Ігри 2018 року на РС. Огляд

Ігри 2018 року виходу — це ті самі зразки індустрії розваг, які покликані скрасити годинку-другу вільного часу людини. Втім, на нинішньому етапі свого розвитку гри можуть бути і повчальними. Не в сенсі «дитячих», а в сенсі, що розповідають про яку-небудь історичну подію так, що в той же час втягують у нього з головою ігромана, хто таким чином стає його невід\’ємною частиною. Загалом, давайте краще почнемо зі списку майбутніх проектів, запланованих в ігровій індустрії до виходу незабаром.

Grand Theft Auto VI

Мабуть, найочікуванішою грою, вихід якої запланований на 2018 рік, є нова частину GTA. Правда, багато хто не впевнені, що Rockstar погодяться випускати продовження популярної серії конкретно в даний період часу. Можливо, трейлер до проекту і вийде протягом 2018 року, а ось реліз гри напевно доведеться почекати ще рік-другий. Але це того варте, повірте.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Iron Harvest

А ось грою 2018 року на PC і не тільки (планується також випуск на консолях PS4 і Xbox One) повинна стати стратегія, дія якої відбуватиметься в режимі реального часу. Гравці розуміють, про що йдеться. Примітно, що при створенні проекту його автори надихалися роботами художника Якуба Розальскі. Сюжет розгортається в світі, де наступ альтернативного 1920 року виражається у веденні Світової війни за допомогою роботів. Дизельпанк вітається тут.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Dying Light 2

Продовження шутера від першої особи, який вийшов на початку 2015 року. Сіквел гри розповість про те, як люди продовжують вести боротьбу з голодними монстрами, які стали такими в результаті настання зомбі-апокаліпсису. Епідемія охопила весь мегаполіс Харану. Напевно, сюжет продовжить розпочату в першій частині історію. Планується випуск на ПК і консолях.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

System Shock Remastered

Перезапуск комп\’ютерної рольової гри 1994 року випуску. Є інформація, що реліз нового проекту перенесли з 2017 на II квартал 2018. Це буде суміш RPG і шутера. Очікується випуск на ОС Windows, а також на приставках PlayStation і Xbox. Загалом, нові онлайн ігри 2018 року, які є в нашому списку, яких у ньому не виявиться зі зрозумілих причин, явно виграють від виходу римейку популярної RPG-шки.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

BLACKROOM

Це FPS при цьому, за словами розробників, самий що ні на є класичний. Випуск проекту поки що запланований виключно на операційних системах Windows і Mac. Гравцеві буде запропоновано варіант ліквідації ворожої атаки шляхом проходження під звуки динамічного геймплея і утримування в руках (нехай і віртуальних) цілого арсеналу примітного зброї.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Bloodstained: Ritual of the Night

Ще одна РПГ-шка в нашому списку ігор 2018 року. Це також і платформер, що важливо. Очікується вихід гри на ігрових консолях PS4 і Xbox One і на портативних приставок PSV і Wii U. Окремо запланований реліз на ПК. У сюжеті присутні дівчина, прокидається після затяжного сну, і демони, з якими їй доведеться поборотися.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Dual Universe

Поки що запланований реліз гри виключно на персональних комп\’ютерах. Цього MMO. За сюжетом проекту Земля вже знищена. Так вже вийшло, що головний герой, яким і стане управляти гравець, пробуджується від сну прямо в космосі. Тут він дізнається, що йому належить побудувати життя людське вже в іншій галактиці. Розробник пропонує повністю відкритий світ і повну свободу дій.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Psychonauts 2

Платформер в жанрі пригод. Вийде, швидше за все, і на консолях, і на ПК. Продовження пригодницької гри, яка прийшлася до душі чималій кількості ігроманів. За сюжетом головний герой став своїм серед психонавтів, але в той же час він усвідомив, що вони вимагають від нього набагато більше, ніж, власне, він від них. Загалом, історія обіцяє бути веселою та захоплюючою.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Long Gone Days

Вихід цієї RPG намічений на лютий 2018 року. Поки що затверджений реліз на платформах Windows і Mac. Це двомірна РПГ-гра з елементами візуальної новели. Мова в ній піде про військових. Гравцеві належить навчитися взаємодіяти з людьми, яких він раніше не знав. У сенсі, його ігровому персонажу. Свого роду цікавий інді-проект.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Ще одна гра з серії Star Wars

Примітно, що займаються її розробкою, наприклад, люди, які доклали руку до створення Uncharted. Сценаристи, якщо що. Точніше — сценарист. Ну і студія Visceral Games, яка подарувала світу Dead Space. Загалом, пригодницький проект. Гра, схожа на Uncharted. Зі світловими мечами. Ну треба ж хоч якось зацікавити чимось новим знайомої всім всесвіту «Зоряних воєн».

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Forma.8

Начебто, це буде платформер. Гравцеві належить знайти джерело Великої енергії. Самостійно. Для цього йому потрібно вивчити рідну планету. Вдень і вночі. Розробники підготували для ігроманів цілий ряд сюрпризів, щоб ігровий процес йшов належним чином. Щоб було захоплююче, коротше. І повчально, що теж важливо. Реліз заплановано на 2018 року на ПК.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Scivelation

Гравцеві, проходячи цю відеогру, належить перш побороти самого себе. За сюжетом технологічний прорив приніс разом з собою негаразди для простих смертних, які полягають у поневоленні урядом свого ж народу. Природно, не обійшлося без повстанців. Гравцеві належить взяти дозвіл загального справи в свої руки. У його розпорядженні — однодумці і багатий арсенал найпотужнішого зброї. Пограти в це можна буде на PC.

Ігри 2018 року на РС. Огляд

Ігри 2018 року: в яку «залипнут» все?

Власне, ось і все. Мабуть, перелік зазначених ігор зі списку, який ми запропонували вам на огляд, є на даний момент часу найбільш актуальним. Слідкуйте за оновленнями, щоб бути в курсі всіх подій, що відбуваються у світі комп\’ютерних ігор. Поки, як бачите, на 2018 рік заплановано цілий ряд проектів, які вже зараз готові запасти в душу своїх потенційних прихильників.

Ну і окремо порадуємо любителів зомбі. Таких в 2018 очікує реліз проекту під назвою Survivor Zero. Власне, хоррор в самому що не є прямому сенсі цього слова. Він вже чекає. Як ігромани нових ігор.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024