Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Не за горами – зустріч Нового 2018 року, а це значить, що вже зараз господині ретельно планують святкове меню, серед яких обов\’язковим атрибутом є закуски. На розкішному столі обов\’язково повинні бути присутніми салати, гарячі страви, різні алкогольні напої. Не обійтися на Новий рік 2018 і без закусок, які не тільки збуджують апетит перед подачею основних страв і виступають в якості окремої легкої трапези, але і є прекрасною альтернативою салатів. Новорічні закуски – страви, які розігрівають апетит перед подачею основних новорічних страв, або якими закушують численні новорічні тости. Новорічні закуски прикрасять стіл, створять на Новий рік 2018 атмосферу свята.

Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Закуски на Новий рік 2018 можуть бути досить різноманітні. Закуски до новорічного столу подають не тільки перш всіх страв, але і в процесі довгого застілля, тому закуски на новий рік підбирають з особливою ретельністю. Вибирайте гарячі новорічні закуски і холодні закуски на Новий рік 2018 рецептів з фото у нас багато. В якості інгредієнтів В рецепти закусок на Новий 2018 рік використовуються овочі, варені яйця, фрукти, морепродукти, сир, м\’ясо, для прикрас – червоний перець, морква, яблука. Курку використовувати не варто, адже символ 2018-го – Земляна Жовта Собака. Між тим прості сільські страви Собака, без сумніву, гідно оцінить, тому не нехтуйте і немудрими закусками, наприклад, м\’ясною нарізкою, де, крім делікатесів, буде лежати і звичайне сільське сальце.

Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Мішечки від Дідуся Мороза

Ви знаходитесь в пошуках закусок на Новий рік 2017 і не знаєте, що готувати? Нові та цікаві страви дивляться на Вас з фото, але це все не те, що хотілося б побачити на святковому столі? В такому випадку пропонуємо Вашій увазі рецепт «Мішечків від Дідуся Мороза»!

Для мішечків знадобиться:

Молоко — 0.3 л.

Зелена цибуля — кілька пір\’їнок.

Борошно — 150 р.

Тертий сир — 50 р.

Яйця — 2 штуки.

Зелень — 100 р.

Олія — 2 столових ложки.

Для начинки приготуйте наступні продукти:

Свиняча печінка — 200 гр.

Зелень — 1 пучок.

Борошно — 2 столові ложки.

Олія.

Сіль і перець — за смаком.

Сирний сир.

Молоко, яйця, масло і перемішайте до однорідної консистенції. Додайте борошно, січену зелень, сир, сіль за смаком і знову перемішайте. Розігріти сковороду і з отриманої маси підсмажте тонкі млинчики. Дрібно наріжте печінку, посоліть. Обваляйте шматочки в борошні і гарненько прожарте на сковороді. Після чого закладіть печінку разом із зеленню в кухонний комбайн і подрібніть. Змішайте печінкову масу з сирним сиром, посоліть. Укладіть начинку на млинці таким чином, щоб за формою вони представляли собою маленькі мішечки. Потім кожен перев\’яжіть млинець стручком зеленого цибулі, викладіть на ємність і подавайте до столу.

Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Рулетики з шинки, сиру та часнику

Незважаючи на те, що ця закуска легко готується, вона виглядає досить презентабельно, тому зможе прикрасити стіл для Нового року.

Необхідні інгредієнти:

Шинка — 200 грам

Твердий сир — 100 грам

Часник — 3 зубчики

Майонез

Зелень

Петрушка для прикраси

Процес приготування:

Твердий сир необхідно натерти на крупній тертці.Часник очистіть від лушпиння, пропустіть його через прес або натріть на дрібній тертці. Порубаєте дрібно зелень — краще брати часник.

Змішайте майонез, зелень, часник і часник. Перемішайте все і промажте кожен шматочок шинки цієї суміш. Скрутіть рулетики і скріпіть їх зубочистками.

Прикрасити страву можна гілочками петрушки.

Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Рисові сніговики

Ви не можете вибрати, які закуски приготувати на Новий рік 2018? Це справді складне завдання, адже так багато апетитних рецептів з фото! Ми ж хочемо Вам запропонувати просте і смачне частування, у вигляді маленьких сніговиків. Для цього підготуйте:

Варені перепелині яйця — 2 штуки.

Відварений рис — 100 р.

Оливки.

Маслини.

Зелень — пучок.

Майонез — 4 столові ложки.

Сіль, перець і спеції — за смаком.

Морква — 1 штука.

Зубочистки.

Натріть яйця, викладіть в одну ємність разом з майонезом і рисом, перемішайте. Візьміть оливки і маслини і обваляйте їх в отриманій масі так, що б вийшли кульки різних діаметрів. Просуньте на зубочистку по дві грудочки, щоб вийшли сніговики. Потім із зелені зробіть маленьким чоловічкам ручки, з маслин очки, з тонких шматочків моркви — носики. Перекладіть закуску на тарілку і подайте до столу.

Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Новорічні верини з оселедцем і журавлиною

Верин – це форма подачі страви, найчастіше це салат, в невеликих прозорих ємностях – маленьких стаканчиках. Вишукана пікантна закуска особливо припаде до смаку тим, хто стежить за своєю фігурою і не хоче змінювати корисною звичкою навіть у новорічну ніч.

Інгредієнти:

філе слабосоленого оселедця – 1 штука;

яблуко кисло-солодке – 1 штука;

червона цибуля – чверть невеликої цибулини;

журавлина свіжа або морожена – половина склянки;

натуральний йогурт без добавок – 1 столова ложка;

свіжовичавлений лимонний сік – 1 чайна ложка;

цукровий пісок – 1 чайна ложка;

зелень (кріп, петрушка) – для прикраси.

Спосіб приготування:

Цибулю і оселедець дрібно порізати на кубики. Яблуко очистити від шкірки, вийняти серцевину, одну його половину порізати, змішати з ягодами журавлини. Збити блендером. У журавлино-ягідне пюре додати цукор, лимонний сік, йогурт, ще раз збити блендером. Другу половину яблука дрібно порізати, злегка збризнути соком лимона. У склянки салат укладається шарами, всього їх три: оселедець з цибулею, порізане яблуко, ягідно-яблучний мікс. Зверху веррины прикрашають гілочками зелені і ягодами журавлини.

Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Різнокольорові кульки

Вам будуть потрібні наступні продукти:

Сир — 350 гр.

Спеції — на Ваш розсуд.

Картопля — 0.5 кг.

Майонез.

Філе тріски — 300 гр.

Огірочки — 2-3 штуки.

Пір\’яна цибуля.

Солодкий перчик червоного і жовтого кольорів.

Відваріть тріску до готового стану, після чого наріжте невеликими скибочками. Картопля так само зваріть, а потім подрібніть в пюре. Дрібно натріть огірки. Змішайте всі компоненти, додайте спеції і майонез. Скачайте з рибної маси дрібні кульки. Подрібніть цибуля зелена в крихту, натріть болгарські перці. Отримані кульки по черзі обваляйте в зеленому луці, червоному і жовтому перцях. Потім красиво розкладіть готову закуску на блюді.

Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Тарталетки з червоною рибою

До закусок на Новий рік 2018 висуваються особливі вимоги. Тому вони повинні радувати не тільки приємними смаковими відчуттями, але і оригінальним зовнішнім виглядом. В численних рецептах з фото, дуже легко знайти подібні частування. І одним з них відносяться тарталетки з червоною рибою. Для приготування закуски, заздалегідь підготуйте наступні інгредієнти:

Червона риба (сьомга або форель) — 100 гр.

Тарталетки з пісочного тіста.

Сир фета — 100 гр.

Огірок — 1 штука.

Оливкова олія — 1 столова ложка.

Зелений салат — кілька листочків.

Кріп — пару гілочок.

Наріжте дрібними кубиками рибу, фету і огірок. Покладіть продукти в одну ємність, додайте оливкову олію і перемішайте. Дно тарталеток покрийте листочками салату, на які покладіть начинку. Прикрасьте тарталетки гілочками кропу. Ваша закуска готова!

Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Профітролі з рибою

Профітролі – страва французької кухні, що представляє собою невеликі кулінарні вироби з заварного тіста, заповнені начинкою. Кращої закуски до новорічного столу і уявити не можна. Смачні ніжні булочки можна наповнювати будь-якою начинкою, найбільшою популярністю у господинь користуються профітролі з червоною рибою і сирним кремом.

Інгредієнти:

пшеничне борошно – 200 грамів;

вершкове масло – 100 гр;

яйця – 4 штуки;

цукор – пів чайної ложки;

сіль – за смаком;

сир м\’який сирний – 300 грамів;

часник – 2 зубчики;

зелень, спеції – за бажанням;

риба червона слабосолона – 300 грамів;

вершки – пів склянки.

Спосіб приготування:

Закип\’ятити воду, додати масло, цукор і сіль. Довести до кипіння повторно. Додати просіяне борошно, перемішати до однорідного стану. Остудити. Додати яйця, вимісити. Заварне тісто готове покласти в кондитерський мішок. Застелити деко пергаментним промасленим папером. Видавити з мішка профітролі. Якщо у вас немає мішка, можете викладати булочки звичайної чайної ложкою. Випікати в духовці протягом 20 хвилин. У готових профітролей зрізати верхівки. Окремо збити вершки і сир, збиті інгредієнти з\’єднати. Посолити, поперчити, додати подрібнений часник і зелень. Начинити профітролі сирною масою. Червону рибу нарізати тонкими довгими пластинами, згорнути трояндочками. Прикрасити ними середини булочок. Перед подачею на стіл прикрасьте профітролі зеленню.

Нові рецепти закусок на Новий рік 2018

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024