Як вибрати, що подарувати дружині на Новий рік 2017?

Від сюрпризу, який виявить дружина під ялинкою, залежить настрій домочадців на різдвяні канікули. До питання, що подарувати дружині на новий рік 2017, необхідно підійти відповідально.подарок жене на новый год петуха 2017 в коробочке

Популярні презенти

Незалежно від кількості прожитих років у шлюбі, чоловік просто зобов\’язаний знати смакові уподобання половинки. Маршу Мендельсона передує період залицянь, тому з вибором оригінального подарунка дружині на новий рік 2017 не повинно виникнути проблем:набор косметики

  • Універсальним сюрпризом залишається якісний парфум. Важливо дізнатися, який аромат воліє дружина: підглянути назви парфумів на туалетному столику дружини, щоб уникнути помилок. Або описати продавцю шлейф запаху, що виходить від дружини: терпкий, солодкий, свіжий, квітковий.
  • Після весілля на плечі дружини лягають домашні клопоти, про яких вона мріє тимчасово забути. Підтримає природну красу розслаблююча спа-процедура, курс масажу, похід в перукарню. Сучасні заклади надають сертифікати на надані послуги – це буде найкращий подарунок дружині на новий рік. Помилково скуповувати сертифікати підряд без розбору. Один повинен включати три відвідування, інакше дружина може не встигнути скористатися привабливими пропозиціями.
  • Рідкісна жінка відмовиться від приємного шопінгу – усім хочеться зустріти новий рік в ошатному платті, новеньких черевичках. Магазини пропонують вигідні акції, сезонні знижки, тому потрібно з дружиною відправитися за покупками. Помилково самостійно вибирати речі: існує ризик помилитися з розміром, забарвленням. Нехай найкращий подарунок дружина знайде сама. Не можна наполягати на певній моделі – смаки дружини можуть кардинально відрізнятися від думки чоловіка, продавця і оточуючих.желанный подарок на новый год - браслет пандора
  • Милим дамам приємно увагу коханої людини, дружина оцінить оригінальний сюрприз, зроблений власними руками. Підійде повторне любовне визнання, романтична зустріч нового року, ніч, проведена в готелі. Дружині важливо відпочити від передсвяткових клопотів, подяку буде безмежною.
  • При відсутності ідей, що подарувати дружині на новий 2017 рік, складається список країн, де дружина хотіла побувати. Ідеальним сюрпризом стане зміна обстановки, подорож на курорт. Необхідно заздалегідь подбати про вибір, забронювати місця – в святковий період пільгові пропозиції швидко розкуповуються. Бажано попросити дружину взяти невелику відпустку, якщо поїздка випадково затягнеться.романтическое путешествие
  • Достатній досвід в кулінарному мистецтві дозволить спробувати себе в ролі майстра з приготування новорічних страв. Потрібно запитати дружину про переваги у святковому меню, скласти список продуктів, відправитися в супермаркет. Дружина оцінить допомогу, найкращий подарунок – турбота коханого чоловіка. Необхідно доповнити домашню роботу приємним сюрпризом.
  • Можна піднести оригінальний презент у вигляді сімейної фотосесії та фотоальбому. Електронні носії не завжди гарантовано зберігають ввірену інформацію, а роздруковані і красиво оформлені фото залишаться. Слід виділити зручний час і присвятити його фотозйомці.
  • Як співається у популярній пісні, кращими друзями дівчат є діаманти. Однак далеко не всім чоловікам по кишені подібні капризи і бажання. Можна звернути увагу на звичайні золоті прикраси без інкрустації або вироби з срібла. Не варто підносити в якості подарунка порожню шкатулку, навіть якщо у дружини достатню кількість сережок, браслетів і перснів. Відкриваючи красиву коробочку, жінка мріє побачити там другу половину подарунка – і буде розчарована, якщо цього не станеться.

    Часом дружина сама тонко натякає на бажаний сюрприз: скаржиться, що телефон не працює так само добре, як раніше. Або «утюжок» не справляється з неслухняними кучерями – важливо звертати увагу на слова коханої, щоб не ламати голову над питанням, який подарунок можна подарувати дружині на новий 2017 рік.новогодние подарки на любой вкус

    Заборонені подарунки

    Дружина прекрасно усвідомлює, що вона чудова господиня, берегиня домашнього вогнища – не потрібно зайвих нагадувань. Список подарунків не повинен включати:

  • Предмети, пов\’язані з кухнею, побутом: посуд, побутова техніка, свічник, ваза, статуетка. Винятком може стати особисте прохання дружини про конкретної речі. Можливо, дружина давно мріє про кавоварці або бездротовому блендері, вирішивши в переддень свята озвучити найзаповітніші побажання. Власна ініціатива чоловіка обернеться проти нього ж, тому від привабливих пропозицій відділів побутової техніки краще відмовитися.
  • Якщо подарунок можуть використовувати інші члени сім\’ї, його потрібно викреслити з переліку презентів.
  • Не можна натякати на недосконалість подружжя, подарувавши антиперспірант, епілятор, крем для проблемної шкіри. Будь-яка жінка не зрадіє подібного сюрпризу, а засмутиться. Від настрою прекрасної половини людства залежить «погода в домі», тому не рекомендується випробовувати долю і псувати сімейне свято.
  • Кращий подарунок не обов\’язково повинен бути дорогим, адже для жінки набагато важливіше увагу. Вона з радістю прийме презент, якщо зрозуміє, що в нього вкладена частинка душі коханої людини. І що він вибирав подарунок серцем, а не придбав його в поспіху на найближчій дешевому розпродажі. Необхідно попередньо акуратно з\’ясувати, що саме хотіла б отримати на новий рік подружжя – це вже половина успіху підприємства.

    x

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024