Які кольори йдуть брюнеткам в 2017 році

Які кольори йдуть брюнеткам в 2017 році

Згадай, як чудово виглядають Меган Фокс, Анджеліна Джолі, Пенелопа Круз, Єва Лонгорія. Можна помітити, що якщо одні завжди віддають перевагу яскравим вбранням, інші, навпаки, вважають за краще ніжні пастельні відтінки. А все тому, що їх стилісти знають, як правильно підібрати одяг за кольором, враховуючи не тільки відтінок волосся, але і тон шкіри, колір очей та інші особливості зовнішності і фігури.

Навчитися правильно складати гардероб може кожна з нас, досить знати, на що орієнтуватися при виборі кольору одягу.

На що звертати увагу брюнеткам при виборі кольору

Відтінок шкіри. Деякі кольори можуть зробити обличчя блідим, сірим, жовтим, підкреслити почервоніння на шкірі, надати втомлений вигляд.

Колір очей. Одяг, підібраний в правильному кольорі, може зробити очі яскравіше й виразніше. Якщо в тій чи іншій одязі ти помітиш, що шкіра як би світиться, а очі блищать, то ти правильно врахувала обидві умови.

Відтінок волосся. Колір одягу повинен підкреслювати відтінок волосся, але не контрастувати з ним.

Випадок, за яким вибирається одяг. Те, що підходить на кожен день, не буде відповідати урочистого заходу і навпаки.

Модні тенденції. Колір одягу повинен не тільки поєднуватися з зовнішніми даними, але і відповідати напрямам моди.

Найголовнішою умовою при виборі кольору одягу є визначення кольоротипу. Це можна зробити кількома способами.

Тест «теплий» або «холодний»

Умовно всіх брюнеток можна розділити на дві категорії: «теплих» і «холодних». До першої належать ті дівчата, у яких на шкірі більше жовтого пігменту, до другої – у яких більше червоних. Перші мають світлу, рожевою або блідо порцеляновою шкірою, яка погано засмагає. У других шкіра світла або смуглява з персиковим або золотистим подтоном.

Визначаємо тон шкіри:

  • Подивися на вени на внутрішній стороні зап\’ястя. Якщо вони мають блакитнуватий відтінок, то ти ставишся до «холодного» типу, зеленуватий – до «теплого».
  • Наступний спосіб визначити тон шкіри – використання прикрас з дорогоцінних металів. Сережки зі срібла зроблять обличчя яскравіше «холодних» брюнеток, із золота – «теплих».
  • Візьми будь-яку білосніжну одяг. Якщо на її тлі шкіра набула блакитний подтон, то ти ставишся до «холодного» типу, пожовтіла – до «теплого».
  • Візьми дві речі одного кольору, але різних за тону. Наприклад, ніжно-рожевого з персиковим подтоном та яскраво-рожевого. Приклади їх до обличчя. Якщо твоє обличчя краще поєднується з першим варіантом, то ти ставишся до «теплим» брюнеткам, з другим – до «холодним».
  • Кольори, які йдуть «холодним» брюнеткам

    Брюнетки цього типу зазвичай мають коричнево-попелястий або синювато-чорний відтінок волосся і світлу шкіру. Насичений колір волосся в поєднанні з легкої блідістю вже створює гарний легкий контраст. Тому стилісти радять уникати одягу, колір якої буде контрастувати з їх зовнішніми даними. Це гірчичний, помаранчевий і жовтий колір. Оливковий, сіро-зелений і колір хакі також зроблять «холодну» брюнетку старше і непомітніше.

    Незважаючи на універсальність одягу в білому кольорі, від неї краще відмовитися брюнеткам з дуже світлою шкірою, так як вона зіллється з тоном шкіри.

    Зате «холодним» брюнеткам йдуть всі яскраві насичені кольори, особливо фіолетовий, синій, холодно-блакитний, смарагдовий, колір фуксії і лаванди.

    Брюнетки в одежде изумрудного и цвета фуксии

    Їм до лиця неонові кольори і колір гірчиці, який йде далеко не всім. «Холодним» брюнеткам можна експериментувати з кількома відповідними відтінками не боячись загубитися на різнобарвному тлі.

    Брюнетки в одежде цвета горчицы

    Темноволосим жінкам з цим типом зовнішності також підійдуть теплі м\’які кольори – пісочний, приглушено рожевий, персиковий, колір молочного шоколаду та карамелі. Чим м\’якше тон одягу, тим яскравіше твоя зовнішність.

    Брюнетки в одежде светло-розового цвета

    В якості прикрас «холодним» брюнеткам слід вибирати вироби з срібла і платини з фіанітами і цирконієм.

    Кольори, які йдуть «теплим брюнеткам»

    Брюнетки такого типу зазвичай мають смаглявою або світлою шкірою з персиковим або золотистим подтоном і темно-каштановим волоссям з рудуватим або мідним відтінком. «Теплим» брюнеткам ідеально підходять червоний, оранжевий, насичено-коричневий, теракотовий і кораловий колір.

    Брюнетки в одежде красного цвета

    На них добре виглядає одяг зеленого, оливкового, болотного, відтінків хакі і модного в цьому сезоні кольори Кале.

    Брюнетки в одежде зеленого цвета

    «Теплим» брюнеткам слід уникати бляклих і невизначених кольорів: світло-сірий, блідо-рожевий, бузковий, блідо-жовтий, сіро-блакитний, сіро-коричневий. Також їм не йдуть будь-які відтінки синього. Ці відтінки роблять яскраву зовнішність брюнетки непомітною і похмурою.

    Всім без винятку брюнеткам незалежно від відтінку волосся і шкіри йде класичний чорний колір, який робить їх образ стильним і більш яскравим. Це стосується і кольору металік, тільки холодним брюнеткам варто вибирати одяг в сріблястих і холодних металевих відтінках, а «теплим» – золотистої і теплій гамі.

    Брюнетки в одежде цвета металлик

    Каштановий і мідний відтінок волосся підкреслять прикраси із золота з яскравими каменями, а от від срібла краще відмовитися.

    Які кольори підходять брюнеткам в залежності від відтінку очей

    Відповісти На це питання складніше. В цілому можна сказати, що брюнеткам з карими і зеленими очима підходить яскрава і насичена гама кольорів, які роблять їх погляд ще яскравіше й виразніше. Це червоний, оливковий, зелений, коричневий, класичний чорний.

    Брюнеткам з блакитними і сірими очима йдуть м\’які приглушені кольори: пісочний, вугільно-сірий, ніжно-рожевий, світло-блакитний, пісочний, колір карамелі.

    Як правильно поєднувати кольори в одязі

    Більш складним експериментом буде поєднання кількох кольорів одночасно. Але тут важливо вибрати ті відтінки, які підходять під тип зовнішності.

    Чорний. Універсальний колір, який добре поєднується з будь-якими відтінками. Найбільш вдале поєднання – дует чорного і червоного, чорного і рожевого, чорного і блакитного, чорного і білого. Таке поєднання підійде всім брюнеткам, незалежно від відтінку шкіри і волосся.

    Червоний. Класичний червоний колір ідеально поєднується з чорним, білим і будь-яким відтінком сірого: від самого світлого до вугільно-сірого.

    Синій. Цей колір добре виглядає в парі з близькими йому відтінками: блакитним, бірюзовим, сірим, васильковим, кольором індиго. Також поєднується з червоним, оранжевим, жовтим, золотим.

    Зелений. Ідеально поєднується з будь-якими відтінками коричневого: шоколадний, пісочний, бежевий, кава з молоком.

    Коричневий. Цей колір гарно підкреслить зелений, жовтий, білий, рожевий і блакитний колір.

    Сірий. Це базовий відтінок, з яким добре виглядають «примхливі» кольори, такі як фіолетовий, рожевий, фуксія, червоний, жовтий, блакитний.

    Білий. Як і чорний, білий колір вважається універсальним і поєднується з будь-якими відтінками. Найбільш вдалий варіант – поєднання білого і синього, білого і червоного, білого і оранжевого, білого і блакитного, білого і рожевого, білого і сірого, білого і чорного.

    Вибір кольору одягу в залежності від приводу

    Вибір кольору одягу для брюнеток буде залежати від того, з якого приводу вона підбирається. Для створення повсякденного образу брюнеткам варто вибирати речі в спокійній гамі, відповідні їх кольоротипу, а також одяг в чорному кольорі. Для романтичної зустрічі і прогулянки підійде одяг в яскравій гамі, а також білого кольору, за умови, що шкіра не занадто бліда.

    Брюнетки в одежде белого цвета

    Всі відтінки червоного, а також яскраво-синій, фіолетовий і металеві кольори відмінно виглядають на вечірніх сукнях, і підійдуть для урочистих заходів. Для іншого приводу, наприклад, ділової зустрічі, безумовно, одяг має бути більш спокійних відтінків. Але і в цьому випадку є сенс зробити вибір на користь червоного кольору, але вже в більш приглушених темних відтінках – бордовий, теракотовий, відтінок сангрії.

    Брюнетки в одежде бордового цвета

    Отже, запам\’ятай 4 головних моменти при виборі кольору для брюнеток:

  • Колір одягу повинен підходити під тип зовнішності;
  • Бажано, щоб колір одягу підкреслював відтінок очей;
  • Кольори повинні поєднуватися один з одним;
  • Колір одягу підбирається в залежності від приводу.
  • Не варто забувати і про те, що у кожної з нас є свої пристрасті. Якщо тобі дуже подобається якийсь певний колір, але за всіма канонами він не йде брюнеткам – не відмовляйся від нього. Спробуй трохи розбавити його аксесуарами і прикрасами, і, можливо, саме цей колір додасть твоєму обличчю сяйва, а образу завершеності.

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024