Гороскоп на 2018 рік для Водолія – Новий рік 2018

Гороскоп на 2018 рік для Водолія - Новий рік 2018
Люди, що народилися під знаком Водолія (21 січня — 19 лютого), завжди знаходяться в пошуку. Вони шукають нові ідеї, знання, досвід і враження. Вони дуже цінують свободу, звикли робити все так, як вважають за потрібне, незважаючи на часті припливи невпевненості в собі. Представники цього знака цінують розкіш, але вміють не виставляти напоказ свої досягнення і пожитки, вони зневажають пафос і награність.

Водолії — чудові друзі. Ці люди легко знаходять спільну мову з оточуючими, вони абсолютно комфортно почувають себе в будь-якій компанії. Водолії — розумні люди, які люблять природу і справді насолоджуються мистецтвом. Характер у представників цього знака досить спокійний, Водолії реально дивляться на речі і є легкими людьми, чия енергетика абсолютно не пригнічує оточуючих. Водолії черпають енергію з спілкування, люблять будувати плани, але далеко не завжди здійснюють задумане.

Водолії – реалісти і матеріалісти до мозку кісток. Їх характер добрий і спокійний, тяжіють до умиротворенному способу життя, але коли рутина надоїдає, отримують задоволення від шокування свого консервативного суспільства зухвалою поведінкою.

Представники знака не схильні змінювати свою думку, але на вмовляння піддаються. Вони справляють враження відчайдушних лінивців, хоча встигають переробити за день безліч справ. Здатність до швидкого навчання робить їх геніями, але негативно позначається на психологічному здоров\’ї в старості.

У Водоліїв дивне уявлення про любов і дружбу, це той рідкісний «вид» людей, які вважають, що після бурхливого роману можна залишитися друзями і, як правило, ними залишаються.

Волелюбний знак не боїться бути смішним, оригінальним і незалежним, йому властиві співчуття, ніжність, дипломатичність. Періоди, коли він відчайдушно прагне до людському оточенню, змінюються моментами самотності, коли хочеться відключити телефон і заритися під ковдру.

Гороскоп на 2018 рік для Водолія

Що чекає Водоліїв в 2018 році

2018 рік стане дуже сприятливим для людей цього знака. Рік Жовтої Собаки обіцяє їм величезна кількість сюрпризів і змін. Вже на початку року Водоліям вдасться зрозуміти, чого вони хочуть, а тому вони з легкістю обрисуют цілі і зрозуміють, до чого потрібно прагнути.

У весняний період, а саме з квітня по травень, важливо виділити час для відпочинку. Такий незаплановану відпустку допоможе відродити сили, і вже до кінця травня Водолії відчують приплив енергії, побудують нові цілі і знайде шляхи до них. А ось влітку 2018 року краще повністю зануритися в роботу, приділяючи увагу всім нюансів і дрібниць. Улюблена справа або навіть хобі зможуть стати відмінним джерелом доходу. Тим не менш, незважаючи на те, що це літо стане плідним для кар\’єристів та творчих людей, не варто забувати і про традиційному відпустці. Краще всього вибирати його в середині літа.

Осінь буде такою ж сприятливою для Водоліїв. Тільки в листопаді може відбутися певний зсув у кар\’єрі. Тим не менш, якщо до нього підготуватися заздалегідь, то можна обернути його у виграшну для себе бік. Осінь 2018 року — ідеально час, щоб втілити в реальність свої мрії. А в грудні можна сміливо завершувати свої цілі і приділяти час домашнім.

Протягом усього року представники знаку будуть іскрити креативними ідеями та задумами, збираючи навколо себе все більше людей. Новаторство не завжди буде на руку. Наприклад, в березні-квітні Водолій ризикує потрапити на фінансових маніпуляціях, які спричинять за собою проблеми з законом.

У першій половині року удача буде посміхатися представникам творчих професій або приватним бізнесменам, вони зможуть повністю контролювати результат своїх праць і встановлювати розмір прибутку.

Любовні стосунки будуть розцінюватися вами як забавна гра, де можна самоствердитися, підняти самооцінку. Харизматичні натури закрутять голову багатьом, під їх чарівне вплив потраплять навіть представники протилежної статі, які перебувають у шлюбі. «Заборонений» роман отримає суспільного розголосу вже в серпні і закінчиться для Водолія фізичними і емоційними каліцтвами. Хороша ділова хватка у вересні і жовтні дозволить забезпечити собі безбідне існування одними патентами. Осінь стане настільки прибутковою, наскільки і витратною.

Гороскоп на 2018 рік для Водолія

Що чекає чоловіків Водоліїв в рік Жовтої Собаки

Гороскоп на 2018 рік для Водолія чоловіки твердить, що вони повинні йти на поводу у своєї мрії. Це буде особливо сприятливий час, щоб здійснити задумане і стати по-справжньому щасливим. Тому, все найзаповітніше можна відкласти аж на 2018.

Також чоловікам доведеться з головою зануритися в справи і турботи. Але незважаючи на якийсь завал, вони з лишком отримають підтримку від оточуючих: від коханої, начальника, сім\’ї і близьких. У відповідь на свою підтримку, допомогу від Водоліїв попросять і родичі, з чим браві чоловіки впораються без проблем.

В цілому, 2018 рік для чоловіків Водоліїв пройде під знаком удачі. Успіх буквально буде крокувати за представниками цього знаку по п\’ятах. Всі починання обов\’язково принесуть свої плоди, тому варто задуматися про інвестиції, масштабних проектах і глобальні ризики. До речі, кінець року теж дуже багатообіцяючий. Чоловіків чекає багато сюрпризів і приємних моментів, які, напевно, безпосередньо пов\’язані з усіма працями протягом 12 місяців.

Гороскоп на 2018 рік для Водолія

Що обіцяє 2018 рік жінкам Водоліям

На відміну від чоловіків, гороскоп на 2018 рік для Водолія жінки складно назвати сприятливим. Спочатку Жовта Собака принесе дуже сильні потрясіння. Вже в перші місяці року представниця цього знаку дізнається про найстрашнішому — зраді або зраду свого коханого. Такий удар жінка буде переживати дуже важко, тому про прощення не буде.

Ця складна ситуація задасть тон на певний період року. Жінка складно буде відходити від зради, але підтримка близьких обов\’язково допоможе впоратися з переживаннями. І вже до середини року представниця знака прийде до тями і буде відкрита до нового.

Так, з другої половини року жінкам краще зануритися в свої улюблені заняття та хобі, або відправитися на відпочинок. Така зміна настроїв допоможе остаточно забути подію і підготуватися до нових знайомствам. Тому до кінця року все налагодиться, а негаразди підуть. Незважаючи на настільки стресовий початок, закінчення 2018 буде сприятливим. Жінки знайдуть в собі сили не тільки викреслити минуле життя на зовсім, але і зуміють відшукати позитив в тому, що відбувається, отримають потужний заряд енергії від відпочинку і своїх захоплень і будуть готові вступити в наступний рік.

Гороскоп на 2018 рік для Водолія

Любовний гороскоп

Любовний гороскоп на 2018 рік для Водоліїв обіцяє стабільність і мінімум сюрпризів. Ті представники знаку, які перебувають у шлюбі, лише зміцнять свої усталені стосунки. Вони доведуть собі і оточуючим, що вибір супутника життя не був випадковим, а підхід до створення сім\’ї абсолютно розумний і продуманий. У той же час самотні представники Водоліїв не будуть особливо активними у пошуку другої половинки. Незважаючи на притаманну знаку пристрасть до відкриттів, в любовному плані Водолії залишаться пасивними.

А ось в кінці року Водолії немов схаменуться і проявлять весь свій романтизм. Закінчення року Жовтої Собаки буквально пройде під прапором романтики для цього знака. Водолії, як чоловіки, так і жінки, проявлять всю свою фантазії. Вони буквально обдарують своїх обранців як матеріальними сюрпризами, так і увагою і несподіваними зустрічами. Вони стануть справжнім генератором романтичних ідей, урізноманітнюють не тільки своє особисте життя, але і допоможуть внести нотку несподіванки у відносини своїх знайомих. Квіти, теплі зустрічі, подарунки, усмішки — все це стане символом грудня 2018.

Гороскоп на 2018 рік для Водолія

Грошовий гороскоп для Водолія на 2018 рік

Стосовно фінансового плану, початок року буде дуже сприятливим. Водолії зможуть без зайвого страху залучати в свої проекти сторонніх і зацікавлених осіб. Також, варто розглянути такий вид заробітку, як мережевий маркетинг. Саме на початку 2018 він може принести неймовірно легкий дохід. Але головною запорукою успіху і збагачення стане чесність. Головне бути до кінця відкритим перед своїми партнерами, тоді багатство не змусить себе чекати. Чим більше довіри буде в колективі та між фінансовими партнерами, тим вище буде і сам результат.

Що ж стосується витрат на рік Жовтої Собаки, то тут все повинно бути продумано. Гроші в основному буду йти на дійсно потрібні послуги, речі та продукти. Головне, щоб поруч був чоловік, який допоможе грамотно розподілити бюджет, і зберегти частину грошей із загального доходу. Тоді всіх зароблених коштів буде вистачати з лишком і навіть ще й залишиться.

Гороскоп на 2018 рік для Водолія

Гороскоп кар\’єри для Водолія на 2018 рік

Рік Жовтої Собаки по-справжньому успішний для Водоліїв у фінансовому плані і в плані кар\’єри. Масштаби, в яких можна тримати курс в цьому році, просто безмежні. Єдиною заковикою для здійснення всіх проектів, що будуть пошуки надійних партнерів. На жаль, Водолії не відрізняються особливою працьовитістю, тому без компаньйонів працювати не будуть. Їм важливо спихнути найскладніший працю на своїх «спільників». Тому в 2018 Водоліям потрібно чітко вибрати курс, знайти чоловіка, який буде готовий виконувати основний обсяг роботи, і насолодитися результатом.

Але якщо ж Водолії виберуть сферу інформаційних технологій або послуг, то тут обійдуться без сторонньої допомоги. Ці дві сфери користуються особливою популярністю у представників знаку, і тут вони можуть проявляти себе в повному обсязі. Саме тут їм легко реалізуватися і піднятися вгору по кар\’єрних сходах.

Але найголовніше уникати справ і видів заробітку, де є махінації. Така робота може закінчитися вельми неприємно.

Гороскоп на 2018 рік для Водолія

Гороскоп здоров\’я на 2018 рік

У всіх сферах рік Жовтої Собаки обіцяє потішити Водоліїв, і тільки в області здоров\’я може виявитися вельми непростим. У будь-якому випадку, здоров\’я потрібно берегти завжди, незалежно від того чий рік за вікном. Адже саме здоров\’я — найцінніше, що у нас є.

У 2018 році Водоліям варто бути вкрай обережними з вживанням алкоголю, і звичайно ж уникати вживання наркотичних і психотропних препаратів. Крім іншого, в цьому році буде досить високою ймовірність отримання травм. Так що краще уникати сильних навантажень, особливо активного відпочинку, ризикованих заходів, походів та інших екстремальних розваг. Краще не ризикувати даремно і поберегти себе. Безумовно, не потрібно ставитися до цього вкрай фанатично і сидіти весь рік вдома, варто лише більш розумно підходити до вибору відпочинку та заходів,

Під знаком Водолія народилися наступні знаменитості:

Крістіан Діор — знаменитий модельєр одягу.

Світлана Ходченкова — російська актриса, вийшла на світовий рівень.

Ольга Шелест — російська радіо – і телеведуча.

Тіна Кароль — українська співачка і актриса.

Володимир Висоцький — радянський актор, автор-виконавець пісень і поет.

Володимир Зеленський — український актор і шоумен.

Елайджа Вуд — американський актор.

Антон Чехов — письменник і драматург.

Опра Уїнфрі — американська телеведуча, продюсер і громадський діяч.

Шакіра — колумбійська співачка.

Дан Балан — молдавський музикант.

Боб Марлі — ямайський реггі-музикант.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024