Новорічний стіл 2017 Півня

стол-на-новый-год-2017

ЗМІСТ

  • Секрети новорічного столу
  • Сервірування новорічного столу
  • Рецепти новорічного столу
  • Напої
  • Відео поради
  • Скоро Новий рік, і все частіше виникають питання – а який він, майбутній 2017 рік? Яка тварина є символом? Що одягти на Новий рік? Як зустрічати? І звичайно, головне питання святкових урочистостей – що повинно бути на столі?

    Секрети новорічного столу

    Святковий стіл на Новий рік 2017 повинен бути, як і завжди, багатим і привабливим, але у нього є свої секрети – потрібно не тільки сподобатися символу року, головне – не розсердити його.

    Символ 2017 року – Червоний Півень. Знак красивий і в чомусь небезпечний, адже півень – птах горда, але безглузда і задерикувата. Потрібно бути обережним і не провокувати його, а шанувати і вчасно підсипати зерняток.



    Святкове застілля має бути організовано таким чином, щоб Півник залишився задоволений побаченим. А зір у півня особливе – він з мікроскопічною точністю розрізняє те, що у нього перед дзьобом, але не бачить далі за 10-15 метрів. У рік Півня потрібно бути дуже уважним до дрібниць, за найменший промах дзвінка і зухвала птах може дати прочуханки. Але ось в глобальних питаннях можна розслабитися – недалекоглядний Півень просто їх не помічає. Така специфіка зору Півня визначає особливості меню та сервірування новорічного столу, рецептуру страв.

    Що сподобається пташці:

  • яскрава сервіровка столу;
  • багато овочів і фруктів;
  • велика кількість свіжої зелені;
  • м'ясні блюда не повинні бути з курятини, та й птахи взагалі. Краще всього готувати страви з баранини, свинини, яловичини;
  • рибні страви;
  • бажано в салатах не використовувати яєць;
  • свіжа, неконсервированная їжа;
  • достаток хліба і інших злакових продуктів;
  • молочні продукти, сир.
  • Що має бути на новорічному столі 2017 Чого не повинно бути
    Свіжі овочі Соління
    Свіжі фрукти Варення
    Свіжа зелень Консерви
    Страви зі свинини, яловичини, баранини Страви з курки та іншої птиці
    Рибні страви Яйця
    Хліб, випічка, бутерброди Майонез
    Каші
    Гарніри з злаків і бобів
    Молочні продукти
    Сир

    Сервірування новорічного столу

    новогодний-стол-2017

    Півень оцінить яскравий стіл, прикрашений червоними і бордовими аксесуарами: паперовими та лляними серветками, підставками, вазами для квітів, свічками. Скатертина повинна бути з бавовни або льону. У центр столу можна поставити невелику ємність з пророщеним зерном. Півень любить все натуральне і просте, тому при сервіровці святкового столу не слід користуватися посудом з штучних матеріалів. Краще всього, якщо тарілки будуть з порцеляни, а келихи і чарки – з кришталю.

    Якщо сервірувати стіл в сільському стилі, що актуально в наступаючому році, то буде доречна керамічний або дерев'яний посуд яскравих забарвлень. Чергування тарілок і салатниць синіх, червоних, зелених квітів створять святковий настрій.

    Інтер'єр будинку можна прикрасити фруктовими та овочевими композиціями, сухими букетами, плетеними кошиками з зерновим хлібом.

    Рецепти новорічного столу

    Так що ж приготувати на Новий рік? Насамперед, рецепти святкових страв повинні відповідати вимогам символу року і страви повинні бути:

    1.Яскравими. Різнобарвність новорічних страв додає Вогненності

    Червоному Півню, що тільки радує його. Барвистості страв найпростіше досягти при приготуванні салатів.

    Поєднання в салатах помідорів, огірків, жовтого і червоного перцю, кукурудзи, листя салату, зеленого горошку, креветок, червоної риби та інших «кольорових» інгредієнтів дозволяє створювати не тільки шедеври кулінарії, але і легкі і, головне, яскраві, помітні страви. Крім того, існують салати, верхній шар яких червоного кольору.

    Новогодний стол 2017 года. Что должно быть на столе

    Особливо порадують Півня різнокольорові канапе – мініатюрні бутерброди. Тут і хлібець є і веселкове різнобарв'я інших інгредієнтів. Веселі канапе різних кольорів і форм – прекрасні закуски для дитячого святкового столу, а смачні і красиві канапе з фруктів вразять всіх гостей і, звичайно, вегетаріанця Півня.

    Гарячі страви можна приготувати з урахуванням уподобань символу року: запечену червону рибу, фаршировані червоні перці, овочеве рагу. Гарніри до других страв з різнокольорових макаронів або овочевого асорті доповнять колірну палітру новорічного столу 2017.

    2. Простими. Витонченість заморських страв не до вподоби Півневі, він цінує все домашнє і просте.

    Важливо пам'ятати – за святковим столом необхідно відмовитися від консервованої їжі і напівфабрикатів.

    3. Легкими. Півень – вегетаріанець, йому подобається легка їжа.

    Тому слід уникати важких, надмірно ситних страв. У наступаючому році як ніколи актуальні легкі закуски і салати. На новорічному столі чудово виглядають овочеві і фруктові нарізки, листя салату.

    Не секрет, що улюблений соус росіян – майонез. У 2017 році слід утриматися від вживання його в їжу. І справа не тільки в тому, що в його склад входить яєчний жовток, головний аргумент проти майонезу – це висококалорійний продукт. Бажано відмовитися від нього, хоча б при приготуванні новорічних страв. Майонез легко замінити домашніми соусами, виготовленими на основі сметани або кефіру.

    Напої

    З напоїв можна порекомендувати коктейлі – адже «коктейль» в перекладі з англійської мови означає «півнячий хвіст», «півнячий ель». Звичайно, прекрасний алкогольний напій для новорічного столу – шампанське. Воно і легке, і ігристе, веселе. Червоне вино і всілякі лікери також доречні в Новий 2017 рік.

    Безалкогольні напої дають можливість прикрасити святковий стіл яскравою колірною палітрою. Соки і морси з ягід і фруктів жовтого, червоного кольору смачні і корисні.

    Щоб особливо порадувати Червоного Півня, не забудьте поставити на стіл чашку зі свіжою і чистою водою.


    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я: