ГоловнаКонтакти

Рецепт новорічного пирога «Півник»

Рекламний блок

Ось і підходить до кінця 2016 рік, який 11 місяців тому зустрічали з таким розмахом, ось і позаду складний, високосний період життя. Саме час віддати шану господареві наступного року: півнику.


На новорічному святі не обійтися без солодкого, особливо якщо у вашій родині є підростаюче покоління.

Свято – привід з особливою увагою поставитися не лише до частування для дорослих, але і до дитячого столу. А такий повітряний, красиво оформлений бісквіт з яблуками діти точно оцінять!

бисквит Петушок

Інгредієнти

Для приготування високого, смачного бісквіта вам знадобляться наступні продукти:

  • три курячих яйця;
  • стакан цукру;
  • склянка борошна;
  • пакетик розпушувача;
  • лимонна кислота;
  • щіпка солі;
  • два яблука;
  • апельсин (для прикраси);
  • шоколадна цукерка;
  • 20 г горіхів.
  • продукты для бисквита

    Приготування

    Переконайтеся, що всі продукти приготовлені і знаходяться під рукою, а стіл звільнений від зайвих предметів.
    Розбийте яйця, при цьому акуратно відокремивши білки від жовтків. Для цього як би переливайте жовток з шкаралупи в шкаралупу, поки весь білок не виявиться в окремій мисці.

    Міксером збийте білки з дрібкою солі до збільшення їх в об'ємі. Жовтки збийте з цукром до розчинення останнього.


    Змішайте жовтки з білками плавними рухами ложкою.

    До борошна додати лимонну кислоту і розпушувач. Ретельно перемішайте їх.

    Додайте до тесту борошно, замісіть рідке тісто з допомогою шумівки.

    Наріжте яблука і покладіть їх в тісто, перемішайте.

    Викладіть тісто у форму, яку попередньо треба змастити маслом.

    Випікайте пиріг у духовці при високій температурі.

    Готовність перевірити зубочисткою.

    Перекладіть пиріг на блюдо. Тепер можна починати прикрашати його.
    Прикраса
    Намалюємо на бісквіті півника з допомогою продуктів харчування. Поки пиріг ще гарячий, шоколадною цукеркою намалюйте контур півника (тільце і голівку) і заштрихуйте шоколадом усередині.

    З яблука виріжте гребінець і крильце, кірочок апельсина – лапки і хвостик, а також очко.

    Посипте півня тертими волоськими горіхами. Вони будуть символізувати пір'ячко.

    Новорічний півник-2017 готовий!

    До речі, до приготування і прикраси страви можна залучити діток, їм це сподобається і допоможе проявити фантазію.


    Джерело фотографій:

    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...