ГоловнаКонтакти

Новорічний салат 2017. Символ року Півень - все для Нового року 2017

Рекламний блок

Згідно з гороскопом наступаючий 2017 рік – це час правління Півня. Птах ця яскрава, з гарним, привертає увагу оперенням. Так, чому б нам не приготувати до Нового року такий же яскравий салат? Для салату Півник 2017 потрібні самі звичайні продукти, а в самій рецептурі немає нічого складного. Саме тому такий салат до Нового року можуть приготувати навіть початківці хазяєчки або дебютують кулінари. Основна увага в салаті «Півник – 2017» потрібно приділити його оформлення. До речі, щоб красиво подати салат, потрібно взяти помідор, солодкий зелений перець жовтого або зеленого кольору і гілочки свіжої зелені. Про те, як зробити салат – символ 2017 року розповідається в цьому покроковий рецепт з фото.

Інгредієнти для салату Півник – 2017

  • Картопляні бульби – 2 штуки
  • Морква – 1 штука
  • Свіжий огірок – 1 штука
  • Яйце куряче – 2 штуки
  • Ковбаса варена (або сосиски) – 150 г
  • Помідор – 1 штука
  • Перець болгарський – 1 штука
  • Зелень свіжа (петрушка, кріп) – 5-6 гілочок
  • Майонез – 3 столові ложки
  • Горошина – 1 штука
  • Сіль – за смаком
  • 1. Знайомимося ос списком необхідних інгредієнтів для салату Півник. Реалізацію новорічного рецепта починаємо з отварки моркви, картоплі та курячих яєць. Воду при варінні потрібно приправити сіллю. Картоплю і моркву відварюємо в шкірці. Готові відварні інгредієнти остуджуємо. Овочі очищаємо від шкірки, яйця – від шкаралупи

    1

    2. Приступаємо до нарізки інгредієнтів. Починаємо з картоплі. За допомогою звичайного ножа подрібнюємо картопляні бульби у формі дуже дрібних кубиків. Картопляну нарізку переправляємо в миску.

    2

    3. Аналогічним чином робимо і з морквою.

    3

    4. Наступний інгредієнт для салату – відварні курячі яйця. На даному етапі нам знадобляться тільки білки. Їх ми дрібно рубаємо. Додаємо в миску.

    4

    5. Свіжий огірок очищаємо від шкірки. Подрібнюємо кубиками.

    5

    6. Ще нам залишилося нарізати варену ковбасу (у нашому рецепті використовуються сосиски). Надаємо інгредієнту форму дрібних кубиків.

    6

    7. В якості заправки використовуємо майонез. Не треба додавати багато майонезу, щоб при формуванні салат не «розпластався» по тарілці і силует Півника добре тримався.

    7

    8. Інгредієнти новорічного салату перемішуємо, за необхідності досолює.

    8

    9. На плоскому блюді формуємо з приготованого салат силует Півника.

    9

    10. Присипаємо салат натертим на дрібній тертці жовтком.

    10

    11. А тепер проявляємо фантазію і «малюємо» на салаті «півнячі» атрибути. Робимо гребінець, дзьоб, борідку, очей.

    11

    12. З помідорів, болгарського перцю і зелені формуємо крило, хвіст.

    12

    13. «Посадимо» нашого Півника на травичку.

    13

    14. Салат – символ 2017 року готовий! Приємного вам застілля і щасливої зустрічі Нового року!

    14

    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...