Правила Новорічного столу 2015

Як правило, в новорічну ніч кожна господиня хоче показати свій кулінарний талант. У 2015 році необхідно підготувати такий стіл, щоб не тільки рідні і друзі залишилися задоволені, але і Зелена Дерев'яна Коза.Отже правила новорічного столу.


Щоб допомогти Козі принести у світ доброту і дружбу, сервіровка столу повинна бути з використанням дерев'яних виробів. Добре, якщо будуть присутні зелені відтінки. Якщо немає зеленої посуду, можна знайти скатертина, серветки або поставити на стіл фігурки з зображенням Зеленої Кози. В одязі також бажано використовувати зелені тони. Навіть подарункову упаковку краще використовувати саме цього кольору. Зелені відтінки повинні бути у всьому. В вазах з квітами бажано велика кількість зелені. Якщо є можливість, рекомендується використовувати дерев'яні ложки і кільця для серветок.


Подарок на Новый год


Святковий стіл прикрасять свіжі салати, фрукти. Обов'язково повинні бути зелені овочі. Курку краще готує з додаванням родзинок і арахісу. У новорічну ніч має бути багато ласощів - тістечка, печива власного приготування, морозиво, цукерки і т. д.


Звичайно, без шампанського не обходиться жоден новий рік. Однак увагу слід приділити солодких вин та безалкогольних напоїв.


Не варто забувати про переваги гостей і рідних. Якщо на столі будуть різноманітні страви з м'яса, риби і овочів, то не залишиться жодної людини, який не похвалив би кулінарний талант господині.


До речі, не варто зловживати майонезом. Так як святкування буде проходити вночі, краще замінити його оливковою олією і сметаною - це покладе здорове початок 2015 року.


Зазвичай червона ікра присутній на кожному новорічному столі. Проте, продукт цей недешевий, а з'їдається дуже швидко. Є способи подачі червоної ікри, які дозволять пригостити цим ласощами всіх гостей. Наприклад, фаршировані яйця з червоною ікрою. Для їх приготування необхідно відварити яйця курки. Розрізати на половинки і відокремити жовток від білка. Жовток змішати з майонезом і заповнити білок. Зверху викласти червону ікру і додати листочок петрушки або кропу. Подавати на блюді закуску з зеленим листком салату.


Слід пам'ятати, що символ 2015 року любить коренеплоди. Тому буряк, моркву і картоплю обов'язково повинні бути на столі. З цих трьох складових можна приготувати відоме всім страва - оселедець під шубою. Запах оселедця може відлякати Козу, тому зверху салат потрібно прикрасити гілочками зелені.


Ці нехитрі поради допоможуть задобрити Зелену Дерев'яну Козу на весь рік.


Рекомендуємо для перегляду

Додати коментар
Ваше ім'я:  


-