Оригінальні ялинкові іграшки на новий 2017 рік півня своїми руками – беремо майстер класи

Кожному хочеться в новий рік дива, і навіть найбільш прагматичні дорослі з нетерпінням чекають цього зимового свята, в глибині душі щиро сподіваючись на диво. Але в очікуванні чогось неординарного не потрібно діяти, краще наблизити урочистості власними творчими силами. У традиційній суєті між приготуванням святкового вечері і вибором наряду виготовити новорічні іграшки своїми руками в 2017 рік Півня буде зовсім нескладно. Візьміть на замітку оригінальні ідеї, які ми зібрали в добірці нижче, і тоді майбутній Новий рік заграє зовсім новими фарбами. Не бійтеся творити, залучайте до процесу всіх домашніх – це зблизить сім\’ю, а може навіть стане початком нової традиції.елочный декор из шишек

Зимові квіти

Змусити розквітнути новорічну красуню-ялинку неважко. Для того щоб зробити такі новорічні іграшки своїми руками напередодні 2017 року навіть не потрібно використовувати спеціальну кольоровий папір, зробивши вибір на користь старих книг або газет. Виглядати такі бутони будуть оригінально, та й ви віддасте данина модному нині эконаправлению. Отже, приступимо:

  • вирізаємо з паперу ідеальний квадрат;
  • складаємо його таким чином, як це показано на фото;
  • повторюємо це з рештою 4 аркушами паперу;
  • склеюємо отримані заготовки, формуючи квітка;
  • прикрашаємо середину мішурою, намистиною, словом, все, що здасться вам підходить.елочная игрушка из бумаги
  • Крижані скалки

    Хто б міг подумати, що для створення таких креативних куль можна використовувати старі компакт диски? Так, у більшості випадків змайструвати новорічні іграшки на ялинку своїми руками не потребує ні серйозних матеріальних витрат, ні навичок дизайнера-професіонала. Що і доводить наступний майстер-клас.
    Для роботи знадобляться прозорі (в принципі можна використовувати і кольорові) пластикові або скляні кулі, непотрібний компакт-диск, ножиці, клейовий пістолет.

  • розрізаємо за допомогою ножиць компакт-диск на шматочки довільної форми та розміру;
  • наносимо крапельки клею на поверхню кульки і фіксуємо «дзеркальні» осколки в бажаному порядку, рівномірно покриваючи куля зі всіх сторін і не залишаючи порожніх місць.
  • У результаті виходить чудова іграшка, нічим не відрізняється від дорогих дизайнерських робіт. Їх м\’який блиск чудово доповнить загальне враження від чудової новорічної ялинки.шар из диска своими руками

    Милі сніжинки

    Продовжуючи тему іграшок на новий 2017 рік Півня своїми руками, запропонуємо зробити наступне дуже просте, але чудове в своєму лаконізмі прикраса. Матеріал основи … втулки, що залишилися після використання туалетного паперу або кухонних рушників. Також запасіться ножицями, клеєм, елементами декору у вигляді великих страз і тонкою волосінню. Покроково весь процес виглядає так:

  • сминаем втулку, гарненько притиснувши її з країв;
  • ріжемо втулку на смужки однакові по ширині. Виходять елементи, візуально нагадують пелюстки квітки;
  • склеюємо отримані заготовки по центру, так, щоб вийшов квіточка;
  • середину прикрашаємо стразами;
  • через один з пелюсток протягуємо волосінь. Все, сніжинка готова парити у гілок вашої ялинки.снежинки из картона
  • Фетровий фантазія

    У новий 2017 рік Півня спробуйте задобрити гордого господаря наступних 365 днів, такий смішний виробом, зробленої своїми руками. Іграшка може стати як самостійним елементом святкового декору, так і виступити складовою частиною цілої гірлянди.

  • з фетру бажаного кольору вирізаємо квадрат;
  • расчерчиваем його як показано на фото;
  • розрізаємо канцелярським ножем по лініях, не доходячи до центру;
  • склеюємо між собою смужки, складаючи куточки один на одного;
  • чергуємо дії поперемінно те з однієї, то з іншого боку;
  • готову іграшку підвішуємо на волосінь, декорувавши намистинами.
  • При бажанні можна створити цілу вертикальну гірлянду з декількох подібних деталей, перемежовуючи їх намистинами. Іграшку можна повісити на ялинку або розташувати в інтер\’єрі.новогодняя гирлянда из фетра

    Гра в сніжки

    Зробити на новий 2017 рік своїми руками пухнасті грудочки снігу, які не розтануть, як тепло не було б у вашому будинку, можна дуже просто. Використовуємо пінопластові заготовки у вигляді кульок, перламутрові намистини, швейні шпильки, клей, ножиці, тасьму. Сам процес виготовлення такої іграшки зводиться до таких кроків:

  • нанизуємо на шпильки намистинки;
  • промазав кінець шпильки клеєм для кращої фіксації, встромляємо їх у кульку;
  • продовжуємо так до тих пір, поки не покриємо намистинами всю поверхню іграшки;
  • до кульки кріпимо тасьму або стрічку, за яку будемо підвішувати прикраса на ялинку.шар из бусин
  • Забавні ніндзя

    Віддамо повагу до господаря 2017 року, підлестившись Півня такими оригінальними виробами в східній тематиці. Маленькі іграшки-ніндзя з милими рухливими очима позбавлять домашню красуню-ялинку від зайвої офіційності. Адже дивлячись на такі новорічні прикраси, мимоволі хочеться посміхнутися.

    Для роботи знадобиться зовсім небагато матеріалів: темні непрозорі кульки (вони можуть бути навіть з пластику), вузькі стрічки різних кольорів, іграшкові вічка (по парі на кожного ніндзю).

  • кожен кульку обмотуємо двома оборотами стрічки, закріплюючи ззаду пов\’язку імпровізованого бійця на вузлик. Для більшої надійності стрічку можна посадити на клей.
  • спереду на стрічку приклеюємо очі, все – прикраси на новий 2017 рік можна вішати на ялинку.шарики - нинзя
  • Шишка-красуня

    Відмінно впишеться в новорічний декор… звичайна соснова шишка. Здавалося б, вже наскільки невибагливий аксесуар, а які чудові іграшки можна з нього зробити і як багато ідей можна втілити. Шишку можна просто підвісити за грубу мотузку, а верх прикрасити красиво зав\’язаним бантом з атласної стрічки в тон загальному колірному оформленню. Або змайструвати з шишок новорічні ялинки, увінчавши їх численними різнокольоровими кульками з пластиліну. Начебто просто, а виглядають дійсно незвично і креативно.простын игрушки из шишек на елку 2017

    Сніжинки з макаронів…

    У дбайливою і творчо мислячої господині навіть макарони можуть стати основою для створення в новий 2017 рік дивовижних по красі прикрас. Фантазії тут можна дати волю – адже кожна нова сніжинка може бути абсолютно несхожа на попередню. Все що для цього потрібно запастися як можна великою кількістю різних видів макаронів в найближчому супермаркеті (квіточки, ялинки, спіральки, черепашки тощо). Також не обійтися без клею, білої фарби і тасьми (стрічки, ліски, нитки) для підвішування.
    Формуємо візерунок, починаючи з центру, дотримуючись симетрії. Від того якими вийдуть іграшки, залежить тільки від вашої уяви. Частини прикраси склеюємо один з одним за допомогою клею. По закінченні роботи фарбуємо сніжинку в білий колір, додатково прикрасивши декор блискітками по своєму смаку.снежинка из макарон

    Новорічні іграшки з паєтками – святковий гламур

    Здивувати півня в святкову ніч, можна і змайструвавши своїми руками незвичайні, блискучі прикраси на ялинку. Особлива принадність у створенні таких кульок – сам процес, захоплюючий і дуже простий. Отже, запасаємося пінопластовим кулею невеликого розміру, легко уміщається в руці, паєтки будь-якого кольору, швейні шпильки.
    Фіксуємо шпильками паєтки до кульки, як показано на фото, діємо послідовно, маючи блискучі елементи близько одне до одного, не допускаючи пропусків. Коли кулька буде готовий, залишається лише розташувати в його верхній частині елемент для фіксації прикраси на ялинці.шарик из пайеток

    Кому морозива?

    Любите морозиво? Чому б не прикрасити на новий рік ялинку улюбленим ласощами, тим більше що для цього не знадобиться багато матеріалів. Досить знайти щільну папір для імітації вафельних ріжків і кольорові серветки або невеликі шматочки стислій папери, голку, тонку волосінь. Сформувавши із щільного паперу конус, з кольорового паперу робимо кульки морозива, кількість яких залежить від вашого бажання. Потім формуємо з волосіні петельку, за яку і будуть підвішуватися на ялинку наші солодощі і протягуємо її через наші кульки, як це зроблено на фото.декор в виде мороженого

    Вивчивши наші ідеї для святкового декору, зробити новорічні іграшки на ялинку своїми руками 2017 буде ще простіше. Беріть за основу запропоновані майстер класи, вносите щось своє, і ваше оформлення сміливо можна буде назвати унікальним і креативним. Пам\’ятайте, Новий рік – свято сімейне, добрий, і нехай деякі з ваших задумів будуть далекі від досконалості, головне, що в них є частинка вашої фантазії, творчості, серця.

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024