Лего фільм Бетмен 2017

Лего фильм Бэтмен 2017

ЗМІСТ

  • Лего-Готэму теж потрібен свій герой!
  • Знімальна група і актори озвучення
  • Сюжет
  • Новини з виробництва
  • Трейлер до фільму
  • Лего-Готэму теж потрібен свій герой!

    Ігрове кіно «Лего. Фільм: Бетмен» в 2017 році буде збирати повні зали в кінотеатрах. Лего-всесвіт DC привертає увагу не тільки юних шанувальників мультфільмів, але і любителів коміксів і фільмів про Бетмена, його соратників і ворогів. Цей мультфільм стане спін-оффом до вийшов у 2014 році «Lego Batman», сконцентрованому на історії популярного супергероя.

    Країна:США
    Режисер:Кріс Маккей
    Жанр:бойовик, комедія, супергерої
    Дата виходу:9 лютого 2017

    Перший трейлер російською до повнометражного мультфільму вийшов одночасно з прем\’єрою «Бетмен проти Супермена» режисера Зака Снайдера. Виробництво на момент виходу першого трейлера ще не було завершено, але отримати враження від майбутнього мультфільму за нього (а також другого, що вийшов в кінці березня 2016 року) вже можна. Лего-всесвіт своєрідна і не настільки динамічна, як будь-яка інша мультиплікаційна. І це стає однією з причин, по яких до будь Лего-фільмів приділяється пильна увага.

    Дата виходу мультиплікаційного фільму за мотивами коміксів DC призначена на лютий 2017 року. Два перших трейлера вийшли трохи менше, ніж за рік до прем\’єри. При створенні тривимірної анімації не потрібні зйомки з живими акторами, працюють тільки актори озвучки. Кінцева версія може дещо відрізнятися від того, що було представлено по трейлерах. Як в плані анімації, так і по озвучці. Процес виробництва запущений з березня 2016 року.

    Знімальна група і актори озвучення

    Перші подробиці про касти і знімальній групі з\’явилися ще до початку процесу виробництва мультфільму. Ролі озвучать:

  • Уілл Арнетт — Бетмен.
  • Розаріо Доусон — Бэтгерл.
  • Райф Файнс — Альфред.
  • Мэрайа Керрі — мер Гранж.
  • Майкл Сірка — Дік Грейсон (Робін).
  • Зак Галіфіанакіс — Джокер.
  • Багато представників каста вже брали участь у проектах, пов\’язаних з популярними коміксами. Актор Уілл Арнетт був зайнятий у виробництві двох частин «Черепашок Ніндзя». Розаріо Доусон грала в телесеріалах від Netflix, знятих за мотивами коміксів студії Марвел. Майкл Сера знімався в екранізації коміксу «Скотт Пілігрим».

    Лего фильм Бэтмен 2017

    Режисером фільму став Кріс МакКей, який займався монтажем попереднього фільму Лего. На його режисерському рахунку третя частина пародії на «Зоряні війни» від популярного серіалу «Робоцып», а також серіал «Титан Максимум», що вийшов в 2009 році.

    Сценарій написав Сет Грем-Сміт, автор пародійних треш-романів «Гордість і упередження і зомбі», «Президент Лінкольн — мисливець на вампірів», «Андроїд Кареніна» та інших. Крім цього він займається сценарієм до фільму кінематографічної всесвіту DC «Флеш», який побачить світ у 2018 році.

    Каст і знімальна група безумовно привертають увагу до проекту не менш, ніж промо-кампанія, прив\’язана до виходу «Бетмен проти Супермена». Дивитися онлайн вже можна перші два трейлера до мультфільму, які дозволяють переконатися в тому, що проект вийде як мінімум цікавим і веселим. На відміну від фільмів DC, які часто дорікають у надмірній серйозності. Обидва трейлери доступні російською.

    Сюжет

    Похмурий місто Готем знову в небезпеці. Тут щосили веселиться Джокер — абсолютно божевільний злочинець, у вчинках якого складно побачити логіку. Джокер — головний супротивник Бетмена на всі часи, зіпсував герою багато крові за весь час їхнього протистояння. Бетмену доведеться протистояти божевільному клоуну, об\’єднавшись з командою інших супергероїв, серед яких будуть його вірний помічник Робін і чарівна Бэтгерл. Та й час повеселитися персонажам також вийде знайти!

    Лего фильм Бэтмен 2017. Актеры, дата выхода в России, смотреть трейлер

    Як і у всіх мультфільмів у всесвіті Лего, сюжет цього буде розвиватися на столі якогось колекціонера, збирає набори конструктора. Колекціонер розігрує історію, його син бавиться або самі іграшки починають існувати своїм життям, ми зможемо дізнатися тільки тоді, коли вийде фільм.

    Перші відео вже доступні до перегляду. Кумедні ролики показують рівень гумору в майбутньому мультфільмі, а також нагадують про багатьох попередніх проектах про Бетмена.

    Новини з виробництва

    Зйомками нового фільму від Лего про Бетмена зайнялася компанія Animal Logic разом з DC Entertainment. Знімальний процес стартував 2 березня 2016 року, до цього опрацьовувалася анімація, розписувався сценарій і підбиралися актори для запису голосів героїв. Перший трейлер вийшов одночасно зі світовою прем\’єрою фільму «Бетмен проти Супермена», який став другим у кінематографічної всесвіту. Другий трейлер не змусив себе довго чекати — його випустили буквально через тиждень.

    Дата виходу була призначена на лютий 2017 року. До цього творці мультфільму неодмінно порадують шанувальників новими промо-матеріалами: кадрами, трелейрами і повноцінними сценами!

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024