Як красиво і оригінально прикрасити ялинку на Новий рік 2017?

Справжній новий рік не обходиться без запаху хвої, вихідного від ставний лісової красуні. Чарівне мерехтіння вогників, блиск скляних кульок і шелест пухнастих гірлянд не виникають самі по собі. Саме тому прикраса новорічної ялинки своїми руками входить в обов\’язковий перелік передсвяткової підготовки, щоб у домі панувала чарівна атмосфера. Вічнозелене дерево різдвяні канікули буде радувати домочадців і їх гостей, а фото на її тлі стануть приємними спогадами. З ошатним оздобленням пов\’язано безліч народних прикмет, а напередодні нового 2017 року господині намагаються порадувати і його покровителя – Вогняного Півня. украшение елки шарами красного цвета

Основні відтінки

Фаворитом колірної гами є червоний, а також ряд: корал, бордо, червоний. Красиво доповнить яскравих лідерів золотистий і сріблястий блиск стрічок. Справа не тільки в тому, що Півень любить все яскраве: перераховані відтінки у фен-шуй є символами багатства і процвітання. Однак не варто перегинати палицю, намагаючись втілити в реальність відразу кілька фото, як красиво прикрасити ялинку 2017 будинку. Велика кількість квітів викликає негатив у Півня, тому важливо мати червоне біля білого, а блиск золота розбавляти теплотою шоколаду.

Можна нарядити ялинку в холодних відтінках: фіолетовий, ліловий, синій, бірюзовий. Підійдуть будь-які кольори, що нагадують про природу, але з ефектом блиску. Важливо витримати золоту середину, щоб і прикраси будинку не різали око, і Півень залишився задоволеним приготуваннями. Бажано заздалегідь переглянути різні варіанти і вибрати найбільш підходящий.

Рекомендована стилістика

Прикрасити ялинку на новий рік 2017 не складе труднощів, якщо визначитися з найбільш прийнятним стилем:

Класика

Нагадує часи дитинства, коли ялина була гарно прикрашена намистом, гірляндами і фігурками всіх мастей. На верхівці традиційно розташовувалася червона зірка або довга багатоярусна іграшка. Такий варіант цілком можливо перенести зі старого фото в сучасне життя, додавши блискучі кулі, стрічки, шишки. Бажано прикрасити ялинку вдома, використовуючи 2-3 основних відтінку з металевим переливом.

елочные украшения в золотых тогах

Сільський

Півень не є міський птахом, тому стиль кантрі ідеально підійде для прикраси новорічної ялинки. Іграшки повинні бути більш ніж скромними, не магазинними, а зробленими своїми руками. Можна знайти безліч фото та майстер-класів для їх виготовлення:

  • М\’які набивні;
  • Тканинні;
  • Пов\’язані з ниток;
  • Паперові або картонні.
  • Доречними будуть цукерки в обгортках, пряники та цукерки. Красиво доповнюється сільська композиція шовковими бантами і дзвіночками.

    елочные игрушки - петушкиоформление в деревенском стиле

    Природність

    Півень любить все натуральне, тому нарядити ялинку своїми руками до 2017 року дозволяється будь-якими природними матеріалами. Підійдуть свіжі фрукти, шишки, зацукровані ягоди або цедра апельсина. Декор гармонує з прикрасами пастельних тонів та паперовими квітами.

    Необхідно проявити творчий підхід, щоб прикрасити лісову гостю. Зовсім необов\’язково суворо виконувати поради популярних дизайнерів, створюючи індивідуальне напрямок.

    Відповідні прикраси

    Старим іграшок можна повернути колишній шик, якщо обробити їх бісером, мереживом або атласом. Покровитель 2017 року поважає старовину, яка поєднується з модними тенденціями декору. Серед популярних варіантів лідирують:

  • Символічні фігурки. Прикрасити будинку своїми руками хвойне деревце можна зображеннями півника й курочки з курчатами. Матеріал іграшок дає волю фантазії: від паперових і тканинних до скляних та глиняних. Замість класичної зірочки на верхівку можна поставити фігурку господаря 2017 року.
  • Бабусине добро. Пора діставати з далеких полиць пилові валізи, в яких давно лежать старі забуті іграшки. Казкові герої і милі звірята підійдуть для того, щоб нарядити ялинку красиво. Раритетні речі будуть чудово виглядати не тільки на сімейних фото, але і у святковій кімнаті.
  • Саморобні прикраси. Для тих, хто володіє будь-якою технікою рукоділля, нескладно зробити іграшки своїми руками. В\’язані фігурки, символи року з фетру та вовни. Можна підключити дітвору, вручивши їм рулон дизайнерського паперу, щоб весело прикрасити ялинку на новий рік 2017.елочные игрушки, сделанные своими руками
  • Різні варіанти припускають вбрання у вигляді продуктів: фігурки з солоного тіста, карамельки в яскравій обгортці, домашнє печиво і мандарини, що висять на стрічці. Дозволяється народити вдома ялинку іграшками із зерен ароматної кави або паличок кориці. Це додасть лісової красуні не тільки стильний вигляд, але і наповнить кімнату приємними запахами. Солодощі на гілках потрібно розташовувати вище від маленьких пустунів, інакше високий ризик, що при спробі стягнути цукерку впаде повністю ялинка.
  • Феншуй. У новорічну ніч прийнято загадувати найпотаємніші бажання, сподіваючись, що вони збудуться. Немає жодних перешкод, щоб допомогти їм втілитися в життя. Для цього достатньо нарядити пухнасту гостю гарно складеними грошовими купюрами. Після нехитрого ритуалу будинку надовго оселиться достаток.
  • Якщо хочеться прикрасити ялинку незвично і оригінально, а не як на фото в журналах, можна використовувати листівки. Робити їх своїми руками набагато цікавіше, а всередині слід написати забавні побажання на 2017 рік.

    Розташування іграшок

    Не всі володіють наукою, як прикрасити новорічну ялинку 2017, щоб іграшки не накопичувалися в одному місці. На фото все зазвичай виглядає красиво і рівномірно, але в реальності повторити такий подвиг не завжди вдається. Важливо дотримуватися одного принципу, а не змішувати кілька:

  • Спіраль. Спочатку розвішуються намиста і гірлянди по напрямку від верхівки донизу однаковими завитками. Якщо прикрасити ялинку різнобарвно, будинки створиться весела атмосфера. Іграшки розташовуються симетрично смугах на відстані один від одного.
  • Вертикаль. Намисто вивішуються перпендикулярно підлозі, а іграшки в шаховому порядку. Візуально деревце стане вище, і це диво можна створити своїми руками будинку. Уникнути суворості в стилі допоможуть повітряні банти з мережив.
  • Горизонталь. Гірлянда розміщується по всій ширині ялинки, а іграшки в довільних місцях. Якщо прикрасити дерево подібним чином, складно уникнути неохайності, тому важливо чергувати великі і дрібні фігурки. Чим нижче гілки ялинки, тим менше повинні бути іграшки.
  • Повір\’я і секрети прикраси

    Не слід ставити ялинку в кутку кімнати, як це прийнято в багатьох сім\’ях і можна часто зустріти на фото. Новий 2017 рік потрібно зустрічати в кімнаті, де пухнаста красуня розташовується в центрі. Якщо немає можливості вчинити саме так або не дозволяють габарити квартири, ялина присувається до стіни, але лінію центру слід витримати. Існує багато фото, де лісова гостя розташована уздовж стіни. Заборонено вішати монетки – тільки паперові купюри різного номіналу. Під ялина зазвичай ставлять фігурки Діда Мороза і Снігуроньки, але перед настанням 2017 бажано там розмістити і колосся.

    Для набуття достатку необхідно зшити своїми руками мішечок з лляної тканини і насипати в нього трохи зерна. Частування покласти під ялинку біля фігурки півня. Бажано ставити іграшку з дерева, металу або порцеляни, щоб 2017 рік приніс мир, спокій, вірність і позитивний настрій.

    x

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024