Фільм Чудо жінка 2017

Фильм Чудо женщина 2017

ЗМІСТ

  • Найсильніша жінка DC-всесвіту
  • Сюжет фільму
  • Ролі та актори
  • Цікаві факти про кінокартині
  • Відео
  • Найсильніша жінка DC-всесвіту

    Успіх об\’єднаної кінематографічної всесвіту студії Marvel, мабуть, не давав спокою прихильникам DC, а також тим студіям, які зайняті виробництвом фільмів за ним. Тому що фільм «Диво-жінка» в 2017 році стане четвертою за рахунком частиною розширеної кінематографічної всесвіту DC. Як і з «Месниками» Marvel, DC підводять свого глядача до своєї супергеройським команді: до фільму «Ліга справедливості», який вийде якраз після «Диво-жінки».

    Супергероическая команда почала збиратися в 2013 році по виходу «Людини зі сталі», фільму про Супермена. Фільм про Діани Принц, супергероине-амазонці, самої відомої героїні коміксній DC-всесвіту, стане першою з серії частиною, в якій буде показана саме супергероїня, причому не на тлі. Сольних фільмів з супергероинями досі немає навіть у мувиверсе Marvel, тільки телесеріали. DC збираються стати першопрохідцями в цьому плані, тому дивитися майбутній фільм рекомендується кожному!

    Країна:США
    Жанр:супергерої, фантастика, бойовик
    Режисер:Петті Дженкінс
    Прем\’єра в світі:22 червня 2017

    Перша поява Галь Гадот в ролі Діани Принц призначено на фільм «Бетмен проти Супермена». Трейлер, в якому героїня з\’являється не один раз, вже доступний російською мовою. Також в мережі вже присутні повноцінні відео зі зйомок сольного фільму.

    Сюжет фільму

    Діана Принц — принцеса амазонок, войовниця смілива, сильна і незалежна. Суперздатностей у Діани досить багато. Вона має суперсилою, здатна розмовляти з тваринами, може бачити значно далі, ніж будь-яка людина. Діана буквально благословення грецькими богами: від богині Артеміди вона отримала здатності до емпатії, а її найбільш впізнаване зброю викував сам Гефест, браслети ж, які забезпечують її захист, створені із залишків щита Зевса. Всі ці перші подробиці про супергероине можна дізнатися, переглянувши мультсеріали DC або перегорнувши кілька випусків коміксів.

    Чудо женщина 2017

    Принцеса амазонок сильна, витривала, мужня і неймовірно приваблива зовні. Вона опиняється на Землі, в чоловічому супергероическом світі. І саме їй належить стати найвідомішою і сильної героїнею на планеті, здатної скласти повноцінну конкуренцію іншим костюмованим героям-чоловікам, таких як Бетмен або Супермен. Дата виходу фільму про пригоди Диво-жінки поставлена на 22 червня 2017 року. А відео зі зйомок можна дивитися онлайн вже зараз!

    Подробиці кастингу та зйомок

    Про те, що DC починає власну киновселенную, стало відомо в 2012 році. Випускає студією стала Warner Brothers. Зак Снайдер, який виступив у ролі режисера першого фільму всесвіту, став одним з продюсерів частини про Диво-жінку, але студія відразу вирішила, що крісло режисера повинна зайняти жінка.

    Спочатку місце режисера дісталося Мішель Макларен. Але вона покинула його через творчі розбіжності зі студією. Після була затверджена Петті Дженкінс, яка працювала над телесеріалом «Красені», а також фільмом «Монстр» із Шарліз Терон у головній ролі.

    Про те, що Галь Гадот, ізраїльська актриса і модель, стане Диво-жінкою в Розширеній всесвіту DC, стало відомо в жовтні 2014 року. Подивитися на неї в цій ролі можна не тільки тоді коли вийде фільм, але і в камео персонажа в «Бетмена проти Супермена».

    Фильм Чудо женщина 2017. Актеры, дата выхода в России, смотреть трейлер

    Ролі у фільмі виконають наступні актори:

  • Галь Гадот — сама амазонка і Чудо-жінка Діана.
  • Кріс Пайн — коханий супергероїні Стівен Тревор.
  • Конні Нільсен — королева амазонок Іполита.
  • Робін Райт — тітка Диво-жінки амазонка Антіопа.
  • Також у фільмі ми побачимо Девіда Тьюліса, Денні Х\’юстона, Юена Бремнера та інших.

    Невідомо, чи камео якихось інших персонажів з Розширеною всесвіту в сольнику про принцесу амазонок, але виключати таку можливість до його виходу не варто.

    Цікаві факти

  • Диво-жінка повинна бути неймовірною красунею. Галь Гадот в 2004 році виграла титул Міс Ізраїль, а потім від своєї країни брала участь в конкурсі Міс Всесвіт.
  • Єдиний сольник, який до цього фільму був у супергероїні — повнометражний мультфільм 2009 року, у всіх інших мультфільмах і мультсеріаліах DC вона з\’являлася як додатковий персонаж.
  • Диво-жінка в коміксах вперше з\’явилася близько 70 років тому. Вона — найвпізнаваніша героїня DC, а за версією журналу Empire посіла 20-е місце в списку найбільших персонажів із коміксів.
  • Персонаж був створений, щоб поєднувати в собі сили Супермена і чарівність справжньої жінки. Диво-жінка ще в сорокових роках минулого століття повинна була стати прикладом для наслідування дівчаткам. І вона, безумовно, не тільки стала таким прикладом, але і по сей день їм залишається!
  • Дивимося офіційний відео трейлер

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024