Поради астрологів в гороскопі на 2017 рік для знака Риби

Час блискучих можливостей і нових горизонтів – саме так можна охарактеризувати 2017 рік – рік Вогняного Півня для мрійливих і відсторонених від реальності Риб. Феєрична птах розворушить мляве існування, яке звикли вести Риби, розбавить будні цікавими зустрічами, глибокої духовної життям, зовнішнім перетворенням, і найголовніше, зробить важливий подарунок – змусить щиро повірити в свої сили.знак зодиака рыбы

Для всіх без винятку представників цього знака, будь то жінка або чоловік, цей рік підготував безліч чудових подій, які стануть знаковими і зможуть повністю змінити долю.

Але в цьому випадку Риби повинні будуть не просто плисти за течією – їм треба буде боротися, долаючи перешкоди, благо Півень буде в цьому всіляко сприяти. Яким буде план розвитку подій для цього знаку зодіаку, в чому проявляти обережність, а де діяти сміливо? Давайте розберемося у всьому не поспішаючи і почнемо, звичайно, з того, які секрети розкриває гороскоп на 2017 рік для жінки Риби.

Життя серця, любов і відносини жінок Риб

Хоча зірки і підготували масу несподіваних сюрпризів, любовний гороскоп на 2017 рік пророкує, що сфера романтичних відносин зажадає від дам чималої напруги внутрішніх сил. Початок року ознаменується похмурим протистоянням партнерів. Кожен з посиленим завзяттям тягнути ковдру на свій бік, не піклуючись про почуття і переживання іншого. Ось тут-то жінка цього знаку повинна зупинитися, схаменутися і почати виправляти ситуацію. Зробити це можна тільки одним способом – заспокоїтися самій і своєю розважливістю і мудрістю змусити одуматися партнера.

Втихомиривши киплять емоції, проявивши максимум розуміння і доброзичливості ви прокладіть дорогу до гармонійним і спокійним відносин у другій половині року. Ну а під завісу в самому кінці періоду, відведеного для правління Вогняного Півня, можна очікувати значного романтичного бонусу від долі у вигляді знайомства з і цікавою людиною або феєрверку любовних перемог. Самотні дами Риби мають всі шанси зустріти свого єдиного, треба лише належним чином підготуватися до цієї знакової події – подбати про зовнішність. Гороскоп на 2017 рік попереджає: результат косметологічних процедур і догляду за собою не змусить себе чекати, – підсумок таких старань буде помітний не тільки вам, але і всім оточуючим.

Сімейні ж представники знаку будуть винагороджені за завзяття, з яким вони віддають себе домашнього вогнища, а діти порадують своїми успіхами в школі і спортивній сфері, не вимагаючи особливої участі з боку батьків.

Робота і фінанси

Працьовитий Півень благоволить до тих, хто живе на роботі. Це повинні взяти на озброєння жінки Риби, будують амбіційні кар\’єрні плани. Однак, щоб домогтися чогось по-справжньому гідного, потрібно буде пожертвувати значною часткою особистого часу. Особливо сильно тенденція до авралу на робочому місці буде проявлятися навесні. Тому найкраще, що можна зробити, – напружитися, не шкодуючи себе і приділити виконанню своїх обов\’язків стільки часу, скільки цього потребує. А іноді і більше. Зате влітку, вирушаючи у відпустку, буде зігрівати душу думка про визнання ваших старань начальством.

Присвятивши себе кар\’єрі, не взваливайте на свої плечі роботу, виконання якої не входить у вашу компетенцію. Буде чудово, якщо ви вчасно вкажете на цей факт користуються вашою добротою товаришам по службі.

Питання фінансів, за запевненням австрологов, не стоятиме гостро. Становище буде стабільним і розміреним. Але утриматися від необдуманого марнотратства, звичайно, варто. Вигідним буде вкладення грошей у придбання побутової техніки.

Здоров\’я та питання жіночого самопочуття

Має гарний час для здійснення давно запланованої відпустки. Відмінно буде поєднати відпочинок з лікувальними заходами для оздоровлення організму – необхідність в це назріла вже давно. Незабутніми можуть стати і зимові канікули, і поїздка в весняно-літній період. Адже відпочинок в будь-якій з цих сезонів, погодьтеся, є свої принади.

Небезпечні хронічні загострення, які здатні доставити масу неприємностей, краще запобігти, посилено приймаючи вітаміни і не забуваючи про аеробних навантаженнях. Піші прогулянки і марш-кидки на велосипедах – відмінний спосіб підтримувати самопочуття в нормі. Гороскоп радить: особливу увагу жінка Риби повинна приділити захворювань сечостатевої сфери. Ось з чим затягувати безумовно не варто.

Фортуна порадує феєрією насиченого життя, зустрічей з новими і старими друзями, допоможе розкрити сплячий внутрішній потенціал. Господар року зіштовхне мрійливих Риб з реальністю, але зустріч ця не викличе вибуху внутрішніх протиріч, якщо представниці цього знака самі побажають змінитися. Зробити це буде неважко, зірки оцінять ваше старання і забезпечить на цьому шляху успіх. Все що потрібно від дам даного знака в цей період:

  • навчитися тримати емоції в узді;
  • позначити стимул у вигляді прагнення стати ближче світу;
  • пам\’ятати про те, що близькі люди теж дуже глибоко переживають за вас, пам\’ятайте про це, не віддаляючись від них.
  • Прогноз для чоловіків Риби

    Гороскоп на 2017 рік для чоловіка Риби прогнозує масу цікавого – це і успіх у саморозвитку, і вдале прагнення залагодити минулі конфлікти, і можливість нового злету в романтичних стосунках. Яким шляхом варто наслідувати чоловікам, народженим під цим зодіакальним сузір\’ям, в здійсненні задуманого у рік Вогняного Півня, щоб домогтися бажаного, читаємо далі.

    Любов і все що з нею пов\’язано

    Любовний гороскоп на рік Півня пророкує представникам знака чималі успіхи. Якщо початок року не дуже порадує станом справ у цій сфері, то до осені обов\’язково відбудуться зміни, які виявляться позитивними. Для самотніх чоловіків настане пора зустрітися зі своєю довгоочікуваною обраницею. Для одружених – відкриються прекрасні можливості для зміцнення шлюбу. І неодруженим, і пов\’язаним відносинами в парі, зірки настійно радять проявляти якомога більше ініціативи.

    Увага, яким ви оточите свою партнерку, окупиться сторицею, принісши дуже приємні дивіденди у вигляді любові, ніжності і повного взаєморозуміння. Сімейні представники знаку з успіхом можуть взятися за ремонт і облаштування житла – такі зміни зміцнять їх становище в домі і доставлять близьким багато радості.

    Кар\’єрні справи і фінансові

    Вогненний Півень буквально приголомшить Риб насиченої ділової життям. Але мова йде не про великі досягнення або великих проектах, а про численних поточних справах. Готові обрушитися з міццю лавини, вони будуть накопичуватися день від дня. Все, що потрібно – грамотно спланувати свій робочий час. Розподіливши виконання роботи по пріоритетному ознакою, вдасться не тільки вчасно впоратися з усіма завданнями, але й заслужити повагу начальства. Так буде навесні, а вже восени можна буде пожинати плоди своєї праці, з гордістю озираючись на всю виконану роботу.

    Фінансовий зліт, також як і спад, чоловікам Рибам не загрожує. Все буде стабільно, без будь-яких відчутних стрибків. Всім бажаючим отримати прибуток залишається лише наполегливо працювати, впевнено проходячи повз всіх сумнівних пропозицій влітку, а взимку утримавшись від великих витрат. Кінець року обрадує надбавкою до зарплати або значними преміальними.

    x

    Здоров\’я – як примножити і зміцнити

    Чоловік Риби повинен зробити вибір на користь як ніколи актуального рішення зайнятися спортом. Подолавши внутрішню лінь і масу зовнішніх обставин і виділивши час для помірних фізичних навантажень, ви можете створити диво – покращиться не тільки самопочуття, але і з\’явиться внутрішня гармонія, так необхідна тонко відчуває Рибам.

    Гороскоп на 2017 рік свідчить: відпочинок в санаторії або на лікувальному курорті в цьому році для чоловіків Риб – «те, що доктор прописав». Сміливо вирушайте на відпочинок в місця з реліктовою природою і унікальними можливостями оздоровлення – результат буде приголомшливим. Однак відпочиваючи, не варто занадто захоплюватися місцевими делікатесами, будьте обережні у виборі раціону і віддавайте перевагу тільки страв із знайомих продуктів.

    Порада: Головна рекомендація, яку декларує будь гороскоп любовний і фінансовий, який проливає світло на 2017 рік – самовладання. Чоловік Риби повинен враховувати, що саме ця якість і стане ключовим при вирішенні проблеми будь-якої спрямованості і масштабу. Важливі правила, яких слід дотримуватися:

  • Емоції, які є для людей цього знака одночасно і сильною і слабкою стороною, будуть піддаватися приборкання. Головне – бажання;
  • Зірки допоможуть в будь-якому починанні, наділивши неупереджених Риб мудрістю і умінням бачити кінцеву мету, якщо ваше серце буде відкрито світу й оточуючих.
  • Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024