Гороскоп на 2018 рік для Козерога – Новий рік 2018

Гороскоп на 2018 рік для Козерога - Новий рік 2018
Козеріг – уособлення витримки, живого розуму і творення. Його можна охарактеризувати як павука, неспішно плетущего свої мережі в кутку стіни. Здається, членистоногому не зловити літаючих в приміщенні мух і, тим не менше, більшість комах потрапляють в спритно розставлені мережі. У цьому весь Козеріг Знак підіймається по суспільній драбині, важко перебираючись з каменя на камінь. Зробивши крок, він уже не відступить. Здається, у нього немає шансів перемогти в змаганні, так і переможці вже відомі, але Козеріг здобуває перемогу, залишаючи конкурентів далеко позаду себе. Знак не висловлює критику різко і необдумано, він дуже розумний і обачний, щоб наживати собі зайвих ворогів. У всіх справах проявляє обережність, вправно обходить перешкоди, тому рідко спотикається. Імпульсивність, безтурботність, лінь і ревнощі вважає марними якостями, які можуть тільки нашкодити. Що віщує гороскоп на 2018 рік Козерогові? Читайте нижче!

Гороскоп на 2018 рік для Козерога
Загальна картина року Земляний Собаки для Козерога

Відчуваючи недолік у фінансах, представники знаку спрямує всі зусилля на отримання прибутку будь-якими шляхами. Поголовна захопленість однією життєвою сферою залишить без уваги інші, включаючи сім\’ю і коханої людини.

Самовіддана праця, тривалістю 12-14 годин щодня не пройде безслідно для здоров\’я. Погіршення відчується вже через 2-3 місяці напруженого робочого графіка. Навчіться якщо не відпочивати, відновлювати сили, в іншому випадку, всі зароблені кошти витратите на лікування.

Влітку знак буде втягнутий в тривалі судові розгляди. Несподівану моральну і матеріальну підтримку нададуть друзі. Це дозволить переоцінити їх значимість у вашому житті.

У вересні вас відвідає бажання отримати гарну освіту і змінити важку фізичну роботу розумову, більш престижну і високооплачувану. Перед вашим завзяттям встояти неможливо, рухайтеся до поставленої мети і успіх обов\’язково прийде.

Гороскоп на 2018 рік для Козерога
Гороскоп на 2018 рік для Козерога-чоловіки

Представники знака, які звикли вести «осілий» спосіб життя, а не гнатися за недосяжною мрією, матимуть вигоду від своєї статичності. Завдяки власній обережності і вродженому розсудливості вдасться подолати всі труднощі і пастки, розставлені недоброзичливцями.

У період з лютого по березень зірки не рекомендують реалізовувати серйозні проекти, здійснювати великі придбання та інвестувати. Почекати місяць і з подвійним завзяттям приступайте до запланованих справах.

У середині весни чоловікам-Козерогам, чия професія пов\’язана з тривалими переїздами або частими пребываниями поза домом, слід проявити граничну обережність. Сумніви, навіяні організацією власного життя, змусять сумніватися і кидатися з крайності в крайність.

До кінця року всі складності і нерівності, одолевавшие Козерога спочатку, будуть компенсовані сповна. Ви займетеся цікавими справами, поповніть свій круг спілкування значущими людьми, знайдете вигідних партнерів по роботі.

Гороскоп на 2018 рік для Козерога
Гороскоп на 2018 рік для Козерога-жінки

Рік Земляного Собаки буде багатим на сюрпризи. Несподівану пропозицію руки і серця застане зненацька, розставляти пріоритети доведеться буквально на ходу.

Ваша цілеспрямованість буде вражати і обескураживать. Кар\’єра стрімко попрямувати вгору з такою швидкістю, що позаздрять навіть чоловіки. Козеріг хвацько буде розправлятися з представниками сильної статі, отримуючи бажане і нічого не даючи взамін.

Влітку зірки рекомендують задуматися про великому придбанні. Вдасться укласти вигідну угоду, а предмет купівлі надійно прослужить не одне десятиліття.

У середині року любовні переживання затихнуть. Цей час краще присвятити родині, спілкування з батьками, близькими родичами.

Невирішені в 2017 році проблеми зі здоров\’ям будуть нагадувати про себе протягом усього 2018. Виділіть зі свого щільного графіку час на відвідування лікаря, в іншому випадку, недуга надовго виб\’є вас із колії.

Активним виявиться фінал року. Козерогові вдасться проявити себе з кращого боку. Бурхлива діяльність у кількох напрямках одночасно підніме авторитет і підведе до зустрічі зі щедрим покровителем.

Гороскоп на 2018 рік для Козерога
Любовний гороскоп для Козерога

На амурном фронті суттєвих змін не передбачається. При широкому асортименті вибору супутника життя або, принаймні, партнера на кілька вечорів, представники знаку продовжать впевнено дотримуватись самотність. Час наодинці з собою краще витратити на планування майбутнього, облаштування квартири або будинку, де буде проживати ваша майбутня сім\’я.

Повна відстороненість і концентрація на роботі може внести розлад навіть найміцніші стосунки. Якщо ви намір направити всі сили на бізнес, час від часу приділяйте увагу другій половинці. Ваше вічне відсутність, як фізичне, так і моральне, не під силу витримати навіть людині зі сталевими нервами.

Влітку рідкісним Козерогам все ж вдасться пережити любовні переживання і відчуття пристрасті. На жаль, високі почуття будуть однобічними. Партнер буде розцінювати відносини як чергову інтрижку, що заподіє вам біль і розчарування. Черговий удар долі змусить законсервувати і без того скупі почуття глибоко всередині надовго.

Якщо представники знаку і вирішуватися на узаконення відносин в рік Земляного Собаки, то це може бути тільки шлюб за розрахунком. Прагнення до матеріального добробуту спонукає створити сім\’ю з людиною вдвічі старше вас.

Гороскоп на 2018 рік для Козерога
Грошовий гороскоп

Фінанси стануть основною темою для суперечок та докорів у вашій родині. Низька зарплата, неможливість забезпечити базові потреби, а також, критика нераціонального витрачання коштів підштовхне до кардинальних заходів – зміну місця роботи. Зірки радять не приймати поспішних рішень і впадати у відчай. Фінансові вливання почнуть поступово зростати з приходом літа, а до осені ваші доходи підвищаться практично вдвічі.

Почати відкладати в 2018 навряд чи вдасться. Вам постійно буде щось заважати – то побутова техніка вийде з ладу, то знадобляться гроші на операцію близькій людині і т. д. Не шкодуйте витрачених коштів, навпаки, радійте, що у цьому році вдається обходитися без кредитів.

Приємним сюрпризом наприкінці року стане повернення боргу, отримати який ви вже й не сподівалися. Витратьте гроші на хороші новорічні подарунки для родини і близьких.

Гороскоп на 2018 рік для Козерога
Гороскоп кар\’єри на 2018 рік

Неабиякі амбіції кар\’єриста поставлять на перший план цілей, прагнень і інтересів знака роботу. Зиму і весну ви проведете з головою занурившись у справи, не замислюючись жертвуючи вихідними, святами та днями народження членів сім\’ї. Старанність і самовідданість не будуть оцінені начальством по достоїнству, Козерога ще більше завантажать рутинною роботою без натяку на підвищення.

Представники знаку, задіяні в бізнесі, влітку зможуть істотно розширити сферу власного впливу і поповнити коло ділового спілкування вигідними контактами. Не виключені бізнес-відрядження в європейські країни і вихід на нові ринки збуту.

У другій половині року Козеріг постане перед вибором – успіх або порядність. Вибравши перший варіант, ви ризикуєте зіпсувати імідж і репутацію в очах колег або партнерів, обравши другий варіант – не отримаєте перспектив кар\’єрного та фінансового розвитку на найближчі півроку.

Гороскоп на 2018 рік для Козерога
Гороскоп здоров\’я на 2018 рік

Якщо за медичними показаннями вам належить операція, не відкладайте її проведення на невизначений термін. Вирішіть проблеми зі здоров\’ям до літа. Ефективної реабілітацією після хірургічного втручання стане поїздка в санаторій в гірський регіон з хвойними масивами.

У холодний сезон, починаючи з жовтня, уникайте переохолодження, перша недолікована застуда буде нагадувати про себе до квітня наступного року. Піклуйтеся про свій імунітет, приймайте вітаміни, вживайте більше фруктів, практикуйте загартовування.

Переживання на роботі і недосип позначаться на роботі серця. У Козерогів серцево-судинна система – слабке місце. При виявленні перших симптомів нездужання пройдіть комплексне обстеження.

Знаменитості, народжені під сузір\’ям Козерога : співаки Ванесса Параді, Ріккі Мартін, Діма Білан, Армін ванн Бюрен, Мерлін Менсон, Елвіс Преслі, письменники Стефані Майєр, Едуард Успенський, Редьярд Кіплінг, Джон Толкієн, Джером Селінджер, актори Михайло Боярський, Марлен Дітріх, Сергій Бодров-молодший, Жерар Депардьє, Дензел Вашингтон, Ентоні Хопкінс, Мел Гібсон, Адріано Челентано, артист балету Микола Цискарідзе, фізик Ісаак Ньютон.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024