8 ідей прикраси будинку на Новий рік 2017

8 ідей прикраси будинку на Новий рік 2017

Символ наступного року – ексцентричний, організований Півень, який не потерпить консервативної ялинки в кутку вітальні. Йому по душі велика кількість світла і вогників, яскравою мішури, незвичайних прикрас.

А адже на перетворення свого будинку в ілюстрацію до новорічній казці не потрібні величезні суми грошей – досить прочитати цю статтю і взяти на озброєння нескладні ідеї для прикраси будинку на Новий рік.

Загальний настрій

Щоб твоя квартира виглядала в єдиному стилі на Новий рік 2017, вибери одну ідею оформлення і дотримуйся її під час декорування всіх без винятку кімнат.

Зважаючи на те, що символ року завітав до нас з сільської місцевості, варто дотримуватися простих стильових напрямків начебто бохо-шику, еко-стилю або стилізації під кантрі і рустик. Чим більше світла, дощику, яскравих прикрас і саморобного декору ти використовуєш, тим вище ймовірність отримати прихильність Півня.

Ставка на натуральність

Постарайся мінімізувати наявність в будинку фабричного декору з пластмаси, металу і скла. Ці «неживі» матеріали огидні Вогняного Півня, ярому любителю handmade. Зате він буде в захваті від незвичайних прикрас ручної роботи: янголят, звірят, бантів, текстильних гірлянд.

Украшение дома на Новый год в деревенском стиле

Астрологи радять прикрасити кімнату на Новий рік 2017 в стилі, близькому до місця проживання Півня. Для цього підійдуть гілочки, шишки, дерев\’яні прутики, мереживо ручної роботи, ажурні скатертини, прикраси, обплетені мотузкою та мішковиною .

Використовуй трафарети і наклейки

Якщо придбати на одній із передноворічних розпродажів кілька трафаретів і штучний сніг, буквально за півгодини весь будинок можна розмалювати химерними зимовими візерунками. А при бажанні трафарет зовсім можна виготовити самостійно з допомогою канцелярського ножа та листа картону. Недешевий штучний сніг замінюється білої зубною пастою, яку, до того ж, набагато простіше змити зі скляних поверхонь.

Украшение дома на Новыи? год трафаретами и искусственным снегом

Кахельну плитку, дерев\’яні меблі і шпалери розмальовувати не варто, інакше ти ризикуєш залишити новорічний настрій в квартирі до найближчого ремонту. Для таких поверхонь краще підібрати наклейки, які легко знімаються по закінченню свят.

Не викидай ялинкові гілки

Обрізаючи зайві гілки під час установки лісової красуні ти, сама того не знаючи, запасаешься матеріалом для основи свого майбутнього різдвяного віночка. Звичайно, можна придбати готовий або дістати торішній з різнокольорового дощику, ось тільки густий запах справжньої хвої нічим не заміниш.

Украшение рождественского венка на Новый год

Прикрась вінок сушеними кільцями цитрусових, намистом, горішками, червоними бантиками, золотистими дзвіночками – і Півень не зможе встояти перед такою пишністю. А якщо поруч із вхідними дверима, на яку зазвичай вішається вінок, є розетка, доповни композицію світлодіодними ліхтарями.

Створи затишок у своїй квартирі

Щоб домогтися подібності інтер\’єру з середовищем існування Півня, астрологи радять прикрасити квартиру на Новий рік 2017 за допомогою готових або саморобних різдвяних вінків, ялиновими і сосновими шишками, саморобними ялинковими кулями з прутиків, ажурними скатертинами, іграшками з фетру. Прикрась всім цим люстру, дверні прорізи, підвіконня, столи та тумби.

Украшение квартиры на Новый год

Під новорічну ялинку і на святковий постав кілька колосків пшениці. Щоб прожити весь 2017 рік в достатку, насип у лляний мішечок кілька горсток зерна і постав біля підніжжя ялинки.

Більше світла

Очікування Нового року немислимо без відблисків справжнього вогню. Якщо у тебе вдома є камін, обов\’язково прочисть його перед святами, заготов дрова і прикрась свій розсуд.

Новогоднее оформление свечами и фонариками

Також можна скористатися свічками та ліхтариками. Розстав їх по всій квартирі, доповнивши композиціями з ялинових гілок, фруктів, яскравою мішури. Але дотримуйся міри обережності і краще відкинь цю ідею, якщо в будинку живуть маленькі діти.

Не забувай про ванну, кухню і передпокій

Зазвичай новорічний декор «живе» лише в основних житлових кімнатах, а от про прикраса кухні, передпокої, спальні багато хто забуває. Але чому б не прикрасити абсолютно всю площу будинку на Новий рік 2017?

Не забувай про особливості кожного приміщення. Висока вологість у ванній не дозволить тобі використовувати їстівні прикраси, але зате дзеркало і кахельна плитка дають величезний простір для творчості. Їх можна розмалювати, маркерами або фарбами, зубною пастою або задекорувати наклейками.

Украшение кухни и ванной комнаты на Новый год

У кухні краще не розміщувати текстильний декор, який швидко просочиться запахами їжі. Тут буде доречний дощик, мішура, серпантини з тією умовою, що все це не буде заважати процесу готування.

Поділись святом

Символ 2017 року має досить запальним характером, але високо цінує доброту. Тому дуже доречно буде подарувати трохи гарного настрою випадковим перехожим, прикрасивши вікна казковими новорічними сюжетами. Приверни домашніх, щоб намалювати якомога більше веселих картинок, розклеїти спеціальні наклейки для скла, викласти цифру «2017» мерехтливими вогниками.

Якщо ти живеш в приватному будинку, то простір для творчості взагалі безмежно. Можна прикрасити ялинковими вінками і невеликими кульками зовнішні стіни будинку, дерева на ділянці обвити саморобними гірляндами, перед входом в будинок повісити фігурки забавних півників і янголят.

Украшение дома на Новый год

Щоб твоє житло виглядало ніби пряниковий будиночок з дитячої казки, заздалегідь купи світлодіодну гірлянду і прикрась нею периметр будинку або під\’їзну доріжку. Світлодіоди, на відміну від звичайних лампочок, споживають дуже мало електроенергії, так що така прикраса обійдеться тобі зовсім недорого.

Сподіваємося, тепер ти знаєш, як прикрасити свою квартиру на Новий рік 2017. Обов\’язково притягнути до цього процесу домочадців – відмінний настрій буде гарантовано кожному учаснику. Щоб уникнути суперечок розділи будинок на окремі локації, а після закінчення декорування проведи загальний огляд будинку і вручи всім без винятку невеликі сюрпризи за старання. З наступаючим Новим роком!

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024