ГоловнаКонтакти

Солодкі новорічні подарунки 2017 рецепт - все для Нового року 2017

Рекламний блок

Перед святкуванням новорічних днів всі зацікавлено шукають оригінальні і недорогі сувеніри для своїх близьких. Подруги, батьки, бабусі, дідусі, кузини і брати. Нікого не можна пропустити. Але проблема в тому, що хочеться подарувати презент, який здивує і порадує людини, зробимо його життя більш радісною і світлою. Одним з варіантів є солодкі новорічні подарунки.

Солодощі, десерти і випічка, загорнуті в яскраву упаковку та створені своїми руками – відмінний варіант для невеликого презенту. Така карамель відмінно підійде для домашнього чаювання, зробить його більш затишним і приємним. Її можна подати з млинцями, кулькою морозива або сегментами французького хліба. Солодка, тягуча карамель відмінно поєднується з пісочним кошиками або ложкою ванільного морозива. Крім того, «Дольче-лече» відмінно зберігається 7-14 днів, тому ви можете починати виготовляти солодкі новорічні подарунки заздалегідь.

P1013391_f875b207c2a257b5ba3e335c84d40862

Головною умовою виготовлення карамелі є використання якісного і жирного (3.2%) молока. Також не слід виключати зі складу компонентів харчову соду. Адже завдяки соді молоко набуває необхідну текстуру.

Якщо ви готуєте солодкість в перший раз, використовуйте ? частина інгредієнтів.

Для упаковки новорічний презент рекомендується використовувати скляні ємності, шматочки барвистої тканини, яскраві наклейки і лляну нитку. Все це зробить подарунок цікавим і оригінальним.

Інгредієнти:
P1013355_2db9b930620c6ebb2caec106122fdf82

  • молоко (4 ст.);
  • цукор (2.5-3 ст.);
  • сода (1/4 ч. л.).
  • Приготування. Покроковий рецепт з фото:

    1. Насипаємо в глибокий сотейник рекомендовану кількість сипучого рафінаду. Для створення солодкого десерту використовуємо посуд з товстим дном. Так ми зможемо виготовити якісний продукт, а молоко не буде «підгоряти».

    P1013357_db2d7a300629ec7148878635f6bbe0c4
    2. Вводимо молочний продукт (1 ст.).

    P1013359_26db7139aeac6c1905e698f312082f58
    3. Додаємо в заготовку для карамелі харчову соду. Змішуємо всі компоненти до однорідного стану.

    P1013360_16d64e50ef4695492a52968811293f13
    4. Підігріваємо крем-карамель, безперервно помішуючи її силіконової лопаткою (щоб підсолоджувач розчинився і маса стала однорідною).

    P1013371_67eaa38db60eae6b2efa228a7ecb25f8
    5. Наливаємо в каструлю залишився молочний продукт.
    6. Готуємо карамель при невеликій температурі (2-3 години). Чекаємо, коли маса стане густою і придбає карамельний відтінок.

    P1013381_4239056a55d93a3827df53bed4f9ac03
    7. Розливаємо солодкий подарунок в скляну ємність, ретельно закорковуємо кришкою.

    P1013383_51d6c5241c2efda0eab798cbdc367abd
    8. Готуємо прикраси: відрізаємо невеликий шматок яскравої тканини і шматочок нитки. Для кожної ємності можемо використовувати різні клаптики, щоб зробити подарунки оригінальними і несхожими.

    P1013385_0e9f5e82cbfb3d0866e6af3a3eb09ec9
    9. Прикрашаємо банку з карамеллю по своєму смаку. Даруємо тільки якісні солодкі новорічні подарунки, створені своїми руками.

    P1013388_fe205b78c2ba3e24df85f66eedf101a1

    Рекламний блок

    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...