Мультики на Новий рік 2018 Собаки – Новий рік 2018

Очікування Нового року занурює дітвору і дорослих в стан казкової ейфорії, готовності до великим і малим дива, подарунків, здійснення бажань планів і мрій. Якщо задатися питанням, що з реальної дійсності найбільше підходить під цей опис, то відповідь знайдеться без праці – мультфільм. Проведіть кілька вечорів разом з дітьми або в самоті за переглядом захоплюючих анімаційних казок, і диво обов\’язково станеться. Навіть поганий настрій і сезонна депресія цьому не перешкода. Будьте впевнені, вони зникнуть по-англійськи, не попрощавшись. Список новорічних мультфільмів вам на допомогу, і – поїхали! Мультфільми люблять дивитися не тільки діти, але й багато хто з дорослих. Чому? Часто не доводиться звертати увагу на погану гру акторів, адже в мультфільмах емоції виражені набагато краще, ніж у багатьох фільмах.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Мультики вчать дітей відповідальності, співпереживання, мужності, виховують з них хороших людей, допомагають зрозуміти любов. Дорослі люблять спостерігати за емоційними сценами в мультфільмах, за екшеном, поставленому краще, ніж в хорошому кіно. Пропонуємо подивитися найбільш різноманітну підбірку найцікавіших новорічних мультфільмів. На передодні різдва всі діти і навіть батьки в очікуванні чудового свята Нового Року 2018 з захопленням і радістю будуть дивитися новорічні та різдвяні мультики, як нові, так і прекрасні радянські мультики про сніговика та діда мороза, звичайно, про снігуроньку і новорічну ялинку. Малюки так обожнюють свята, особливо Новий рік, що будь-яка маленька радість перетворюється в справжній феєрверк емоцій, а новорічний мультик подарує їм незабутні відчуття на все життя і залишаться в пам\’яті на довгі роки.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — падав торішній сніг (1982)

Улюблений радянський мультфільм про життя пластилінових героїв. Смішна історія оповідає про горезвісного мужичке, якого сувора дружина відправляє в ліс за ялинкою до Нового року. Але він не здатний виконати навіть це завдання. В лісі недотепа забуває, за чим прийшов, і його думки перескакують з одного на інше. Жадібний роззява мріє про те, як продасть на базарі зайця, розбагатіє, змінить стару хату на царські хороми і приведе в них нову дружину. Старий дотепний мультик потішить глядачів різного віку.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — снігова королева (2012)

Захоплююча екранізація казки Ганса Крістіана Андерсена. Маленька відважна Герда відправляється шукати свого друга Кая, якого викрала Снігова Королева. Володарка Півночі має намір створити холодний, бездушний, досконалий світ. У ньому немає місця творчості і метушні. Але юна Герда прагне розтопити лід і врятувати друга Ролі озвучували зірки телебачення: Іван Охлобистін, співачка Нюша, Ганна Ардова, Ліза Арзамасова та інші. Фільм відмінно підходить для перегляду в сімейному колі.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — снігова королева 2: Перезаморозка (2014)

Продовження мультфільму, який завоював любов глядачів у 2012 році. У центрі сюжету – весела троль Орз (Іван Охлобистін), який мріє досягти слави. Щоб досягти своєї мети, він відправляється на пошуки викраденої принцеси Мірабель. Адже за її порятунок обіцяють полкоролевства і руку дівчини! Мірабель знаходиться в полоні у Снігової Королеви, і навіть самі відважні воїни не можуть звільнити дочка короля. Але для сміливого і трохи марнославного троля немає нічого неможливого. Тим більше, що йому допомагають вірні друзі: Герда, Кай, Альфита і Лута.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — таємна місія Санти (2011)

Кожне Різдво дітлахи отримують подарунки від добряка Санта Клауса. Щоб встигнути відвідати всіх хлопчиків і дівчаток на землі, він використовує чарівний кристал. Без нього неможливо виявитися в різних місцях одночасно. В одне зі свят брат-близнюк Санти, злісний Безіл, викрадає кристал. Він хоче, щоб діти залишилися без подарунків і перестали вірити у доброго чарівника. Завидющий брат втягнув у свої брудні справи довірливого сироту Йотэна, але дитина незабаром розуміє, з ким зв\’язався, і хоче виправити свою помилку.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — каспер: Різдво примар (2000)

Цей добрий мультфільм розрахований, в першу чергу, на самих маленьких глядачів. Він оповідає про добродушній привида Каспера. У переддень Різдва ватажок примар Кибош наказує нашому герою сильно налякати хоча б однієї людини. Якщо Каспер не послухається, то він і його дядечка – Довгий, Смердючка і Товстун – понесуть покарання. Малюкові належить зробити так, щоб виконати розпорядження і не зіпсувати нікому святковий настрій. Веселі пригоди головного героя і чудова музика зробили мультфільм справжнім подарунком до Нового Року.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — 12 місяців (1956)

Мультфільм створений за мотивами однойменної казки С. Я. Маршака «12 місяців». У стрічці розповідається про бідній сироті, яка живе у мачухи і постійно страждає від її поганого вдачі. Одного разу взимку зла родичка відправляє бідолаху в ліс за пролісками. Жінка сподівається отримати за них кошик золота від юної навіженої королеви. Блукаючи в лісі, дівчинку виходить до вогнища, навколо якого зібралися дванадцять братів-місяців. Вони дізнаються про важке життя сироти і вирішують їй допомогти. Місяці на час міняються місцями, а дівчинка може набрати проліски. Вона клянеться нікому не розповідати, як їй це вдалося зробити таке диво.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — снігова битва

Геть зимову нудьгу! Дивіться барвистий повнометражний мультфільм і вирушайте грати в сніжки. Адже зовсім неважливо визначиться в кінці вашої веселої битви переможець. Головне – отримати розрядку і насолодитися процесом.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — холодне серце

Ви вірите в давні передбачення? Якщо вони починають збуватися, то Різдво може і не наступити. Але відважні герої не можуть цього допустити. Хвацько закручений сюжет, повний магії і пригод, тримає в напрузі до останньої хвилини.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — врятувати Санту

Санта Клаус не може впоратися самотужки з купою важливих справ. А його помічники-ельфи не завжди відповідально ставляться до своїх обов\’язків. Принаймні, один з них – Бернард. Але цей недбалий авантюрист – міцний горішок. Дивіться і смійтеся від душі.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — умка

Обов\’язково подивіться разом з дітьми добру казку про біле ведмежа і його мамі. Не зовсім новорічна історія, але сніжна, по-справжньому зимова, і в той же час, іскриста теплом, попри замети та хуртовини полярної ночі, коли треба спати, а робити цього зовсім не хочеться.

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Новорічний мультик — Дід Мороз і літо

Ми любимо ніжитися на сонечку, плескатися в теплій річці, милуватися польовими квітами. Допитливий старий Дід Мороз теж чув про таке диво, але не впевнений, чи існує насправді літо. Вдалим буде подорож і сподобається йому спека після звичного вічного холоду?

Мультики на Новий рік 2018 Собаки - Новий рік 2018

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024