Щасливі цифри за гороскопом в 2018 році. Цифри – Новий рік 2018

Щасливі цифри за гороскопом в 2018 році. Цифри - Новий рік 2018

Сьогодні кожна людина у себе в скарбничці має власне щасливе число, яке ніколи його не підводила і завжди приносило тільки удачу. Як правило, такі цифри і числа завжди визначають його фортуну, або ж, навпаки, біду. Іншими словами, є числа і цифри, які володіють тільки позитивною енергетикою і здатні приносити тільки щастя і удачу, а є числа, навпаки, приховують в собі багато небезпеки і негативу і їх варто побоюватися.

З історії

Ще з давніх часів людина вірила в те, що два таких числа, як 11 і 13 мають свій опис та значення. Простіше кажучи, 13 споконвіку вважалося одним з найбільш нещасливих чисел і дат, наповнене великою кількістю негативної і негативної енергетики, пов\’язане з горем і страхом. Існувало, що від людини, яка народилася в цей день, віяло холодом, злом і ненавистю. Тому таких людей намагалися не занадто близько підпускати до сім\’ї і дому. А от 11 – це завжди удача і радість, тому з цим числом завжди пов\’язувалися лише радісні події, а люди були уособлені тільки з добрими справами, які приносять щастя і любов.

Щасливі цифри за гороскопом в 2018 році. Цифри - Новий рік 2018

Сьогодні в 2018 році визначити щасливе число можна абсолютно різними способами, причому це не складе абсолютно ніяких труднощів і проблем.

Це фен-шуй, китайська нумерологія, щасливі номери для кожного знака Зодіаку, причому кожен із способів має свої особливості, мабуть, найбільш цікавим і захоплюючим по праву можна вважати і назвати визначення щасливого номера в 2018 році за зодіакальним сузір\’ях.

Цифри і щасливе число за знаками Зодіаку.

Для тих, хто не знає, протягом багатьох років, а точніше з моменту утворення і зародження цих наук, нумерологія і астрологія нерозривно пов\’язані один з одним і йдуть рука об руку. Як це розуміти? Дуже просто, для кожного зодіакального сузір\’я створений свій список найбільш сприятливих і щасливих чисел і цифр, які визначаються і встановлюються в залежності від стихії знака Зодіаку.

1.Вода – Риби, Скорпіон і Рак.
2.Земля – Телець, Діва, Козеріг.
3.Повітря – Терези, Близнюки, Водолій.
4.Вогонь – Лев, Стрілець і Овен.

Ну а тепер детальніше зупинимося на кожній групі і знаку Зодіаку окремо.

  • По-перше, Вода.
    1. Рак. На думку астрологів найщасливішими і вдалими цифрами на 2018 рік по праву можна назвати і вважати 245 і 8. Як правило, саме ці цифри вважаються оптимальними для вирішення різних ділових зв\’язків, питань і проблем, налагодження особистих стосунків. Саме тому всі важливі доленосні справи найкраще намічати і планувати на ці дні місяця.

    2. Риби. Для цього знака найсприятливішими можна назвати 6 7 і 11 числа, а також удачу, успіх і користь можуть принести числа кратні 7.

    3. Скорпіони. Тут астрологи зазначають 458 9 число. Ці цифри здатні принести стійке положення в суспільстві, успіх у протилежної статі.

  • По-друге, Повітря.
    1. Терези – це всі числа, які діляться на 6 а також числа 278 в. наприклад, союз, укладений в один з цих днів буде довгим, міцним і щасливим.

    2. Водолій – 911 і 13. До речі, ви можете зіграти в лотерею і поставити на один з номерів, і вас обов\’язково чекає успіх і перемога.

    3. Близнюки – 3 і 4.

  • Щасливі цифри за гороскопом в 2018 році. Цифри - Новий рік 2018

  • По-третє, Вогонь.
    1. Лев. За вдачею це сильні і сміливі особистості, впевнені в собі і своїх починаннях. Хоча й вони дуже часто звертають увагу на різні містичні символи і збіги. Що стосується 2018 року, то вдалими і успішними можна назвати 3 8 і 13.

    2. Стрільці. Найщасливішими цифрами, на думку астрологів, є 7 8 і 13 а також можливі комбінації з цими цифрами.

    3. Овен. Найбільш вдалими знаками можна назвати 4 7 і 9. Варто відзначити, що в деякому роді ці цифри є символічними, так як за їх допомогою можна легко і просто розкрити весь свій творчий потенціал та здібності.

  • По-четверте, Земля.
    1 Тілець. Це сміливі за життя люди, у яких також є парочка щасливих днів. Це 2 4 і всі цифри кратні 6. Якщо не вірите, то можете легко перевірити, і ви переконаєтеся в 100% дійсності.

    2. Козероги. Для цього знака властиві такі числа, як 357 і 8. Самі по собі Козероги досить вразливі особистості і, якщо вони насправді побачать безпрограшний варіант дії цих чисел, то їх життя здатна змінитися на краще.

    3. Діви. Успіх цього знака безпосередньо залежить від таких цифр. Як 3 7 і всілякі комбінації з ними.

  • Як видно, кожен знак зодіаку на 2018 рік, та й взагалі по життю, має власне щасливе і благополучне число, яке обов\’язково допоможе йому впоратися з усіма проблемами і труднощами. Головне, вірити в чарівну магію кожного числа і знати про цю особливість.

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024