Земляної Собаки

    Слідкуйте за розташуванням іграшок на гілках. Щоб ялинка виглядала гармонійно і красиво, розташовуйте прикраси по одному з принципів – вертикально або по колу. При вертикальному розвішуванні іграшок буде легше працювати з гірляндою. Зазвичай її розкладають на ялинкових гілках по колу.

    Прикрашання ялинки іграшками та іграшками по колу займає набагато менше часу. При такому способі необхідно розвішувати прикраса на одному рівні, замикаючи коло. Ближче до вершини вішайте більш дрібні іграшки. Найбільші іграшки залиште для нижніх гілок.

    Також ви можете прикрасити свій будинок за допомогою новорічних куль. Це буде виглядати дуже святково і незвично.Новорічне дерево має відображати вашу креативність і творчість. Тому поставтеся до процесу підбору вбрання з належною відповідальністю.

    Найкреативніші відео секрети прикраси новорічної ялинки

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024