Що подарувати на Новий 2017 рік подрузі

Что подарить на Новый 2017 год подруге

ЗМІСТ

  • Ідеї подарунків для активної подруги
  • Оригінальні подарунки з фантазією
  • Сувеніри з любов\’ю
  • Універсальні подарунки універсальним подругам
  • Немає в світі краще одного, ніж найкраща подруга! Дуже хочеться подякувати за роки вірної дружби, за терпіння, розуміння і готовність завжди бути поруч. Новий рік – прекрасний привід обмінятися подарунками. Але можна собі уявити, скільки подарунків за ці роки було передаровано один одному. Однак хочеться, щоб якість подарунків з кожним роком ставало краще, адже смаки вивчені досконаліше, а можливості знайти або створити індивідуальний подарунок – необмежені. Трохи фантазії і багато ідей допоможуть вирішити, що подарувати на Новий 2017 рік подрузі!

    Ідеї подарунків для активної подруги

    Якщо ваша подруга не мислить себе без активних видів спорту та екстриму, то вважайте, що питання з подарунком вже вирішене.

  • Майстер-клас зі скелелазіння. Свою першу висоту подруга зможе підкорити на індивідуальному занятті зі скелелазіння. Отримавши детальний інструктаж та повний супровід, вона навчиться вільно підніматися вгору і пересуватися по утрудненим трасах з нависаючими валунами, долати маршрути зі всілякими перешкодами.
  • Майстер-клас з більярду. Індивідуальні уроки з успішним тренером розкриють всі секрети гри в російський або, наприклад, американський більярд. Програми таких занять, як правило, розраховані як на початківців, так і для більш досвідчених учнів, у яких вже є базові навички, але не відпрацьовані складні прийоми.
  • Драйв на картингу. Захоплюючий заїзд на гоночному автомобілі можливий в будь-який час року. Такий подарунок подрузі з невгамовною енергією гарантує море адреналіну!
  • Что подарить на Новый 2017 год подруге

    Оригінальні подарунки з фантазією

    Якщо ваша подруга велика оригіналка і не терпить нехай і дорогих, але тривіальних подарунків, задарите її ексклюзивними подарунками з фантазією. Такі подарунки не продаються ні в одній сувенірній лавці, і їх зміст буде зрозумілий лише вашій дружбі.

  • Побудьте в цю новорічну ніч для неї тим чарівником, який «прилетить» на блакитному вертольоті залишить їй у подарунок 500 ескімо. Купіть іграшковий вертоліт, і до його хвоста прикріпіть сітку з морозивом ескімо.
  • Подружку-ласуна порадуйте улюбленими солодощами – нехай і на її «вулиці перевернеться вантажівка з цукерками! Дитячі магазини пропонують широкий вибір великих і маленьких самоскидів, машин з кузовами. Завантажте в найяскравішу з них улюблені солодкі ласощі подруги, і презентуйте в супроводі якогось дитячого віршика.
  • Зберіть для подруги кошик… косметики, велику чи маленьку нехай – вам підкаже гаманець. Складіть туди улюблені крему, підберіть за типом її волосся маски, гелі для душу, мило або декоративну косметику.
  • Сувеніри з любов\’ю

    Ідеї подарунків обмежуються вашими фінансовими можливостями? Подаруйте сувеніри, створені своїми руками. Подарунки, зроблені з любов\’ю – безцінні!

  • Новорічна листівка. Безліч цікавих майстер-класів, зібраних на просторах Інтернету допоможуть вам створити справжній витвір мистецтва. Оригінальні техніки (скрапбукінг, айріс-фолдінга, квіллінг, витинанка, декупаж) дозволять застосувати для створення листівки новорічну атрибутику, ялинові шишки, голки, цукерки, серпантин тощо
  • Фігурки новорічних персонажів. Для їх виготовлення також підберіть в Інтернеті спеціальні техніки. Склейте, зшийте, сваляйте м\’які іграшки та ялинкові прикраси у формі зайчиків, ведмедиків, білочок. У рік Півня буде доречним подарувати символ року з його «гарем» з курочок.
  • Мішечки з передбаченнями. Зшийте з мішковини і прикрасьте новорічною атрибутикою мішечки. У кожен вкладіть печиво, спеціально приготоване з такої нагоди. Передбачення можна запекти прямо в печенюшках, а можна просто вкласти разом з випічкою в мішечки.
  • Что подарить на Новый 2017 год подруге. Идеи подарков

    Універсальні подарунки універсальним подругам

    Що можна подарувати різних подругам, з якими різні відносини – від приятельських до сестринських?

    ПриятельціКосметика, візитниця, ручка, книжкова закладка
    Близькій подрузіНабір темпельков для одягу, ваза, скринька, аксесуари
    Найкращій подрузіКелихи для шампанського, постільна білизна, подарункові сертифікати
    Подруги-сестриНабір для фондю, суші, чайної церемонії, ювелірні прикраси

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024