Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Самий головний символ Нового року – ялинка. Як не крути, а без неї свята не буде зовсім. При цьому дуже важливим також є і сам наряд для лісової красуні, так як нам завжди хочеться, щоб вона була найкрасивішою і випромінювала чари. Звичайно, може здаватися, що це зовсім нескладно і не потрібно занадто багато часу і зусиль для того, щоб створити відчуття свята. Що тут такого: повісили дощик, гірлянди і новорічні іграшки – ось і нарядили. Однак, вступивши за таким сценарієм, вийде, що замість очікуваного чарівного дерева у вас вийде щось несмачне, те, що буде лише псувати загального інтер\’єру і відчуття свята. Слід ще враховувати і побажання Символу наступаючого року. Варто врахувати всі моменти і новорічні свята, а також весь наступний рік, пройдуть у вас просто чудово. Нижче розглянемо кілька варіантів того, як можна прикрасити ялинку до 2018 року святково і красиво.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Розташування прикрас на ялинці 2018 фото

Якщо ви хочете, щоб ваша красуня виблискувала і переливалася, то починайте її прикраса з гірлянд. Розташовують їх по «основних меридіанах». Тобто ліхтариками підкреслюють «геометрію прикрас». А вона може бути будь-якою. Красиво виглядає гвинтове розташування іграшок однакового виду. Наприклад, куль – різного кольору і розміру. Подібна «архітектура» підкреслюється мішурою, яка повторює лінію гірлянд.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Поздовжнє розташування іграшок на ялинці 2018 фото

Можна прикрасити ялинку, розташувавши іграшки по поздовжніх ліній. Тоді і гірлянду доведеться не накручувати на ялинку, а взяти кілька і спустити з вершини вздовж гілок до основи. Така конструкція оформляється мішурою. Не обов\’язково вішати всі елементи декору по лініях. Мішуру можна зав\’язати величезними бантами і розташувати між «лініями».

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Кільцеве розташування іграшок 2018 фото

За аналогією можна вибрати «кільцевий» спосіб розташування іграшок. При цьому прикраси вішають на одному рівні. Тут оригінально виглядатимуть одноманітні іграшки (наприклад, кулі), збільшуються в розмірах до низу ялинки. Можна орієнтуватися не на лінії, а розташовувати прикраси в довільному порядку. Важливіше дотримуватися певного стилю в оздобленні ялинки.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Поєднання кольорів на новорічній ялинці 2018 фото

Як відомо, символ цього року за східним календарем — жовта земляний Собака. З точки зору вибору наряду на новорічну ніч, можна сказати, що пощастило. Жовтий — колір золота, бурштину. .До відтінків жовтого, без сумніву, відноситься і гірчичний колір.В оздобленні будинку або, наприклад, новорічної ялинки, також дотримуємося генеральної лінії на золоте, жовте, червоне. Свічки, гірлянди, світильники та різні статуетки цих квітів будуть дуже актуальні.Для зустрічі 2018 року Собаки рекомендуються такі поєднання:жовтий і золотий (можна вибирати будь-який відтінок вогню);червоний і білий;золотий і коричневий.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Традиційний стиль в прикрасі новорічної ялинки 2018 фото

Якщо вам не хочеться бігати за ексклюзивними іграшками, то цілком можна придумати оригінальний наряд для красуні з того, що вже є. Традиційний стиль припускає звичайні прикраси. Нехай все блищить і виблискує! А відшліфувати її образ можна за допомогою декількох бантів з подарунковій стрічкою, або оформити самі кінчики голок блискучим лаком. Спробуйте декорувати ялинку листівками або картинками, придатними до свята свята.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Європейський стиль прикраса ялинки 2018 фото

Цей варіант оформлення ялинки є найбільш поширеним на сьогоднішній день. В оформленні використовується не більше 2-3 гармонійних кольорів і помірна кількість прикрас. Ялинкові кулі обов\’язково підбирати однієї текстури і не використовувати більше двох кольорів. В як прикраси підійдуть банти зі стрічок, намиста, сніжинки, янголята, ялинкові шишки, зірочки, квіти, фігурки сніговиків. Гірлянди є доповненням до прикрас, вони не повинні затьмарювати собою іграшки. Вдень вони практично непомітні, а вночі загадково мерехтять серед гілок. Елегантна ялинка в європейському стилі завжди актуальна і невибаглива в оформленні.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Ялинка в стилі кантрі 2018 фото

Це стиль, який дозволить Вашим талантам повністю розкритися, так як ялинка вбирається прикрасами створеними своїми руками. Ви створюєте те, що найкраще виходить, різних кольорів, розмірів і навіть з різного матеріалу. Це можуть бути різні в\’язані речі (шкарпетки, рукавиці та інші), в\’язані або шиті іграшки, ляльки, різноманітні намиста і багато іншого. Скандинавський стиль прикраси ялинки.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Ялинка в екостилі 2018 фото

Головне в цьому стилі – помірність і простота. Чим менше фарб і матеріалів – тим краще. Не купуйте ялинку, створіть її самі з будь-яких підручних матеріалів і прикрасьте іграшками світлих відтінків. Як прикраси можна використовувати фігурки оленів, янголят, зірочки, шкарпетки та інше. Пам\’ятайте, що все має бути просто і скромно.Для прикраси використовують тільки вироби з натуральних матеріалів. Цей стиль ідеальний для творчості з власною дитиною. Створіть іграшки з шишок, дерева, солоного тіста, сушених фруктів, заготовлених черепашок, каштанів і жолудів. Доповніть образ новорічної красуні фігурками тварин, які можна зв\’язати або зшити.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Прикраса ялинки в стилі прованс 2018 фото

Стиль прованс поєднує в собі кольори пастельних відтінків і натуральні матеріали. Вдалим вибором будуть світлі відтінки, блакитний, синій, блакитний, бежевий, коричневий, колір морської хвилі. В якості прикрас підійдуть білі або сині кулі, сніжинки, бант зі стрічки, штучні квіти, мініатюрні ялинки, сніговики, в\’язані прикраси. Ялинка не повинна бути галасливою, адже прованс передбачає ніжність, м\’якість, спокійний затишок.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Прикрашаємо ялинку креативно 2018 фото

Прикраса новорічного деревця може стати своєрідним самовираженням, демонстрацією основної ідеї. Так, в офісах великих компаній прийнято оформляти символ Нового року продуктом цього підприємства. Природно, нафтову вишку на ялинку не прикрепишь, а от іграшки відповідні підібрати можна. В бібліотеці або редакції прикрашають стилізованими «томами», кафе – кондитерськими виробами, і так далі. Ось фото самих незвичайних ялинок. Як прикрасити ялинку і прикрасити її? Вдома можна зробити те ж саме. Наприклад, ви уже склали план на рік? Зрозуміли, чого чекаєте від майбутнього? Так чому б не відобразити свої думки в ялинкових іграшках? Якщо мрієте про південному морі, то підберіть іграшки у вигляді плавальних приладдя, ласт, кіл, екзотичних фруктів. Бажаєте нову квартиру? Тут теж є про що пофантазувати. Така ялинка буде абсолютно незвичайною і наповненим глибоким змістом. Як прикрасити ялинку і прикрасити її?

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Верхівка ялинки 2018 фото

За традицією її прикрашають зображення зірки – в честь народження Ісуса. Але іноді можна розмістити і пику або ж символ року, що настає. Добре буде виглядати червоний бант або ангелочекАссортимент сучасних магазинів просто вражає величезною кількістю різноманітних іграшок та прикрас. Але якщо ви, з якоїсь причини, не придбали їх, тут вам на допомогу можуть прийти цукерки, апельсини і мандарини, а також лимони, фольга, горіхи та іграшки ваших дітей. Використовуйте свою фантазію. В кінці додайте дощик, намисто, трохи штучного снігу і серпантин – це довершить композицію. Внизу ялинки поставити фігури Снігуроньки і Діда Мороза, яскраво запаковані подарунки. В принципі, це все. Ви готові до новорічної ночі.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Сніговики для прикраси ялинки 2018 фото

Сніговичків можна зробити самим, спільно з маленькими помічниками або ж купити в магазині. Вони можуть бути зроблені з тканини, фетру, гіпсу, шоколаду, картону. Дуже симпатичними виходять сніговики, виконані в техніці фелтінг, тобто валяння з вовни. Таку іграшку можна подарувати гостям на Новий рік, і він буде чудово виглядати на ялинці.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Оформлення за допомогою гірлянд 2018 фото

Гірлянди на ялинку можуть бути різними: електричними і стандартними, великими і дрібними, одноколірними і райдужними. Тому передувати вибору таких аксесуарів повинна ретельне планування зовнішнього вигляду вашої ялинки.Якщо ви вирішили придбати електричну гірлянду, обов\’язково враховуйте її безпеку і місце виробництва. Бажано переглянути сертифікат якості на такі прикраси: у спеціалізованих точках продажу вам не повинні в цьому відмовити. Відразу перевірте її на придатність: горіти повинні всі лампочки гірлянди.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Цікаві аксесуари своїми руками 2018 фото

Новий рік – час казки та чаклунства, і підкреслять таку атмосферу саморобні прикраси на ялинку у вигляді сніжинок. Можете придбати готові сніжинки з пластику з ажурними вставками і блискітками, переливаються під світлом.Щоб не витрачатися, зробіть сніжинки самостійно: в якості основного матеріалу для таких прикрас підійде папір, міцний картон, пластик, поролон, жорстка тканина або фетр. Прикрасьте сніжинки бісером, блискучим лаком, намистинами, яскравою вишивкою або фарбами.Ще один варіант ялинкових прикрас 2018 своїми руками, який досить часто використовується в новорічному декорі, – це іграшки з шишок. Заздалегідь зберіть достатню кількість шишок і підготуйте фарби і блискітки для декорування.Шишки можна повісити на ялинку в первісному вигляді або перетворити в тематичні іграшки (наприклад, у формі Діда Мороза). Підкреслити зимову свіжість ялинки ви зможете, прикрасивши шишки штучним снігом.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Як нарядити ялинку з Фен-шуй? 2018 фото

Якщо ви хочете зустріти Новий рік по Фен-шуй, то необхідно почати з місця де стоїть ялинка. Деревце повинне бути натуральним. Вбрання його повинен викликати теплі почуття. Для зміцнення любові та дружби використовуйте парні прикраси, для залучення грошей – монети, для гармонізації простору – образу Господаря 2018 року. Як прикрасити ялинку і прикрасити її? Насправді підготовка до Новорічних свят – справа захоплююча, творча, навіть розвиваюче. Не варто ставитися до нього «абияк». Тоді удача завжди буде поруч. Вона любить творчих, відважних, непередбачуваних людей.

Прикрашаємо ялинку до Нового року 2018 Собаки

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024