Гороскоп Лев на 2018 рік: для жінок і чоловіків – Новий рік 2018

Рік Жовтого Земляного Собаки буде сприятливим для Львів, внесе якісні зміни у їх життя. Це відмінний час, щоб позбутися від поганих звичок і виховати в собі нові — приємні і продуктивні.

Навіть якщо ви перебуваєте в впевненості, що в 2018 році нічого не варто міняти, все ж настане момент, коли доведеться змінити деякі життєві принципи або почати рухатися в новому руслі. Будьте до цього готові.

Гороскоп Лев на 2018 рік: для жінок і чоловіків - Новий рік 2018

У вашій голові будуть народжуватися нові думки, ідеї, проекти. Бадьоро беріться за їх реалізацію, але стежте за бюджетом: перебуваючи в настільки надихнув стан, на нові захоплення ви легко можете витратити всі заощадження і залишитеся в підсумку ні з чим.

Рік обіцяє масу нових знайомств. Не ставтеся до них легковажно — деякі виявляться дуже корисними.

Астрологи радять не брати в борг у 2018 році, навіть у друзів.

Перші місяці виділіть для планування і постановки цілей. Мрійте, продумуйте шляху реалізації своїх бажань, ризикуйте, активно рухайтеся до своїх цілей — фортуна прихильна до вас. Рік Собаки розгорне звичний плин життя в новому напрямку. Літня пора буде багатим на приємні несподіванки. Зміни торкнуться і робочої сфери, і романтичних відносин.

Восени ви будете активні у своїх діях, але постарайтеся уникати великих фінансових витрат: не робіть великі покупки, не вкладайте значні суми.

Останній місяць 2018 року витратьте на підведення результатів, завершити всі незакінчені проекти. Якщо вам здасться, що ви зробили все можливе, але якісь питання залишилися невирішеними, не впадайте у відчай — незабаром все стане на свої місця.

Любовний гороскоп

Початок року буде спокійним і нічим не примітним в плані романтики. Але ось весна обіцяє нові приємні знайомства, які призведуть до перспективних і міцним стосункам. Рік Собаки вдалий для створення сім\’ї.

Астрологи радять Левам, які знаходяться в пошуку другої половинки, не розпорошуватися і уникати інтрижок. Направте свої наміри на побудову серйозних і стабільних відносин.

Кар\’єрний гороскоп

Ідеї, народжені у вашій голові, будуть оцінені по достоїнству. Велика ймовірність укладання великих угод. Зірки цілком на вашому боці.

Весна 2018 — вдалий час для бажаючих обзавестися власним бізнесом. Але будьте послідовні: гарненько все сплануйте і підберіть надійних помічників. Від того, наскільки раціональним буде ваш вибір, залежить прибутковість проектів надалі.

Фінансовий гороскоп

Стримуйте свої імпульси, щоб уникнути незворотних наслідків. Не приймайте рішення, коли ви на емоціях. Не беріться брати участь в грошових махінаціях — опинитеся в програші.

У першому півріччі буде багато витрат, але вони незабаром окупляться і прибуток стане стабільно зростаючою. Намагайтеся не накопичувати отриманий заробіток, пускайте його далі на розвиток своєї справи.

Гороскоп здоров\’я

У 2018 році Левам краще дбайливо ставитися до стану здоров\’я. Висока вірогідність загострення хронічних хвороб. У зоні ризику — суглоби, шлунок і кишковий тракт.

Є і хороші новини — простудні і вірусні захворювання вас не торкнуться.

В цілому особливих проблем астрологи не віщують, але лише за умови ретельного і регулярного контролю свого стану.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024