Фільм 2017 року «Три ікси 3Повернення Ксандера Кейджа»

Кінокомпанія Paramount Pictures запропонувала для перегляду трейлер до фільму «Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа» (Світове панування – інша версія назви), дата виходу на екрани якого запланована на 19 січня 2017 рік. Вперше відеоролик з трейлером з\’явився на офіційному каналі кіностудії. Знаменна ця стрічка тим, що в останній частині трилогії знову з\’являється головний актор, завдяки якому фільм і заслужив велику популярність — Вин Дизель.постер к фильму Три икса 3: Возвращение Ксандера Кейджа

Улюбленець публіки (гора м\’язів, природна мужність і чарівне чарівність) грав головну роль в першій частині «Три ікси». У продовженні фільму «Три ікси 2» актор вже брав участь. В планованої до виходу кінострічці «Три ікси 3 Повернення Ксандера Кейджа» актори вас точно здивують. У глядача з\’явиться можливість споглядати не тільки Вина Дизеля, але й відомого бразильського футболіста, міс Колумбію та інших несподіваних персонажів. Російський трейлер дозволить вітчизняному глядачеві відчути в реальності гостроту відчуттів від швидкості, небезпеки, адреналіну, без яких неможливо собі уявити фільм «Три ікси 3 Світове панування».

Що нас чекає в новій версії

Основний сюжет фільму докладно поки не відомий, творці трилогії тримають його в секреті до моменту виходу картини на екран, підігріваючи інтерес глядачів і створюючи додаткову інтригу. Відомо те, що станеться повернення головного героя Ксандера Кейджа, причому події будуть відбуватися після 8-ми років після трагічних дій на Бора-Бора.кадр из фильма Три икса: мировое господство

Страшне надпотужне зброю «Скриньку Пандори», що представляє небезпеку для всього людства, змушує Вина Дизеля знову повернутися в акторський склад трилогії для того, щоб головний герой фільму Ксандер Кейдж знову зміг врятувати світ. Ви побачите вже відомого раніше персонажа — завербованого агента АНБ. Головний герой знову буде рятувати людство від навислої над ним загрозою кінця Світу. Лише йому під силу уберегти світ від серйозної небезпеки.

Подивившись трейлер російською, ви зрозумієте, чи варто чекати виходу стрічки в 2017 році, або простіше подивитися прямо зараз що-небудь в іншому, більш спокійному жанрі. Доведеться за смаком картина тим, хто віддає перевагу динамічний сюжет, автомобільні гонки і пригоди.

Акторський склад: «погані» і «хороші» хлопці

Найбільш вдалою маркетинговою стратегією творців фільму стало повернення в акторський склад Вина Дизеля, але на цьому приємні сюрпризи не закінчуються. На екрані з\’явиться справжня зірка з «Щоденників вампіра», яка протягом 6 років грала головну роль у популярному молодіжному серіалі, з нього пішла за власним бажанням у надії завоювати Голлівуд грою в більш серйозних кінороботи. Існує велика ймовірність того, що в третій версії «Три ікси» молода актриса покаже себе з нової сторони і стане затребуваною не тільки для зйомок в серіалі, але і повнометражних картин.

Вин Дизель
Фото: Вин Дизель
Дипика Падукон (фото)
Діпіка Падукон
Руби Роуз (фото)
Рубі Роуз
Сэмюэл Л. Джексон (фото)
Семюел Л. Джексон
Нина Добрев (фото)
Ніна Добрев
Донни Йен (фото)
Донні Йен

У зйомці «Трьох іксів 3: Світове панування» задіяний відомий бразильський футболіст Неймар, індійська актриса Дипика Падуконе, тайський герой гостросюжетних бойовиків Тоні Джаа, американський актор С. Л. Джексон і співачка з Австралії Рубі Роуз. У стрічці зіграла сама міс Колумбія.

Цінителі трилогії, дата виходу останньої серії якої запланована на 19 січня 2017 року, прийдуть в захват від гри у третій частині популярного американського актора Семюеля Л. Джексона, його роль — це куратор головного героя і агент АНБ. Джексон знявся у всіх трьох версіях, будучи сполучною ланкою між усіма частинами завдяки своєму зоряному участі. Всі картини, в яких він знімався, відрізняються високою якістю операторської зйомки та режисерської роботи, а також наявністю захоплюючою сюжетною лінії.

Ходять чутки, що головна роль призначалася відомій співачці і актрисі Дженніфер Лопес. Але довгі переговори не привели до позитивного результату, що виключило можливість споглядати чарівну Джей Ло в новій версії.

Інтригою для всіх залишається ім\’я актора, який зіграє головного лиходія. За неперевіреною інформацією, ним стане Джет Лі, який зіграє небезпечного і сильного негативного персонажа. Не виключена поява в продовженні Тоні Джа і Донні Йенна, але поки ця інформація не підкріплена фактами.кадр из трейлера три икса мировое господство

Хто став режисером

Якщо першу честь режисирував Роб Коен, то в другій він всього лише брав участь у ролі продюсера. У третьому фільмі режисерське місце зайняв Ді Джей Карузо, який став знаменитим завдяки створенню «На гачку», «Параноя» і «Я — четвертий». Будемо сподіватися, що цей експеримент стане успішним для режисера і принесе творцям фільму гарний прибуток завдяки високим касовими зборами майбутню до виходу на екрани стрічки в новому 2017 році.

Сюжетна лінія та трейлер до фільму «Три ікси 3»

Російський трейлер не зможе описати сюжетну лінію фільму. Якщо в першій серії глядачів переконують у тому, що головний герой Ксандер гине разом зі своєю коханою Оленою. Але в останній версії герой оживає, відкриваючи таємницю, що тими таємничими обставинами його зникнення було банальне прикриття.главные актеры трех иксов 3

8 років Ксандер Кейдж був невидимий для служби АНБ, але настав час його повернення. Герой знову береться за виконання місії вселенського масштабу, перебуваючи в лавах АНБ. Тепер він буде шукати супер секретна зброя великої потужності, яке називається «Скринькою Пандори». Головному персонажеві протистоїть цілий синдикат світових бандитів, якими керує альфа-воїн Сян. Лиходій запланував скористатися зброєю в своїх особистих цілях, що несе велику небезпеку для всього людства.

У процесі розвитку сюжетної лінії Ксандер починає помічати факти зради і змови на найвищому рівні. Від того, вдасться чи персонажу вчасно самому знайти вбивче зброю і захистити від нього нечесних на руку людей зі злими помислами, залежить результат всієї цивілізації. А дізнатися розв\’язку ми зможемо лише в січні 2017 року, точна дата виходу — 19 січня.


x

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024