«Трансформери 5 Останній лицар» 2017 року – продовження історії

Франшиза «Трансформери» – прекрасний приклад того, як маркетинговий хід по збільшенню продажів іграшок, призвів до створення цілої Всесвіту, триваючої розширюватися і рости донині. Роботи – улюблена забава хлопчиків, так ще до того ж з можливістю трансформації, і так мали право на успіх. Але компанія Hasbro підметушилися і підписала контракт на співпрацю з Marvel Comics.постер к фильму Трансформеры 5

Тепер продаж повинна була йти паралельно випуску серіалу і коміксів про грандіозних роботів. Відбувалося це все в далеких 80-х роках ХХ століття. А зараз настає випуск п\’ятій (!) частини франшизи з назвою «Трансформери 5. Останній лицар», який вийде на екрани вже в наступному 2017 році.

Початок історії

Епопея з «Трансформерами» стала хрестоматійним зразком розважального кіно, яке всупереч нелюбові критиків, змогла переступити мільярдні показники касових зборів. А починалося все з запуску першого анімаційного серіалу в 1984 році, витримав 4 сезону. У 1986 було прийнято рішення цю історію благополучно завершити випуском повнометражного мультфільму. Але цього не сталося і окремі анімаційні стрічки, які експлуатують сюжет з трансформерами, продовжують виходити досі.художественный постер

В ігровому кіно прем\’єрний випуск стрічки про трансформерів відбувся в 2007 році. Перші «Трансформери», здавалося, були приречені на провал, настільки невтішно до них поставилися як фанати цієї всесвіту, так тим більше і критики. Упор в сюжеті був зроблений не на самих роботів, але на головних героїв – Сема Вітвікі і Мікаелу. Залізні громили стали другорядними персонажами. Більш або менш чітко пояснена була сюжетна лінія Оптимуса Прайма – глави трансформерів.

Незважаючи на потоки негативних відгуків, «Трансформери» побили рекорд касових зборів у перший день виходу на екран. Режисер фільму Майкл Бей якимось незбагненним чином зміг поставити фільм, багатий сценами бою, погано розкриває характери, але при цьому видовищний, розважальний і … цікавий.

700 мільйонів доларів, зібрані від прокату фільму, надихнули авторів до випуску продовження. Це сталося через 2 роки. «Трансформери: Помста занепалих» повторили долю свого попередника. Картина, знята тієї ж знімальною групою, заслужила шквал критики і заробила понад 860 мільйонів.

Бей продовжував робити ставки на розважальну сторону франшизи і далі. Наступні дві картини «Темна сторона Місяця» і «Епоха винищення» стали фільмами, які зібрали в прокаті мільярд доларів. Таким чином, Майкл Бей створив п\’ятий за весь час існування кінематографа фільм, який заробив таку космічну суму (мова йде про «Темній стороні Місяця»).

«Трансформери 5 Останній лицар» 2017 року - продовження історії

Яка буде доля цього останнього на даний момент, фільму покаже час. Дата виходу «Трансформери 5. Останній лицар» у США призначено на 23 червня 2017 року. Що нас, власне, чекає, дасть зрозуміти «Трансформери 5» трейлер російською. Поки що в мережі немає офіційного анонсу картини. Тому набираємося терпіння і уважно переглядаємо новини кіно в спробах знайти новини по темі «дата виходу трейлера «Трансформерів 5».

Сюжет

Спочатку розглянутий фільм 2017 року носив зовсім інша назва – «Трансформери: Повстання Гальваторна». Це пояснює особливості сюжету, які, втім, досі до кінця залишаються неразъясненными з боку творців фільму.

Так, можна припустити, що у п\’ятої частини франшизи «Трансформери 5. Останній лицар» піде мова про відродження і повернення Мегатрона – головного антагоніста трансформерів. В якому вигляді станеться відродження глави всіх дисептиконов поки неясно (адже в останньому фільмі він майже повністю втратив тіло, але його дух воскрес у вигляді Гальваторна), але те, що гряде небачене досі бій, очевидно і не потребує доказів.кадр из трейлера к фильму о Трансформерах 5

Творці

Режисером цієї частини, вихід якої запланований в 2017 році, буде незмінний Майкл Бей. Він не раз натякав на те, що це буде остання його робота в рамках цього проекту. Однак наскільки серйозно це твердження ми судити не можемо, адже Бей вже двічі висував подібні заяви.
Продюсують стрічку майстри своєї справи – Лоренцо ді Бонавентура, Йен Брайнс, Тому ДеСанто, Дон Мерфі. Випускаюча компанія Paramount Pictures спільно з Hasbro.

Особливості синопсиса прописував Аківа Голдсман зі своєю великою командою сценаристів.

Энтони Хопкинс в образе

Оператор проекту – Джонатан Села, відомий по роботі над «Джоном Уиком».
Примітно, що зйомки фільму частково велися в Гавані на Кубі (це лише другий прецедент такого роду за 60 років!). Також на екрані засвітяться Фінікс (Арізона), Детройт (Мічіган), Чикаго (Іллінойс). Оцінити масштаб проведеної роботи допоможе трейлер стрічки «Трансформери 5. Останній лицар», появи якого чекають давно і з нетерпінням.

Актори

Марк Уолберг
Марк Уолберг
Энтони Хопкинс
Ентоні Хопкінс
Изабела Монер
Ізабела Монер
Джош Дюамель
Джош Дюамель
На головну роль запрошений Марк Уолберг, який підписав контракт на участь у наступних проектах. Головну жіночу роль виконає Ізабелла Монэр. Для масовки було задіяно 450 акторів, які будуть фігурувати в стрічці в якості міських мешканців. Ось неповний список акторів, зайнятих у фільмі в ключових ролях:

  • Вже згадані Марк Уолберг в ролі Кейда Йегера і втілила роль подруги Ізабелли Кейда Ізабелла Монэр;
  • Тайризу Гібсону дісталася роль сержанта Роберта Єппса (до речі, актор вже з\’являвся в цій ролі в інших «Трансформерах»);
  • Джош Дюамель з\’являється в картині в образі полковника Вільяма Леннокса;
  • Ентоні Хопкінс
  • Хочеться вірити, що «Трансформери 5. Останній лицар» 2017 року підірвуть нашу свідомість новими приголомшливими ефектами і добре опрацьованим сюжетом. В скарбничку найбільш очікуваних фільмів сміливо можна відправляти і цей проект амбітний і своєрідний.

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024