ГоловнаКонтакти

Торти на Новий 2018 рік Собаки

Рекламний блок

Готувати солодкі торти не так вже й просто, комусь вони вдаються швидко і без проблем, хтось краще купить готові горжи і промаже їх згущеним молоком – виходить щось просте і нехитре, але їсти можна. І все ж спекти торт на Новий 2018 рік бажано самої. Адже кожна господиня точно знає кілька рецептів.


Всім знайомий рецепт торта «Зебра»


Для приготування торта вам знадобляться:




Цукровий пісок – 200 г

Вершковий маргарин – 200 г

Курячі яйця – 5 штук

Сметана – 500 г

Мука пшенична вищий сорт – 300 г

Какао порошок – 100 г (4 столові ложки)

Розпушувач



Для приготування крему




Сметана – 400 г

Цукровий пісок – 150 г

Какао порошок – 100 г

Ванільний цукор


Для приготування глазурі вам будуть потрібні




Вершкове масло – 100 г

Молоко – 50 г

Какао порошок – 100 г


Готується спочатку тісто для торта – масло розм'якшити, але не розтоплювати, перемішати з цукром. Яйця розбити, відокремити білок від жовтка, збити білок до пружної піни. Жовток додати в маслянно-цукрову масу. Борошно змішати з розпушувачем і просіяти. Змішати тісто – борошно додати маслянно-цукрову масу і акуратно ввести білки. Тісто виходить легким, тягучим.


Ділимо отримане тісто навпіл і одну половинку вводимо какао порошок, ретельно перемішуємо. Тісто має бути без грудочок, м'яким. Тепер починається найцікавіше: на змащене маслом деко викласти столову ложку світлого тіста, прямо посередині – ложку темного. Намагайтеся потрапити в центр, тісто перед очима саме почне розпливатися до краю форми.


Бажано розподілити на два коржа, випікати при температурі 200 градусів.


Отже, поки печуться коржі, готуєте крем: сметану додати цукор і ванілін, збити, щоб цукор розчинився.


На один остиглий корж викладаємо крем, накриваємо другим. Варимо глазур – в розтоплене масло додаємо молоко, цукор і какао, все перемішуємо, доводимо до загустіння. Гарячої глазур'ю полити торт з усіх боків, можна обмазати глазур'ю і боки.



Торти на Новий 2018 рік Собаки


Смачний бісквітний торт «Чарівниця»


Цей торт у магазинах називається «Чарівницею», хоча можна назвати і по своєму смаку – виходить вишукане солодке блюдо.


Для приготування бісквіта вам знадобляться:




Курячі яйця – 4 штуки

Цукровий пісок – 200 г

Мука пшенична вищий сорт – 200 г

Розпушувач


Готуємо крем, вам знадобляться:




Молоко – 200 г

Цукровий пісок – 100 г

Курячі яйця – 1 штука

Масло вершкове – 100 г

Крохмаль – 2 столових ложки


Для глазурі:




Какао порошок — 2 столових ложки

Крохмаль – 1 столова ложка

Цукровий пісок – 100 г

Молоко – 100 г

Вершкове масло – 1 столова ложка

Ванілін


Готуємо бісквітні коржі. Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в круту піну, додати половину цукру і продовжувати збивати. Жовтки розтерти з рештою цукром. Обережно перемішати, додати борошно поступово, намагайтеся не робити різких рухів, щоб не «посадити» білки.


Випікати можна один корж, щоб потім розрізати його навпіл або два – як вам зручніше. До речі, можете купити і готові бісквітні коржі. Остиглий бісквіт просочити цукровим сиропом з коньяком.


Крем готується з молока, цукру, яйця і крохмалю. Все перемішати і поставити на повільний вогонь, намагайтеся не доводити до кипіння. Як тільки цукор розчинився, знімаємо з вогню, додаємо вершкове масло і збиваємо міксером.


Крем охолов, тепер можна промазати коржі.


Готуйте глазур з какао порошку, крохмалю, цукру і молока. Доведіть суміш до кипіння, введіть вершкове масло і ванілін. Поки глазур гаряча – полийте торт і повапните боку.


Для прикраси торта «Чарівниця-чародійка» можна зробити красиву «сіточку» з шоколаду. Розтопити плитку і на фользі створіть тонкі переплетення шоколадних струмочків. Покладіть в морозильну камеру. Знімайте з фольги дуже обережно – сіточка крихка і швидко ламається.



Торти на Новий 2018 рік Собаки


Торт для улюбленої донечки «Анютка»


Для самої улюбленої донечки і варто приготувати цей дуже простий, але дуже смачний тортик. Готується він довго – близько двох годин, але результат завжди чудовий.


Для приготування торта вам знадобляться:




Мука пшенична вищий сорт – 500 г

Вершкове масло – 100 г

Мед — 100 г

Сметана – 100 г

Куряче яйце – 1 штука

Цукровий пісок – 100 г

Горіхи – будь-які, 100 г

Розпушувач

Фрукти — будь-які


Для крему:




Сметана – 300 р

Цукровий пісок – 300 г


Розбити яйця в глибоку миску, додати цукор і щіпку солі, збити міксером. Влити розм'якшене масло і мед, додати сметану і розпушувач. Перемішати. У готову масу поступово додаємо борошно.


Духовку розігріти до 200 градусів, дно форми вистелити папером або покласти спеціальний килимок для випічки з тіста зробити акуратний корж, випікати хвилин сім. Таких коржів вам знадобиться штук п'ять, якщо тесту вийшло більше – самі розділіть його на рівні частини.


Готуємо крем, для нього пора обсмажувати горіхи, потім акуратно подрібнити. Тепер змішати цукор і сметану, додайте ванілін, збити, всипати горішки.


Поки ви готували крем, готові всі коржі. Остудіть їх і кожен змастіть кремом, саме крему жаліти не потрібно – нехай торт буде солодким. Складіть всі коржі в гору, верх змастіть залишками крему і посипте горішками. Фрукти – полуницю, вишню, малину, шматочки маракуї – все це укладайте на верхній корж. Готовий торт поставте на кілька годин у холодне місце.



Торти на Новий 2018 рік Собаки


«Руїни замку»


Якщо вам не шкода трьох годин на приготування цього дивовижного кулінарного шедевра, то здивуйте гостей. Жодна людина не піде від вас без фотографії «Руїн», його навіть шкода розрізати, не те що їсти.


Для приготування бісквіта вам знадобляться:




Курячі яйця – 4 штуки

Цукровий пісок – 200 г

Мука пшенична вищий сорт – 200 г

Щіпка ваніліну


Для приготування коржів приготуйте миску розбийте в неї яйця, додайте цукор, збийте і потім поступово вмешивайте борошно, до якої доданий розпушувач. Випікати корж в духовці при 200 градусах, форму попередньо змастити олією. Готовність перевірятися протикання сухий паличкою — на ній не повинно залишатися сирого тіста.


Корж розрізати на дві частини – нижню залишити цілою, а верхню нарізати на кубики.


Тепер готуємо крем, вам знадобиться:




Молоко -125 склянки, розділіть на нерівні частини 025 склянки в коричневий крем

Курячі яйця – 1 штука

Цукровий пісок – 100 г

Борошно пшеничне – 30 г

Ванілін

Вершкове масло – 100 г


Нагріти молоко з цукром і яйцем, всипати в нього борошно, зробити крем, вмішати масло. Додати ванілін для смаку.


Для безе потрібно:




Яєчні білки – 4 штуки

Цукровий пісок – 200 г


Збити білки з цукром до крутий піни, розкласти за допомогою кондитерського мішка на деко і сушити в духовці до готовності.


З цього моменту починається найцікавіше – збірка торта. Корж кладіть на тарілку і повапните білим кремом. Навколо розмістіть безе. Розтопити половину плитки шоколаду в молоці і додайте ложку вершкового масла, коли вийшла тягуча маса, у неї опускаються кубики, зроблені з половини бісквіта. Вивалюємо отриману масу на корж, обкладаємо безе. Тут фантазії господині вже не може бути межі – будуйте «Руїни замку» так, як вам подобається.


Половину плитки шоколаду розтопити в молоці, додати ложку вершкового масла і полити «Руїни». Відправити на кілька годин у холодне місце.



Торти на Новий 2018 рік Собаки


«Будиночок в селі» з вишнею


Дуже красивий і смачний торт – аромат вишні і спогади про село всім гарантовані. На приготування торта піде 3 години, але ви не пошкодуєте про втрачений час. Чудовий новорічний торт, у 2018 році фото цього кулінарного шедевра буде красуватися на робочому столі всіх ласунів.


Для приготування бісквіта вам знадобляться:




Вершкове масло-250 г

Сметана – 200 г

Пшеничне борошно вищого сорту – 500 г

Розпушувач

Сіль

Вершкове масло – 250 г


Довести масло до м'якого стану, перемішати з борошном, додати сметану, борошно – розпушувач і зробити тісто. Покласти на годину в холодне місце і зайнятися вишнею, глазур'ю і кремом.


Для приготування крему вам знадобляться:




Сметана – 400 г

Цукровий пісок – 350 г


Сметану охолодити, потім всипати в неї цукровий пісок і ретельно збити міксером.


Для приготування глазурі вам знадобляться:




Цукровий пісок – 50 г

Масло вершкове – 50 г

Какао порошок – 50 г


Розчинити масло, додати в нього цукровий пісок і какао порошок, довести до загустіння. Можна додати в глазур трохи молока або вершків.


Готуємо вишню – вийняти кісточки (на торт піде півкіло ягід).


Тесло охололи, розкачати в тонкий пласт і нарізати на широкі смужки. На кожну смужку покласти приготовлену вишню, защепити краї, викласти на сухе деко швом вниз. Поставити в гарячу духовку – температура близько 200 градусів. Випікати близько півгодини.


Остудити готові трубочки з вишнею і тепер пора «будувати будиночок в селі» — вкладайте їх гіркою або вінцями – як кому подобається. Кожен черговий вінець або шар змащуємо кремом. Якщо будується споруда типу «курінь», то нагорі буде всього одна трубочка з вишнею. У «зрубі» утворюється невеликий внутрішній простір, який після того, як торт готовий, заповнити цілими вишнями.


Облити споруда глазур'ю, прикрасити половинками волоських горіхів і поставити в холодне місце.



Торти на Новий 2018 рік Собаки


Солодка полуниця для гурманів


Чудовий новорічний торт для зустрічі 2018 року. Листкові тістечка рідко вдаються, важливо все зробити правильно, щоб слойка залишилася ніжною, а ягоди зберегли смак і аромат. На приготування цього вишуканого торта ви витратите близько двох годин.


Для приготування бісквіта вам знадобляться:




Курячі яйця – 12 штук

Цукровий пісок — 400 г

Пшеничне борошно вищого сорту – 400 г


У глибоку миску розбити яйця, змішати з цукром і збивати, поки маса не стане більше в три рази. Мудрі хазяйки пам'ятають, що краще збити окремо білки, жовтки розтерти з цукром і перемішати, перед тим, як додавати в отриману масу борошно - бісквіт виходить пишніше і ніжніше.


Тесту вистачить для випікання двох коржів, викладайте його на папір, так буде легше діставати з дек. Не витягуйте готові коржі гарячими, хай вони охолонуть у формі.


Поки коржі остигають – готуємо полуничну масу, вам знадобляться:




Полуниця – 2 кг – очистити і нарізати на шматочки, подрібнити за допомогою блендера


Готуємо вершковий крем, вам знадобляться:




Жирні вершки

Цукровий пісок – 200 г

Вершковий сир – 250 г


Всі інгредієнти перемішуються і збиваються до утворення піни. Черговість можна і змінити – спочатку збити вершки з цукром, окремо сир, потім все перемішати.


Залишається сформувати торт. Кожен корж розріжте уздовж навпіл, укладіть на блюдо шарами: корж полуниця крем корж полуниця крем і так далі. Вершковим кремом обмазати боки і верх торта. Як прикрасити такий смачний торт – вирішуйте самі – шоколадною крихтою, шматочками і фігурками з шоколаду, половинками полуниці. Тепер поставити в холодне місце на кілька годин.


Торти без приготування коржів – з готових пряників і печива, такі солодкі страви дуже популярні – не вимагають багато часу, завжди смачні і незвичайні.



Торти на Новий 2018 рік Собаки


Печиво – пальчики (савоярді), торт виходить ефектним і смачним


Для приготування торта вам знадобляться:




Печиво – 14 штук

Сир ніжний з ягодами – 200 г

Жирні вершки – 200 г

Цукровий пісок – 2 столових ложки

Ванілін

Розчинна кава – одна столова ложка

Вода – 150 г

Лікер (шоколадний, яєчний) – 30 г

Ягоди – вишня, смородина, полуниця заморожені – 40 г

Шоколад – одна плитка


В якості мастила печива не обов'язково зупинятися саме на ніжному сирі – спробуйте цей варіант, а потім самі змінити рецептуру.


Печиво савоярді крихке і сухе, щоб торт не кришився, а танув у роті знадобиться просочення. Використовуйте ті напої, що вам подобаються найбільше:




Фруктовий чай

Кава

Компоти


Збити вершки з цукром, з'єднати з сиром. Вмочити кожне печиво у просочення і покласти на тарілку, щоб вийшов рівний ряд. Покрити кремом (вершки з сиром). На крем викласти ягоди, потім черговий шар печива. Коли все викладене та промазано кремом поставити в холодне місце.


Плитку шоколаду розтопити, отриману масу використовувати для приготування шоколадної сіточки у вигляді парканчика. Викладати сіточку краще всього на фольгу. Відправити в морозильник – отримана сіточка буде тонкою і крихкою. Обернути красивим шоколадним парканчиком торт, верх прикрасити половинками ягід.



Торти на Новий 2018 рік Собаки


Печиво і сир в тортику для дітей


Такий торт можна приготувати за кілька хвилин, після того, як він постоїть пару годин в холодильнику, виходить недорогий кулінарний шедевр, це запасний варіант солодкого страви, коли просто не вистачає часу.


Для приготування торта вам знадобляться:




Квадратне або прямокутне печиво – до 32 штук

Ніжний сир - півкіло

Сметана – 5 столових ложок

Вершкове масло – 50 г

Цукровий пісок – 100 г

Кава – 100 г

Згущене молоко – 2 столові ложки

Ванілін

Фрукти

Горіхи

Шоколадна крихта або цукрова присипка для прикраси


Викласти перший шар печива. Збризнути його приготованим кава зі згущеним молоком. В якості крему можна використовувати збиту з цукром сметану, з'єднану з сиром, можна сир змішати зі згущеним молоком, використовувати консервовані фрукти – що вам подобається найбільше. Якщо печиво дуже солодке, а ви використовуєте в якості мастила згущене молоко, цукровий пісок можна не додавати.


Сирний крем найкраще збити за допомогою блендера з ягодами і маслом, крем вийде повітряним і ніжним. Щоб на розрізі готове кулінарний виріб виявилося «смугастим» до однієї частини крему можна додати каву.


Після кожного шару печива йде крем, потім знову шар печива. Готовий виріб витримати при кімнатній температурі пару годин, щоб печиво розм'якло і просочилося вершками. Варто прикрашати готовий торт глазур'ю – вирішуєте ви самі, може бути, варто скористатися готовими вершками, прикрасити ними торт, а зверху викласти ягоди?



Торти на Новий 2018 рік Собаки


Пряничное насолоду – готовий торт за двадцять хвилин


Якщо в будинку залишилися старі пряники, використовуйте їх для приготування смачного торта, вам потрібні лише улюблені фрукти і склянку сметани!


Для приготування торта вам знадобляться:




Пряники – півкіло

Сметана – 200 г

Фрукти – банани, ківі, вишня, черешня, полуниця (за смаком)



Торти на Новий 2018 рік Собаки


Фрукти відокремте від кісточок або шкірки, змішайте зі сметаною і протріть блендером до рівномірної консистенції. Пряники нарізати або покришити, кожен шматочок занурити в крем і збирати торт як з цеглинок. Якщо є форма – можна зібрати тортик в ній. Потім всім іншим кремом залити торт і поставити в холодне місце. Дійсно, через дві години вийшло вже досить презентабельне кулінарний виріб, яке залишається прикрасити. Зверху глазур'ю або збитими вершками, а додатково шматочками фруктів, ягід, шоколадною крихтою.

Рекламний блок

Рекомендуємо для перегляду

Додати коментар
Ваше ім'я:  



-
загрузка...