ГоловнаКонтакти

Гаряче блюдо на новорічний стіл 2017 - все для Нового року 2017


Кожна господиня хоче прикрасити свій новорічний стіл тільки якісними та корисними продуктами. Це ж стосується і гарячих страв. У зимовий холодний вечір вони допоможуть створити святкову та затишну атмосферу. Існує маса гарячих страв, які зможуть урізноманітнити бенкетний стіл. В наступаючий рік Півня не рекомендується робити рецепти з м'ясних продуктів, особливо птиці.

Рибні котлети з зеленою цибулею і вівсянкою – відмінний спосіб наситити своїх гостей і не потрапити в немилість «господареві року». Завдяки тому, що до складу заготовки входить мінімальна кількість сухарів, вівсяні пластівці і пір'я зеленого лука, страва виходить неймовірно смачним, ніжним і ароматним. Для створення рибних котлет рекомендується використовувати фарш будь-морської білої риби (хек, хокі, мерлузи, минтая або окуня). Для цього ви можете придбати готовий продукт або зробити його самостійно, очистивши філе риби від кісток і шкіри, подрібнивши з допомогою кухонного комбайна або електричної м'ясорубки.

P1013159_dd6ee8c0687414c8eb2bdb59c670f846

Гарячі рибні котлети можна подати на Новий рік 2017 з відварною пюре, овочевим «міксом» або соліннями. Смак котлет виходить дуже ніжним. Ваші гості не зможуть навіть зрозуміти, з чого виготовлено дане блюдо і будуть приємно здивовані.

При підготовці до свята ви легко можете заощадити свій час і зробити заготовку заздалегідь (ввечері або вранці перед банкетом). Перед подачею на стіл необхідно буде швидко сформувати котлети і обсмажити їх в олії.

Інгредієнти:
P1013128_8661fdda1908a059b74556e80d3287fd

  • філе риби (400 грам);
  • сіль;
  • яйце (1 шт);
  • цибуля зелена (4-5 шт.);
  • масло (3-4 ст. л.);
  • сухарі (2 ст. л. для фаршу і 2-3 ст. л. для панірування);
  • вівсянка (3 ст. л.).
  • Приготування. Покроковий рецепт з фото:

    1. Готуємо всі компоненти, викладаємо охолоджений рибний фарш в глибоку миску. Шаткуємо пір'я цибулі, додаємо в загальну масу.

    P1013130_f9318b0b02f2952f6e0a517c97930dcf
    2. Витягуємо з шкаралупи сире яйце, вводимо його в загальну масу.

    P1013132_87ff7130c6e23091d497658c168330b8
    3. Насипаємо в креманку вівсяні пластівці і сіль. Використовуємо геркулес швидкого приготування. Змішуємо інгредієнти до однорідності.

    P1013134_0f7179b55d3eca8999a376ce74dbea9f
    4. Насипаємо в масу рекомендовану кількість подрібнених сухарів. Їх можемо придбати в маркеті або виготовити самостійно, з шматочка сухого батона.

    P1013136_af9101cf0d76b83c52416332b1f4a0ee
    5. Доводимо рибну заготовку до однорідності, залишаємо на 30-40 хвилин.

    P1013137_9523cfd5950b787b75d1b216b736533c
    6. Формуємо котлети, кожну покриваємо невеликою кількістю сухарної маси.

    P1013141_7c1772c75ff5d468ae8bb98875ebb175
    7. Викладаємо заготовку в гарячий сотейник з рослинним маслом, готуємо 10 хвилин на середній температурі. Перевертаємо, чекаємо ще 5-7 хвилин.

    P1013151_450e428f387a131079e0e6afc5acd2ec
    8. Готові рибні котлети з вівсянкою подаємо з повітряним картопляним пюре, соліннями і свіжими салатами. Святкуємо Новий рік 2017 у колі найдорожчих і близьких серцю людей.

    P1013157_766fa0e2ce45df0bf5617bb96a43e85a



    Рекомендуємо для перегляду

    Додати коментар
    Ваше ім'я:  



    -
    загрузка...