ГоловнаКонтакти

Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото

Рекламний блок

Кожна господиня з наближенням новорічної ночі все частіше думає про підготовку до неї і, зокрема - про новорічне меню.

Дійсно, чудесним є час, коли загадываются бажання, а серце веселиться і радіє, ніби повернулося дитинство. Але щоб це свято пройшло як слід, то обов'язково потрібно поставитися серйозно до підготовки до свята. Яке ж початок Нового року? Більшість людей говорять, що зустріч Нового року повинна починатися з гарно накритого столу, де безліч всяких ласощів. Можливо це і так. У цей вечір можна забути про свою фігуру, і скуштувати всілякі делікатесні продукти.
Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото

Святкове блюдо 2018 – Яловичина Веллінгтон

Для приготування такого делікатесу потрібно мати:

- 750 грам яловичої вирізки;

- 7 шматків шинки;

- 400 грам свіжих печериць;

- 500 г листкового тіста;

- 2 штуки яєчного жовтка;

- Англійську гірчицю в кількості 2 столових ложок;

- Борошно (10 грам);

- 2 щіпки морської солі;

- Олія з оливок (2 столові ложки);

- Перець мелений.

Процес приготування страви включає наступні етапи:

  • На першому етапі миються, обсушиваются і перемелюються за допомогою кухонної машини до пюреобразного стану. Це грибне пюре кладуть у добре розігріту сковорідку, і обсмажують, не забуваючи помішувати протягом десяти хвилин. Процес обжарювання робиться для того, щоб зайва вода випарувалася з грибів. Після його завершення гриби викладають на тарілку і там залишають на деякий час.
  • Другий етап передбачає обжарку яловичини на оливковій олії, приправленою невеликою кількістю перцю і солі. На обжарку кожної сторони шматків м'яса знадобиться 30 секунд. Коли м'ясо буде обсмажене, слід дати йому трохи охолонути і змастити гірчицею.
  • Після завершення попередніх етапів на столі потрібно розкласти харчову плівку. На неї кладуть шматки шинки і змащуються грибною масою. На ці змащені шматки зверху посередині потрібно поставити скибочки м'яса, які ми на попередньому етапі змазали.
  • Далі плівка обертається навколо яловичого м'яса. Виходить рулет. Його треба поставити в холодильник на 15-20 хвилин.
  • На наступному етапі потрібно стіл посипати борошном і розкачати тісто, зрадивши йому форму прямокутника. Товщина його повинна бути близько 3-4 міліметрів.
  • Після розкачування тіста слід вийняти рулет з холодильника і зняти з нього плівку. Потім потрібно поставити його в центр прямокутника і змастити навколо нього тісто яєчним жовтком. Коли ви це зробили, то загорніть рулет в тісто, а зайве з нього обріжте. Покладіть одержаний рулет на деко, таким чином, щоб шов був знизу, і повапните яєчним жовтком. Охолоджуйте протягом п'ятнадцяти хвилин.
  • Тепер вам слід розігріти духовку, виставивши температурний режим 200 градусів. Поки духовка гріється, виймаємо з холодильного пристрою рулет, надрізаємо і змащуємо яєчним жовтком. Коли духовка нагріється до потрібної температури, ставимо рулети на двадцять хвилин, після чого зменшуємо до 180 градусів температуру духовки і ще даємо просмажиться 15 хвилин.
  • Після завершення випікання страви дають охолонути на деякий час, після чого нарізають і ставлять на стіл.
  • Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото

    Філе минтая запечене в духовці

    Для його приготування вам знадобиться:

    - Рибне філе (минтай) вагою 500 грам;

    - Пів лимона;

    - Пів склянки сметани;

    - Пів склянки натурального йогурту;

    - Масло;

    - Кріп, сіль і перець.

    Приготування страви:

  • Промита, обсушенная та приправлена сіллю і перцем риба маринується в соку, выдавленном з пів лимона протягом 30 хвилин.
  • Форма, яка використовується для запікання, змащується маслом, після чого на неї викладається рибне філе. Випічку слід проводити протягом 20 хвилин, дотримуючись температурний режим 200 градусів.
  • Поки філе прожарюється, готується соус зі сметани, йогурту і дрібно порізаного кропу. Цим соусом буде змазуватися риба, після чого вона знову на 15 хвилин відправиться в духовку.
  • Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото

    Новорічний салат Браслет з граната

    Для приготування салату потрібно:

  • Круто зварити 4 яйця, з подальшим їх очищенням і натиранням на тертці.
  • Зварити в мундирі три картоплини, почистити і також натерти на тертці.
  • Два яблука і дві сирі морквини натирають окремо на тертці, але не забуваємо полити яблука соком лимона, щоб вони не набули темний колір.
  • Обсмажити в розігрітій сковорідці, цибулю (1 шт), порізаний на маленькі кубики.
  • Використовуючи блендер або ж м'ясорубку, помолоти 100 грам волоських горіхів.
  • Взяти копчену курку і відокремити м'ясо від кісток, порізавши його на скибочки.
  • Викласти шарами навколо склянки: скибочки копченої курки, змастити їх зверху майонезом, цибулю, яйця, знову змастивши з майонезом, морква (знову майонез), часник, горіхи і знову зверху майонез.
  • Після цього салат посипається зверху зернятками граната.
  • Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото

    Закусочне блюдо Капрезе

    Для приготування закуски знадобляться:

  • Помідори черрі в кількості 20 штук, помити, висушити і розрізати на половинки.
  • Нарізати невеликими шматочками 200 грам сиру Моцарелла.
  • Добре базилік промити і відокремити листочки.
  • Розмістити вищевказані інгредієнти в наступній черговості: половина помідора, сир, базилік і на завершення знову половина помідора.
  • Приготувати красиве блюдо і розмістити на ньому вашу закуску полив її бальзамічним оцтом і олією з оливок.
  • Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото

    Креветочні фрікасе

    Приготування цієї простої, але смачної закуски для Новорічного меню складається з наступних кроків:

  • Розморожену стручкову квасолю (250 грам) ретельно промивають і обсушують в паперовому рушнику. Після чого її варять у підсоленій воді 2 хвилини, відкидають на друшляк і обливають холодною водою.
  • Нарізані невеликими шматочками гриби (50грамм) відварюють у підсоленій воді і висипають на друшляк. Воду, в якій вони варилися, зберігають.
  • Відвару з грибів дають закипіти і додають 1 ст. ложку масла, 500 г очищених креветок, 100 грам сметани, гриби, квасоля і спеції за смаком. Після 5 хвилин кипіння додається жовток, перемішується і знімається з вогню.
  • Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото

    Рулети зі свинини з бринзою і чорносливом

    Процес приготування страви:

  • Замочується чорнослив (200 г) і залишається до набухання;
  • Свиняча шийка (1 кг) промивається, ріжеться на шматочки товщиною в 2 см, відбивається кухонним молотком.
  • Змішується оливкова олія (1ст. ложка), гірчиця (4 ст. ложки) і 25%-я сметана (250 г), сіль перець і 2 ч. ложки базиліка. Цим соусом змащується кожен шматочок.
  • 200 г чорносливу обсушивается і ріжеться на дрібні шматочки.
  • Нарізається кубиками бринза (200 г).
  • Чорнослив і бринза викладається на чверть площі відбитого м'яса і завертається в нього.
  • Такі рулети слід поставити на деко і випікати при 180 градусах від 40 до 60 хвилин.
  • Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото

    Лосось з овочами під білим соусом

    Приготування новорічного страви:

  • Стейки лосося (6 шт) промиваються і обсушиваются паперовим рушником, після чого змащуються лимонним соком з приправами.
  • Змішуються вершки (100 г) з йогуртом (200 г).
  • На деко ставиться фольга і змащується маслом з оливок. Після цього туди поміщаються стейки і заливаються соусом з вершків та йогурту. Між шматочками риби рівномірно розташовують 300 г асорті з овочів. Все це зверху накривається фольгою.
  • Запікання здійснюється при температурному режимі 200 градусів близько 20 хвилин, після чого знімається фольга блюдо і поставити в духовку ще на 10 хвилин.
  • Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото
    Новорічне меню на 2018: рецепти, поради, фото

    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...