ГоловнаКонтакти

Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018

Рекламний блок

Новорічні свята завжди супроводжуються радісною атмосферою і очікуванням чудес для будь-якого покоління. Як правило, зустріч нового року вважається сімейним святом, яке має свої особливості в кожного народу. Однак за кожним святковим столом скрізь і завжди звучать щирі і сердечні вітання, засновані на вірі у світле майбутнє і надію на вдалий початок року.Найголовнішими традиціями нового року є підготовка і вручення подарунків близьким і рідним, а також приготування оригінальних страв. Символом 2018 року стане Жовта Земляний Собака, яка принесе удачу активним і наполегливим людям. Тому вже на підготовчих етапах зустрічі свята рекомендується проявити фантазію не тільки в сервіровці столу, але і в прикрасі приготовлених страв з відповідною символікою.

Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018

Баранина по-британськи 2018 фото


Такий рецепт сподобається чоловікам, блюдо з м'яса дуже ситне, тому можна подавати в якості основного гарячого на новорічний стіл 2018.
Інгредієнти:

  • 0,8 кг білого або червоного картоплі;

  • 0,6 кг баранини;

  • 0,3 кг цибулі;

  • 10 г томатної пасти;

  • 55-65 г жиру;

  • Сіль, спеції, лавровий лист, запашний перець;

  • Кілька часточок часнику;

  • Зелень (будь-яка, яка подобається).


  • Приступимо до самого волнительному процесу — готування страви:

  • Середніми шматками нарізати баранину, приправити перцем, сіллю і спеціями. Залишити в маринаді на 1 годину. У цей час нарізати тоненькими пластинками картоплю і цибулю;

  • У форму для запікання викласти на дно м'ясо, зверху викласти цибулю з картоплею. Посипати перцем і сіллю. Шари повторювати, поки не закінчаться вихідні продукти;

  • Зверху всі верстви посипати зеленню, перемішаної з подрібненим часником;

  • У сковороді кілька хвилин обсмажити томатну пасту для того, щоб позбутися від кислинки. Розмішати томат в малій кількості води, додати трошки солі і спецій. Полити зверху м'ясо з картоплею;

  • Страва готується в середньому 2 години при 180 градусах.


  • Баранина виходить дуже м'якою і ніжною при такому боргом випіканні. Подавати на великому блюді або у формі для запікання.

    Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018

    Кролик з картоплею в духовці 2018 фото


    Інгредієнти:

  • кролик вагою 2-25 кг,

  • 1 кг картоплі,

  • 1 невелика цибулина,

  • 1 морква,

  • 3 ст. л. майонезу,

  • рослинна олія,

  • сіль, чорний мелений перець – за смаком,

  • зелень для подачі до столу.


  • Приготування:
    Наріжте підготовленого кролика на порційні шматки, подрібніть цибулю, картоплю і моркву наріжте скибочками. Змастіть рослинною олією деко, викладіть на нього цибулю, потім – картопля з морквою, на овочі покладіть шматки кролика. Розведіть майонез у двох склянках води і залийте кролика, посоліть, поперчіть страву за смаком, поставте деко в духовку і запікайте приблизно 15-2 години при температурі 200?С. Підливайте по мірі випаровування воду. Готову страву посипте зеленню і подавайте до столу.

    Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018

    Новорічна качка, запечена в духовці з мандаринами і ківі 2018 фото


    Інгредієнти:

  • качка вагою 15 кг,

  • 10 мандаринів,

  • 3 ківі,

  • 3 ст. л. соєвого соусу,

  • 1 ч. л. меду,

  • зелень – для прикраси,

  • сіль, чорний мелений перець – за смаком.


  • Приготування:
    Натріть качку сіллю і перцем і залиште її на 2 години. Змішайте соєвий соус, мед, сік 1 мандарина, перемішайте, намажте цією сумішшю качку і знову дайте їй постояти 30 хвилин. Ківі і мандарини очистіть, покладіть їх всередину качки і скріпіть шпажками. Викладіть підготовлену для запікання качку в форму, замотайте фольгою кінцівки, полийте залишками соусу, додайте воду. Поряд з птахом для більшого аромату покладіть кілька мандаринових шкірок. Запікайте святкове блюдо в розігрітій до 180?С духовці 25 години, не забуваючи якомога частіше поливати птицю соком, що виділився. За 30 хвилин до закінчення приготування зніміть фольгу, шпажки, щоб фрукти теж трохи підрум'янилися. При подачі до столу прикрасьте зеленню і мандаринами.

    Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018

    Рулет зі свинини з шинкою, грибами, родзинками і рисом 2018 фото


    Інгредієнти:

  • 1 кг свинячої очеревини.

  • 100 г відвареного рису,

  • 100 г шинки,

  • 1 цибулина,

  • 100 г курячої печінки,

  • 100 г печериць,

  • 2 зубчики часнику,

  • 2 ст. л. родзинок без кісточок,

  • 1 ст. л. рубаної петрушки,

  • 1 яйце,

  • 1 ст. л. вершкового масла,

  • терта цедра 1/2 лимона,

  • сіль, чорний мелений перець – за смаком.


  • Приготування:
    Розтопіть вершкове масло в глибокій сковороді і обсмажте в ньому нарізану кільцями цибулю до золотистого кольору. Потім додайте до цибулі дрібно нарізану шинку і злегка обсмажте все разом. Після викладіть в сковороду курячу печінку і смажте ще 1 хвилину. Далі додайте до загальної маси тонко нарізані гриби, подрібнений часник, зелень петрушки, лимонну цедру, родзинки і рис. Начинку перемішайте, охолодіть, додайте в неї сире яйце, посоліть і поперчіть. На очеревину, покладену жирною стороною вниз, викладіть рівномірним шаром начинку, відступаючи від краю 3-4 див. Скрутіть м'ясо в рулет, перев'яжіть нитками, укладіть його швом вниз на змащене деко, посипте сіллю, перцем, накрийте фольгою і запікайте в розігрітій до 200?С духовці 15-2 години.

    Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018

    Фарширована щука зі свининою та овочами 2018 фото


    Інгредієнти:

  • щука свіжа 15 кг


  • для начинки:

  • фарш свинячий 400 г

  • вершки 100 мл

  • хліб білий 3 шматка

  • яйця 2 шт

  • морква 1 шт

  • цибуля ріпчаста 1 головка

  • перець чорний мелений

  • сол

  • вино біле 150 мл

  • трави


  • Приготування:

  • Приготувати начинку: порізати цибулину на кубики, потерти моркву, обсмажити. Залити булку молоком, добре віджати. Покласти всі продукти в блендер, посипати перцем, сіллю. Подрібнити. Вийняти з рибки хребет, посипати сіллю, перцем. Покласти начинку.

  • Сколоти черево зубочистками. Перекласти щуку на фольгу, посипати приправами, полити вином. Загорніть рибу у фольгу, відправити в духовку. Готувати 35 хвилин, дотримуючись температуру 185 градусів. Вийняти фаршировану щуку зі свининою з фольги, порізати на шматочки.



  • Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018

    Свининна тушкована з айвою 2018 фото


    Плоди айви в нашій країні не користуються особливою популярністю. Рідко у кого в хаті побачиш цю екзотику, незважаючи на всі її корисні властивості. Саме тому для створення гарячого страви на Новий рік 2018 ми і вибрали айву.
    Інгредієнти:

  • 750 грам свинини

  • 1 айва

  • 1 чайна ложка цукру

  • 1 паличка кориці

  • 1 чайна ложка подрібненого імбиру

  • 3 зубки часнику

  • 1 чайна ложка соєвого соусу

  • Будь-які спеції (за смаком)

  • Сіль

  • 2 пучка свіжої петрушки або кінзи

  • Рослинне масло.


  • Рецепт свинини, тушкованої з айвою:
    У великій сковороді (або сотейнику) нагріваємо олію. М'ясо, порізане шматками, обсмажуємо з обох сторін. Виймаємо з сковороди.На цій же сковорідці обсмажуємо нарізану кубиками м'якоть айви 8 – 10 хвилин. При необхідності можна додати ще трохи олії. Додаємо цукор і спеції. Як тільки айва карамелізується, закладаємо часник і імбир. Готуємо 30 секунд до появи аромату. Далі повертаємо в сковорідку свинину. Заливаємо водою і додаємо соєвий соус. Накриваємо кришкою. Готуємо 1 1/4 години, поки м'ясо не стане м'яким. Готову свинину посипаємо подрібненою зеленню.Таке блюдо краще всього подавати з відварним рисом.

    Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018

    Рулет зі скумбрії з начинкою з овочів 2018 фото


    Скумбрія – рибка унікальна. Вона володіє ніжною текстурою і неповторним смаком. Таку рибку можна їсти навіть сирої. Але сьогодні ми сготовим рулет зі скумбрії з овочевою начинкою.
    Інгредієнти:

  • 1 велика скумбрія

  • 2 морквини

  • 1 головка ріпчастої цибулі

  • 1 середній лимон

  • Сіль і мелений чорний перець за смаком

  • Рослинне масло.


  • Рецепт рулету з скумбрії з начинкою з овочів:
    Якщо ви використовуєте морожену рибу, то слід попередньо розморозити в холодильнику. Далі відрізаємо від рибки голову і хвіст. Робимо розріз уздовж хребта,відділяємо одну половинку. Видаляємо хребет і кісточки, що залишилися (скумбрії їх не так вже й багато).Рибне філе присаливаем і перчимо за смаком.Моркву тремо на тертці. Ріпчасту цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості.До речі, в овочеву начинку можна додати й інші овоча, наприклад, цвітну капусту, броколі, і пр. Овочі слід попередньо пробланшировать і подрібнити.Лимон ріжемо навпіл. Одну половинку нарізаємо тонкими часточками. З другої половинки вичавлюємо сік.Кладемо половину рибного філе. На нього викладаємо овочеву начинку і лимонні дольки. Накриваємо другою половинкою філе скумбрії. Поливаємо лимонним соком. Туго пов'язуємо наш рулетик ниткою. Запікаємо в духовці при 180 градусах 30 хвилин. Готовий рулет виймаємо з духовки і ріжемо кружальцями. Не забуваємо перед цим зняти нитку.

    Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018

    Гусяча грудка з ягідним соусом 2018 фото


    Необхідні інгредієнти:

  • Гусячі грудки — 2 штуки

  • Сухе вино (червоне) — 100 мл

  • Ягоди ожини — 50 грам

  • Ягоди чорниці — 50 грам

  • Ягоди малини — 100 грам

  • Ягоди полуниці — 100 грам

  • Вершкове масло — 1 чайна ложка

  • Цукор — 15 столових ложок

  • Сік одного лимона

  • Сіль — за смаком


  • Процес приготування:

  • Досить цікавий і новий рецепт на Новий рік 2018. Для початку зробіть на гусячих осел невеликі розрізи. Візьміть суху сковороду і обсмажте м'ясо без масла близько хвилин. Після цього потрібно взяти форму для запікання і відправте грудки в духовку, розігріту до 180 градусів. Час випікання 15 хвилин. Накрийте форму фольгою і залиште в вимкненій духовці на 10 хвилин.

  • Тепер потрібно приготувати ягідний соус. Візьміть вершкове олію і розтопіть його в каструлі, додайте до нього цукор і, помішуючи, доведіть до кипіння. Цукор повинен розчинитися. Ягоди киньте в каструлю (можна використовувати заморожені), додайте лимонний сік. Як тільки суміш закипить, влийте в неї вино. За бажанням можна додати кілька квіток гвоздики і дрібку кориці. Отриманий соус слід перетерти через сито, знову перелити в каструлю і варіть на малому вогні близько 20 хвилин, періодично помішуючи.

  • Наріжте готові грудки на невеликі шматочки, полити ягідним соусом і прикрасьте свіжими ягодами. Також для декору можна використовувати листочки м'яти і ядра граната.



  • Гарячі страви на Новий рік 2018 новинки рецепти фото - Новий рік 2018
    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...