2017 рік якої тварини за східним гороскопом?

Стародавні китайські філософи вважали, що на людську долю і на весь світопорядок надають потужний вплив планети і сузір\’я. Що подарує нам 2017 рік, яка тварина прийде на зміну Червоної Мавпі за східним календарем?животное - символ 2017 года петух

2017 рік обіцяє бути бурхливим, адже його символ – буйний Вогненний Півень. Якого сюрпризу чекати від цієї тварини, 10-го знака китайського гороскопу?

Кого тільки не подарував світу Вогненний Півень! У рік його життя побачили легендарні воєначальники Конєв, Суворов, Баграмян, неординарні люди: Громико, Павлов. Непередбачуваний Елтон Джон і витончений Ріхард Вагнер також народилися під цим символом.

Тварина – символ 2017 року

Зодіакальне тварина, яке йде за гороскопом 2017 року нічим не відрізняється від свого природного побратима. Це чистюля, що любить порядок у всьому: в будинку, свого життя і плани.

Рада. Щоб догодити господареві року, намагайтеся підтримувати порядок скрізь, частіше прибирайте квартиру, навести чистоту на робочому столі і в житті – кого тільки не побачиш там!

Що стосується тварин, то воно полигамно по своїй суті. Який Півень не любить масового скупчення курочок! Символ майбутнього року охоче внесе різноманітність у звичний уклад життя.

Багато спокус чекає нас попереду! Тому потрібно проявляти максимальну пильність і обережність, інакше яскраві події можуть негативно вплинути на сімейний уклад життя. І ви будете на самоті вивчати тему, яке наступне тварина прийде після 2017 року за календарем.

  • Тримайте себе в руках ті, у кого азартна натура, особливо коли молода птиця тільки увірветься в свої володіння. Постарайтеся не особливо багато вживати в це свято міцних напоїв!
  • Півень, символ 2017 року буде прихильний до вас в такому рішенні, адже цей птах любить цілеспрямованих, впевнених людей, ініціативних і наполегливих, вміють стежити за своєю поведінкою.светящийся петушок

    Кого Півень приводить з собою

    Будь по якостям людини за східним календарем приводить в життя тварина 2017 року? Такі люди з народження володіють потужним даром переконання. Головне завдання батьків – навчити юних Вогняних півників стійко зносити всі проблеми, справлятися з труднощами і вміти розраховувати власні сили для досягнення цілей (а їх у Півня буде дуже багато).

    У професійному плані у таких особистостей буде справжній прорив. Ті, кого веде за собою Півень за східним календарем, завжди прагнуть обзавестися солідної, почесною посадою. В цьому є і свій мінус – ці люди не зможуть підкорятися і виконувати щоденні рутинні обов\’язки.

  • На думку астрологів, дитинство і юність народжених у такий рік сповниться різноманітними проблемами, які поступово зникнуть у зрілі роки, а до старості їх чекає безхмарне, спокійне існування.
  • Півень-жінка. Які події принесе наступний 2017 рік народженим за гороскопом під цим символом тварини? Чарівні жінки-Півні досягнутий неймовірних висот в таланті чарівності. У сімейному житті настане період затишшя і філософії. Вроджена мудрість і почуття гумору допоможуть гідно подолати всі життєві негаразди.

  • Але, незважаючи на доброзичливість і привітність, ужитися з нею буде дуже складно. Цей символ дуже цінує особисту незалежність і не терпить втручання туди.
  • Півень-чоловік. Кого чекає успіх у всьому, так це Півня-чоловіка. Йому буде абсолютно неможливо нав\’язати свою думку. Вогненний Півень в образі чоловіка діє твердо, чітко і наполегливо, всі його вчинки попередньо вивчені їм самим і розглянуті, тому чужа логіка тут безсила. Символ Вогняного тварини – у всьому покладатися на себе.

    Рада. У символу 2017 року є один недолік, люди, народжені в цей час, за східним календарем, не вміють накопичувати гроші, все з\’явилися фінанси негайно растратятся. Тому, якщо ваша половинка ставиться до цього знаку, візьміть під контроль бюджет сім\’ї, особливо в рік Вогненної птиці за календарем!

    На кого піти вчитися. З яскравих особистостей виходять успішні бізнесмени, керівники, військові. Яку професію краще займатися? Можна порадити оволодіти медичними професіями, що вимагають активних дій (хірургія, акушерство, стоматологія та ін.). Або піти по шляху педагогіки.

    Поради Вогненним Півням. Символ такої тварини – йти вперед, не дивлячись нікуди. Головна рекомендація – це звернути увагу на фізичне самопочуття, розвинути здатність розуміти бажання оточуючих, особливо сімейних половинок. Навчитися зберігати добрі відносини шляхом мирних діалогів, а не конфронтації.игрушечные символы года

    Зустрічаємо Вогняного Півня гідно!

    У якому вигляді краще зустрічати символ року, що буде доречно одягнути? Адже хочеться, щоб Вогняна птиця стала вірним другом на весь свій період.

  • Наряд. Святкове плаття/костюм буде модним, дорогим і яскравим. Кого оцінить Півень, так це тих, хто виглядає акуратно і підтягнуто. Який колір в моді новорічної ночі? Улюблені відтінки птиці – помаранчеві, жовті, золотисті і червоні.
  • Прикраси року. Вогняного Півня сподобається вишуканий золото. Адже це його головний символ.
  • Рада. Зверніть увагу, що в аксесуарах/прикрасах мають бути відсутні будь-які натяки на тварин-хижаків, головних ворогів Півня.
  • Де зустріти. 2017 рік за східним календарем краще зустрічати вдома, серед рідних, постарайтеся покликати в гості всіх тих, кого любите, обов\’язково прикрасьте стіл фігуркою тварини.
  • Подарунки. А ось тут «широка нога» буде недоречна. Подарунки на рік Півня зобов\’язані бути не надто дорогими, але обов\’язково корисними і функціональними. Цей символ не схвалить занадто великих витрат на дари. Гроші дарувати не можна!
  • Що нас чекає в рік Вогненної птиці

    Майбутній період обіцяє великі зміни у житті кожної людини. Буде грандіозний шанс поліпшити всі життєві позиції! Ви зможете досягти мрії, який задумали. Але обов\’язково тверезо розцінюйте свої сили, не надто перетруждайте організм для реалізації плану!

    2017 за східним календарем обіцяє стати переломним у розвитку всього світу, є велика ймовірність численних військових зіткнень, відкритої боротьби багатьох країн за світове панування.

    «Півнячі бої» – так можна коротко сказати про прийдешні, очікуваних події. Надзвичайно небезпечними вони можуть стати, якщо тварини «заженуть в кут», і Півень відчує себе в пастці. Тоді події стануть абсолютно непередбачуваними і небезпечними, адже цей птах при негативних ситуаціях моментально втрачає здоровий глузд і починає діяти інтуїтивно, не піклуючись про оточуючих.

    Астрологи пророкують, що буде велике протистояння сил добра і зла. Боротьба досягне свого найпотужнішого піку. Єдине, що заспокоює – гороскоп, складений на цей період для всіх знаків Зодіаку, не несе в собі руйнуючих законів, які увібрав в себе символ, а бере собі тільки творчі якості розумної птиці.

    Вогняного Півня вдасться впоратися зі своїми почуттями, і перемогу здобуде розум, а не емоції. 2017 рік буде носити назву «вогненний» тільки в китайських традиціях!

    Удачі в новому році!

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024