Нові електрокари 2017-2018. Фото

Нові електрокари 2017-2018. Фото

Нові електрокари 2017-2018 року – це такі новинки авто, які створені за абсолютно новим зразкам, які повністю відповідають світовим стандартам і вимогам, а також володіють рядом переваг і достоїнств, які відрізняються ці моделі від всіх інших. Серед великої різноманітності і асортименту новинок, які заплановані на цей рік, мабуть, варто відзначити і назвати наступні моделі.

Це Apple Car, Chevrolet Bolt EV, Citroen E-Mehari, Jaguar I-Pace Concept, LeEco LeSee Concept, Vision Next 100 Nissan Blade Glider, Nissan, Renault Zoe, Tesla Model 3 Tesla Model S, Tesla Model X.
І це не весь список того, чого варто очікувати, при цьому кожна модель є справжнім відкриттям, яке володіє своїми певними властивостями і характеристиками. Не вірите? Зараз ми познайомимося з технічними особливостями і характеристиками деяких моделей.

Фото і характеристики.

  • По-перше, Tesla Model X. Ця модель являє собою розкішний американський кросовер, виконаний на електротязі. Вже з першого погляду стає абсолютно зрозуміло і ясно, що новинка має не тільки сильну зовнішність і місткий салон, але і чудову технічну новинку з великою кількістю інноваційних рішень.
  • Нові електрокари 2017-2018. Фото

  • По-друге, Renault Zoe. Це оновлена новинка авто французького електрокара, головною особливістю і родзинкою якого є потужна акумуляторної тягової батареєю ZE 40 ємністю 41 квтг. Саме цей механізм дозволяє в реальних умовах долати відстань рівну більше 300 км. Але і це ще не всі особливості і плюси, на які варто звернути увагу.
  • По-третє, Nissan Leaf. Це один з популярних японських хетчбеків електрокара. Плюс авто полягає в тому, що модель здатна повністю пересуватися тільки за рахунок літій-іонних акумуляторних батарей, які знаходяться безпосередньо під підлогою в проміжку між передньою і задньою віссю. Щодо того, на скільки вистачить заряду, то авто може проїхати більше 200 км.
  • По-четверте, Apple Car. Це електромобіль від корпорації Apple, яка за попередніми даними буде коштувати від 50000 доларів. За основу цієї моделі використаний і взято баварський електромобіль марки BMW i3.
  • По-п\’яте, Tesla Model 3. Ця модель авто вже з першої секунди справляє досить сильне враження, так як новинка дійсно виглядає привабливо, стильно, спортивно і динамічно. Серед всіх гідності авто можна назвати і відзначити наступні.
    1. П\’ятимісний седан, який може випускатися в декількох модифікаціях.

    2. Однієї зарядки може вистачити на відстань до 350 км

    3. Розгін до 100 км здійснюється менш ніж за 6 секунд.

    4. Салон авто оснащений сучасним НЕРА фільтр, який по опису в 10 разів сильніше і могутніше існуючих стандартних аналогів. Іншими славами, він здатний захищати від 9997% бактерій і різних отруйних речовин, які здатні проникнути всередину салону авто.

    5. На центральній консолі є великий сенсорний дисплей, за допомогою якого здійснюється управління і регулювання всіх базових і додаткових функцій електрокара.

    6. Фари головної оптики світлодіодні.

    7. ДХО, який також інтегровані в передній бампер оснащений світлодіодними штрихами.

    8. Дзеркала заднього огляду оснащені тонкими рейками.

    9. Ручки дверей сенсорні.

    10. Гума авто виконана з легкосплавних колісних дисків відноситься категорії низькопрофільних, при цьому вони досить сильні і потужні.

    11. Габарити світлодіодні з 3D освітленням.

    12. Лінія даху куполоподібна.

    13. Наявність якісної кліматичної установки і можливість експрес-зарядки.

    Нові електрокари 2017-2018. Фото

    Щодо цінового рівня можна сміливо сказати, що за попередніми даними, вона складе від 35000 доларів. При цьому ціна досить радує.

  • По-шосте, Porsche Mission E. Ця новинка, швидше за все, з\’явиться на наших дорогах ближче до 2020 року. Це унікальна модель електрокара німецького походження, яка за своїм технічним характеристикам і параметрам справила справжній фурор.
  • В-сьомих, Volkswagen Budde Concept. Це справжній прототип серійного електричного мінівена, який являє собою електричний мікроавтобус. По своїй суті це абсолютно новий компактний міський автомобіль, оснащений виключно електромоторами. Ця новинка характеризується виключно високим рівнем комфорту, масою інноваційних технологій і абсолютно нульовим викидом шкідливих речовин в атмосферу на відміну від ДВЗ.
  • Саме такі новинки електрокарів чекають нас у цьому 2018 році, хоча деякі моделі знаходяться ще на стадії проектування.

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024