Новорічний макіяж 2017

Новорічний макіяж 2017

Існує прикмета, що як зустрінеш це свято, так і проведеш весь рік. Тому робити макіяж на Новий рік похапцем під бій курантів ризиковано: обсипана туш і нерівні стрілки можуть стати твоїми супутниками на весь наступний рік.

Коротко про головне:

  • пам\’ятай, що основними кольорами наступаючого року є червоний і його відтінки, коричневий, жовтий, пісочний, фіолетовий. В макіяжі для новорічної вечірки не варто використовувати інші відтінки.
  • роби акцент або на очі, або на губи;
  • макіяж, вбрання, манікюр і зачіска повинні гармонійно поєднуватися;
  • не забувай про модних напрямках візажу в сезоні осінь-зима 2017;
  • на догоду Вогняного Півня зроби макіяж яскравим і оригінальним;
  • заздалегідь надай бровам правильну форму і підлікуватися шкіру від прищиків, почервоніння і лущення;
  • запасися всіма необхідними засобами.
  • Задаємо тон

    Стоп! Перш ніж хапатися за тональний засіб, гарненько очисти і зволож шкіру обличчя. За пару днів до години «Х» зроби пілінг, щоб перед зустріччю Нового 2017 року виглядати посвіжілої і відпочилою. Хоча, виспатися теж не завадить.

    Поки крем вбирається, визначся з видом макіяжу. Якщо ти хочеш спробувати щось новеньке, спробуй зробити макіяж в техніці стробинг, а якщо волієш перевірену класику, спокійно починай робити улюблений nude.

    Макияж на Новый год 2017 в стиле nude

    Фарбуємо брови

    Так як в цьому сезоні популярні натуральні густі брови, тобі не обійтися без гелю або воску для укладання. Але не варто робити все ідеально – кілька лежачих «не так» волосинок лише додадуть образу спокусливою природності.

    Макияж бровей на Новый год 2017

    Візажисти радять фарбувати брови тінями або олівцем на тон світліше кольору волосся, якщо вони у тебе темні і, навпаки, на тон темніше, якщо волосся світле.

    Макіяж очей

    Візажисти Новий рік 2017 радять робити акцент саме на очі. Не дарма в тренді насичений smoky eyes, масивні стрілки, оригінальні яскраві підводки.

    Макияж век на Новый год 2017

    Для молодіжної вечірки в макіяжі сміливо можна використовувати яскраві блискітки, гліттер, накладні вії, і навіть стрази в помірній кількості.

    Макияж Новый год 2017 с глиттером

    Малюючи стрілку, орієнтуйся не стільки на картинку в журналі, скільки на розріз і форму своїх очей. Дрібні риси обличчя практично неповторні, тому те, що пішло віддалено схожою на тебе моделі, зовсім не обов\’язково підійде тобі.

    Макияж со стрелками на Новый год 2017

    Щоб очі здавалися візуально більше, нанеси трохи світлих тіней у внутрішній куточок очей і добре розтушуй. Для більш виразного лялькового погляду можна фарбувати нижні вії – візажисти використовували цей метод на багатьох осінньо-зимових показах 2017.

    Макияж глаз на Новый год 2017

    Спокусливі губки

    На Новий рік 2017 світлого блиску, безумовно, мало – адже ти хочеш виглядати на всі 100? Навіть якщо увагу акцентовано на очі, промалюй губи неяскравим олівцем і нанеси трохи помади для природного обсягу. Завершальним штрихом в макіяжі стане крапелька блиску для спокусливою вологості.

    Макияж с красной помадой на Новый год 2017

    Незрівнянно більше простору для творчості можна отримати, розв\’язавши на догоду чоловікам зробити акцент на губи.

    Варіантів маса:

  • макіяж з класичної червоної або яскраво-червоною помадою;
  • модні цієї зими сливові, баклажановые і ожинові відтінки;
  • ефект омбре з допомогою відрізняються за кольором помади й олівця;
  • ніжні рожеві, карамельні, персикові помади.
  • Деякі візажисти пропонують створити зухвалий готичний макіяж, в якому вільно поєднуються насичена підводка очей і червоні губи. Але наскільки комфортно ти будеш почувати себе на новорічному вечорі з таким зухвалим мейк-апом? Вирішуй сама, але не забувай: похмурий макіяж припускає наявність такого ж вбрання.

    Наносимо рум\’яна

    Щоб виглядати свіжіше, не забудь про розсипчастих рум\’янах. Підбираються вони з урахуванням кольору помади: перламутрові, ніжно-рожеві рум\’яна гармонують із світлими відтінками помад, а для насичених червоних і коричневих краще взяти рум\’яна бронзового відтінку.

    Выбор оттенка румян для макияж на Новый год 2017

    Наносяться рум\’яна або широкими круговими рухами за допомогою спонжа, або за допомогою кисті, рухаючи нею вгору-вниз. Не проводь ідеально рівну лінію уздовж щоки, трохи закругли її по лінії природної кривизни, щоб добитися ідеального макіяжу.

    Выбор оттенка румян для новогоднего макияжа 2017

    Якщо ти боїшся, що від спеки і активних танців вся краса може почати обсипатися і плисти, скропи особа спреєм-фіксатором для макіяжу.

    Головне, не забувати про усмішку. З нею будь-який макіяж буде виглядати у сто крат красивіше, а святкування Нового 2017 року перевершить усі очікування.

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024