Гороскоп на 2018 рік Овен: жінки і чоловіки

2018 рік – рік Жовтого Земляного Собаки. Що вона готує для чоловіків і жінок Овнам ви можете дізнатися, прочитавши цей гороскоп повністю.

Багатьом з нас не терпиться відкрити хоча б на трохи завісу майбутнього, і тому люди звертаються до різних ворожок і чаклункам. Але в таких ситуаціях ми забуваємо, що є більш надійні фахівці – астрологи, які точно складають гороскоп, грунтуючись на русі та вплив зірок і планет. Адже Ми – частина Всесвіту.

Основні характеристики знака Овен

  • Планети, які надають максимальний вплив: Марс і Сонце.
  • Сплави: сталь і залізо.
  • Камені-охоронці: рубін, смарагдовий і місячний каміння, а також аквамарин і алмаз.
  • Талісмани: золоте руно і молот.
  • Символи-обереги: олень, зелені, червоні і жовті квадрати, баран.
  • Найбільш сприятливі дати: 4,7, 9 і 11.
  • Відтінки: кармін, відтінки блакитного, червоного і оранжевого, бузковий, блискучі відтінки і малиновий.
  • Рослини: анемон, фіалка, глід і запашний горошок.
  • Вдалі дні: неділя та вівторок.
  • Нещасливі дні: субота і неділя.
  • Гороскоп на 2018 для Чоловіка Овна

    Рік Земляного Собаки обіцяє Овнам грандіозні зміни, правда, якщо вони до цих змін готові. Якщо ж ви їх не приймете, то Собака вважатиме за потрібне більше Вас такими речами не нагороджувати.

    В цілому для Овнів – це пізнавальний рік, який розкриє прихований потенціал, розбудить пристрасть до знань.

    Самим напруженим моментом року буде його середина. Це саме той час, коли Вам випаде нагода переосмислення себе і свого шляху.

    Самим яскравим і сприятливим часом в 2018 року для Овнів буде весна, вже з самого першого весняного місяця у Вас закиплять нові сили, нова жага знань (можливо ви залишите слід в точних науках). Весна буквально розкриє Вас і додасть вам сил для нових перемог і прагнень.

    Гороскоп на 2018 для Жінки-Овна

    Жінкам особливо запам\’ятається весна цього року. Весна надасть Вам можливість не тільки розкрити свої сили, але і відкритися назустріч світу, а також зустріти свою другу половинку. Не виключено, що Вам вдасться побудувати серйозні стосунки, які навіть можуть призвести до браку.

    Найменш сприятливий час для відносин – це зима 2018 року. Це стосується не тільки тих, хто все ще шукає свого обранця, але й тих, хто перебуває просто в любовних стосунках, або ж сімейних. Зима принесе відносини деяку недомовленість і навіть напруженість, тому будьте пильними, намагайтеся по максимуму уникати несприятливих ситуацій.

    Гороскоп здоров\’я на 2018 рік для Овна

    Гороскоп на 2018 рік Овен: жінки і чоловіки

    Рекомендується берегти свою нервову систему. Високий ризик захворювань серця. Не минуть Вас і простудні захворювання. Щоб їх уникнути, з самого початку року необхідно приділити увагу тонусу м\’язів, періодичні походи в спортзал стануть відмінним рішенням. До того ж, найбільш сприятливим часом для обов\’язкових прогулянок на свіжому повітрі – це період часу з квітня по червень 2018.

    Сімейний гороскоп на 2018 рік для Овна

    Для овнів сім\’я буде грати вирішальну роль в рік Земляного Собаки. Важливо не намагатися все вирішити самостійно, а навчитися приймати допомогу від близьких людей.

    Не виключені конфлікти, особливо в зимовий час, тому будьте обережні і намагайтеся вирішити все мирним шляхом.

    За цей рік Ви отримаєте найбільшу фінансову підтримку, ніж ваш чоловік/дружина. Однак це не привід йому це афішувати. Даний факт може стати основним і самим важким приводом для конфлікту.

    Сприятливою в рік Собаки буде деяке оновлення інтер\’єру.

    Любовний гороскоп на 2018 для Овна

    Гороскоп на 2018 рік Овен: жінки і чоловіки

    Самотні овни можуть зустріти свою половину у весняний час. Ці відносини можуть перерости в серйозні, і навіть призвести до браку.

    Для тих, Хто вже перебуває у відносинах, найважчий час – це зима. Навчіться поступатися своїй другій половині і слухати її, інакше високі шанси того, що страждати і жертвувати будете саме Ви.

    Гороскоп кар\’єри на 2018 рік для Овна

    Гороскоп на 2018 рік Овен: жінки і чоловіки
    Важливо у всіх рішеннях зважувати всі плюси і мінуси – це допоможе Вам уникнути більшості проблем на роботі. Будьте дуже уважні при роботі з документами.

    Для тих, хто ще не знайшов свого місця, доля підкине дуже приємне пропозицію.

    Фінансовий гороскоп на 2018 рік для Овна

    Гороскоп на 2018 рік Овен: жінки і чоловіки
    Овнам рекомендується обмежити себе від зайвих витрат, роздати всі борги і погасити всі наявні кредити (і не набрати нових). Друга половина року зажадає серйозного вкладення, тому не витрачайте кошти даремно.

    Великі суми прийдуть, тільки якщо Ви будете старанно працювати. Легких грошей не чекайте.

    Друга половина року також привнесе у Вашу кар\’єрну життя деякі сюрпризи за відмінно виконану роботу.

    В цілому, до Вас прийдуть фінанси, яких Ви гідні за виконану роботу, а також рік обіцяє бути більш і менш стабільним у фінансовому плані.

    Головне – це вірити в себе і пам\’ятати, що Земляна Собака Ваш вірний помічник у розкриття Вашого потенціалу і можливостей. Вона подарує Вам крила, а Ваше завдання – встигнути розгледіти це і правильно ними скористатися.

    0%
    0%
    Awesome

  • User Ratings (1 Votes)
    9.7
  • Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024