2018 рік кого – Новий рік 2018

Згідно зі східним гороскопом, 2018 рік пройде під знаком Жовтої Земляної Собаки. За прогнозами астрологів, цей рік буде досить спокійним, без сильних потрясінь та негараздів. У цей період вщухнуть багато конфліктів і закінчаться кризи, адже знак Собаки символізує дружбу і мир. Однак для зміцнення дипломатичних зв\’язків країнам доведеться потрудитися і проявити свої кращі сторони.

2018 рік кого - Новий рік 2018

Рік Собаки сприятливий для створення сім\’ї, початку романтичних відносин і народження дітей. У цей період спроби знайти свою другу половинку увінчаються успіхом у тих, хто зуміє приборкати ревнощі, гордовитість і виявити доброту, турботу і ніжність. Особливо вдалою в цьому плані буде друга половина 2018 року.

Також майбутній період відмінно підходить для просування по кар\’єрних сходах і розвитку власного бізнесу. Шанс досягти професійного успіху з\’явиться у всіх знаків зодіаку, проте скористатися ним зможуть тільки ті, хто не боїться брати на себе відповідальність, проявляє завзятість і працьовитість.

2018 рік сприятливий для того, щоб попросити вибачення у тих, кому були заподіяні образи, а також пробачити оточуючих за їх непривабливі вчинки. Навесні і на початку літа у тих, хто втратив свою любов, з\’явиться шанс повернути її, головне – бути активним. При цьому не виключені випробування і непрості моменти, проте мужність і завзятість допоможуть їх подолати.

Рік Собаки буде продуктивним і для здоров\’я. Про стан свого організму необхідно особливо подбати Водоліям, Скорпіонам і Близнюкам. Цей рік чудово підходить для позбавлення від шкідливих звичок і початок здорового способу життя.

Рік Жовтої Земляної Собаки буде спокійнішим, ніж попередній і дасть можливість кожному знаку зодіаку налагодити гармонію зі світом, оточуючими людьми і собою. У цей період важливо прислухатися до себе, боротися зі своїми негативними сторонами і не робити необдуманих вчинків.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024