Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти – Новий рік 2018

Невблаганно наближається прекрасний і клопіткий свято – Новий рік. Він вже наступає на п\’яти, а проблема подарунків ще не вирішена. Особливо часто терпить крах місія стати Дідом Морозом для батька. Хочеться подарувати папі щось особливе і дуже особисте, а не банальну дрібничку і не набір посуду або постільної білизни, яким більше зрадіє мама. До речі, з нею можна порадитися і спільними зусиллями знайти непоганий варіант. Мама в ролі координатора допоможе уникнути ситуації дублювання подарунків, адже, напевно, ви не єдина людина, яка звертається до неї за допомогою. А якщо це з якихось причин неможливо, то оцініть товщину свого гаманця, матеріальне становище папи і вибирайте подарунок на Новий рік на свій смак, не надаючи цьому особливої ваги. Батько буде радий будь-якого презенту, хоча може приховати свої емоції, як і личить справжньому чоловікові.

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Подарунки для самотнього папи Новий рік 2018 фото

Так склалося життя, що батько живе один. Часто самотні чоловіки не надають значення господарських дрібниць і звикають обходитися малим. Подаруйте своєму татові справжній новорічний сімейний вечерю. Приготуйте улюблені страви, спечіть торт, купіть пляшку вина або замовте столик у затишному кафе. А якщо у тата свої плани або ви живете в іншому місті, замовте для нього «смачну кошик» з доставкою додому. У наш час зробити це не так вже складно. Уявіть, як він зрадіє, розбираючи святковий пайок. Незайвими виявляться: м\’ясні або рибні делікатеси, хороший сир, фрукти, шоколад або цукерки, якісний чай або каву, шампанське або інший спиртний напій. А ще можна подарувати на Новий рік річ корисну в побуті, наприклад: мультиварку, блендер, соковижималку, мікрохвильову піч, пральну машину, пилосос, електробритву або машинку для стрижки волосся. Нові штори або запас прального порошку на рік може і потрібні папі, але навряд чи порадують. А ось теплий плед, набір махрових рушників, хороша настільна лампа, якісний парфум і засоби особистої гігієни можуть виявитися вельми до речі.

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Подарунок на Новий рік для тата з мамою Новий рік 2018 фото

У тата все є, мама забезпечує міцний тил, але якось все занадто буденно. Може бути, батькам варто здригнутися, згадати молодість, освіжити почуття. Подаруйте їм загальний сюрприз на двох. І ви «вб\’єте двох зайців», і батьки будуть задоволені. Тільки нехай це буде не річ, а подарунок вимагає здійснювати якісь дії: путівка в теплу країну або хороший приміський пансіонат, квитки в театр або на кінопрем\’єру, похід в цирк або на каток, сертифікат на СПА для двох, кінна прогулянка або політ на повітряній кулі, вечір у тихому ресторані, відвідування новорічного костюмованого балу. А якщо мама домувальниця і не буде заперечувати, то можна подарувати татові індивідуальне розвага: квиток на спортивний матч або концерт улюбленого виконавця, сертифікат на передноворічне відвідування лазні з друзями, стрибок з парашутом, гру в пейнтбол, якийсь майстер-клас з його інтересам і можливостям. І батько подивиться на світ новими очима, і з мамою їм буде що обговорити, порадіти разом.

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Новорічні подарунки для захоплених і ділових пап Новий рік 2018 фото

Презент, який має відношення до хобі, буде однозначно прийнятий на ура. Якщо ви не настільки далекі від батька, що не знаєте, чим він захоплюється, то ось приблизний план дій. Колекціонеру – предмет, що відноситься до його колекції. Можна заздалегідь прозондувати ґрунт і дізнатися, чого там такого ще не вистачає. Великому шеф-кухарю: набір ножів, незвичайну обробну дошку, оригінальний фартух, набір для барбекю, сервіровочний набір для пікніка, сумку-холодильник. Автолюбителю: антирадарне пристрій, навігаційну систему, чохли на сидіння, килимки в машину, автомобільний органайзер, водійські рукавички, биту-ліхтар. Рибаку і мисливцеві: багатофункціональний складаний ніж, термос або термокружка, рюкзак, кишенькову фляжку, зарядний пристрій на сонячних батареях, набір риболовних або мисливських снастей. Діловій людині: дорога краватка, гідний брючний ремінь, запонки, фірмову авторучку, шкіряний портфель або папку для паперів, портмоне. Варіантів маса, і порадувати батька не так вже важко. Подаруйте диск з улюбленим фільмом або музикою, кухоль з його ім\’ям або фотографією, затишні домашні тапочки, змайструєте що-небудь своїми руками – він все зрозуміє і буде вдячний за любов і турботу.

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Подарунки з побажанням здоров\’я і комфорту Новий рік 2018 фото

Новорічні свята завжди супроводжує особлива, ні з чим незрівнянна атмосфера, наповнена очікуванням чогось незвичайного і дивовижного. Можливо, саме тому в ці дні так хочеться дарувати рідним людям своє тепло і турботу. Наприклад, подарувавши який-небудь «затишний» подарунок, який зробить їх життя трохи комфортніше. Наприклад,теплі речі, пов\’язані своїми руками (шкарпетки, светр, рукавиці, шарф, шапка і т. д.) Масажне крісло — незамінний засіб для зняття стресу і втоми, розслаблення і підняття настрої. Крісло-гойдалка. Такий подарунок особливо доречний власникам заміських будинків, де його можна розташувати біля улюбленої печі або каміна. Також гарним подарунком буде масажер. Зараз у продажу є безліч різнотипних виробів, що володіють масажною функцією, призначених для профілактики різних захворювань, зміцнення тонусу м\’язів та релаксації. Вам залишиться тільки вибрати варіант, який максимально відповідає вашому татові.

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Подарунок папі з області гастрономії Новий рік 2018 фото

Як правило, більшість дорослих чоловіків знає толк в хороших спиртних напоях, тому в якості новорічного подарунка можна піднести якісний, дорогий коньяк або віскі або пляшку вина в красивій подарунковій упаковці. Такий презент «доведеться до речі» до новорічного столу і, можливо, стане його оригінальної фішкою. До речі, хороший набір коньячний може стати і досить оригінальною прикрасою інтер\’єру в разі, якщо ваш тато колекціонує алкоголь. Доповнити його можна коробкою шоколаду елітних сортів, упаковкою натурального кави або набором сигар. Альтернативою «їстівного» презенту може стати оригінально виконана фляга для спиртних напоїв.

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Подарунок зроблений своїми руками Новий рік 2018 фото

Якщо Ви ще не заробляєте, можна зробити подарунок своїми руками, адже це найкращий прояв Вашої любові до тата!Насправді, подарунок своїми руками – це не тільки листівка з написом «Вітаю з Новим роком!», можна зробити корисну річ. Вийде дуже оригінальний подарунок, який запам\’ятається батькові надовго. Кожен батько буде сяяти від щастя, отримуючи новорічний подарунок від дочки, зроблений нею власноруч. Будь дівчинці чи дівчині по силам виготовити красиву новорічну свічку. Новий рік неможливо уявити без ялинки, невелику ялинку, подаровану донькою або сином, чоловік зможе поставити у себе на роботі, гордо демонструючи творіння дітей колегам.З кишень старих джинсів дуже легко зшити оригінальний чохол для окулярів або мобільного телефону, а з штанин вийде викроїти обкладинку для паспорти, блокнота або книги.Син може змайструвати для папи зручний дерев\’яний ящик для зберігання інструментів або зробити своїми руками сімейне дерево з підручних матеріалів. Для автомобіля татові можна зшити невелику м\’яку іграшку (кубики, сонечко або божу корівку), яку він зможе повісити в салоні

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Жартівливий подарунок для папи Новий рік 2018 фото

Сміх подовжує життя! Придумайте для свого батька жартівливий подарунок, тим самим ви поліпшите його настрій, додасте позитиву і продовжите життя, змусивши посміхатися. Замовте газету, на сторінках якої будуть його фото з описами досягнень за минулі роки. Надуйте різнокольорові кульки, нехай ваш тато напише на кожному з них своє бажання, виконання якого він чекає в новому році, і відпустіть їх у небо. Адже новорічна ніч чарівна, в цю ніч збуваються всі мрії! Зробіть власноруч медаль або копію всесвітньо відомої нагороди, вигравіруйте або напишіть на ній: «найкращому татові в світі!» і вручіть під музику та оплески присутніх.

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Подарунки довго залишаються в пам\’яті Новий рік 2018 фото

Які сувеніри не тільки приємно здивують батька, але і надовго збережуть спогади свята? Зрозуміло, ті, якими можна користуватися щодня:ювелірні вироби – це може бути золотий ланцюжок на руку з міцним плетінням, або золотий ланцюжок на шию з кулоном у вигляді першої літери його імені, або золотий або платиновий перстень;хорошу копію або навіть оригінал іменитих виробників годин;для точного, виконавчого, сумлінного папи – хронометр;годинник представницького класу (годинники класу «Преміум»). Такого роду подарунки відмінно підійдуть в тих випадках, коли зустрічі з батьком трапляються вкрай рідко.

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Подарунок універсального характеру Новий рік 2018 фото

Крім вищезазначених варіантів подарунків, здебільшого стосуються хобі, способу життя і особистих захоплень, дар батька на Новий рік можна подарувати картину. Це і красива річ і стильний елемент будь-якого інтер\’єру. Особливо приємно буде отримати батькові свій власний портрет. Завжди безпрограшний варіант, який практично всім доводиться по смаку — це книга. Головне, знати улюбленого автора їх отримувача та найбільш захопливий його жанр.А також послужить відмінним подарунком набір інструментів. Будучи главою сім\’ї і господарем свого будинку, ваш тато напевно щось робить своїми руками. Тому хороший комплект домашнього інструменту і оснастки йому точно не завадить.

Що подарувати татові на Новий рік 2018 ідеї варіанти - Новий рік 2018

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024