Гороскоп на 2016 рік від Василини Володіної

Гороскоп на 2016 год от Василисы ВолодинойАстрологи упевнені, що 2016 рік прекрасно підійде для тих, хто хоче змін і розвитку. Символ 2016 року – Вогняна мавпа – тварина наполегливе і рухливе. У зв\’язку з цим і більшості знаків зодіаку в майбутній період краще не сидіти на місці, а активно рухатися до своїх цілей – час підходить для цього якнайкраще. Детальніше про те, що чекає в майбутньому році представників різних знаків зодіаку, розповість гороскоп на 2016 рік від Василини Володіної.

Овен

2016-й рік обіцяє Овнам стабільну розмірене життя. Представникам цього знаку зодіаку варто уникати необдуманих витрат – в майбутньому році краще зосередитися на накопиченні грошей, а від імпульсивних покупок краще відмовитися. Осінь буде сприятлива для зміни діяльності, що може принести успіх у справах і кар\’єрі. Гармонія і спокій чекає Овнів і в особистому житті. Можливі конфлікти легко уникнути, якщо обговорювати з партнером всі свої плани.

Телець

2016 рік може стати періодом серйозних змін для Тельців. Представникам цього знаку зодіаку потрібно правильно вибрати цілі та діяти, не шкодуючи сил. Наполеглива праця буде винагороджена – Тельців чекає успіх у справах, покращення матеріального становища та підвищення по службі. Час сприятливий і для тих, хто хоче змінити роботу. Особисте життя у Тельців буде проходити без струсів. Зміцнити гармонію у відносинах з партнером допоможе спільний відпочинок. Тельцям рекомендується стежити за своїм харчуванням і займатися спортом, щоб уникнути проблем зі здоров\’ям.

Близнюки

Гороскоп на 2016 рік від Василини Володіної обіцяє Близнюкам успіх у справах. Не бійтеся складних проектів – праці неодмінно будуть винагороджені, причому результат не змусить себе довго чекати. Початок весни підходить для кар\’єрного зростання. Зайва зосередженість на справах може викликати конфлікти в сім\’ї. Не забувайте надавати своїй другій половинці знаки уваги і робити сюрпризи, тоді сварок можна буде уникнути. У самотніх Тельців в 2016 році є всі шанси зустріти свою любов. У плані здоров\’я серйозних проблем не буде, можливі застуди та вірусні інфекції.

Рак

У 2016 році Раки будуть напружено трудитися, що допоможе поліпшити фінансове становище і дасть психологічне задоволення. З грошима в майбутньому році у Раків проблем не буде, проте різкого збільшення доходів очікувати не варто. У відносинах з близькими людьми у представників цього знака зодіаку все буде складатися спокійно – рідні будуть оточувати Раків любов\’ю і турботою. Самотні раки в 2016 році зможуть знайти любов. Що стосується здоров\’я, то, щоб уникнути нервових зривів за наполегливої роботи, Ракам потрібно знаходити час для розслаблення і відпочинку.

Лев

Гороскоп на 2016 рік від Василини Володіної обіцяє Левам розвиток у професійній діяльності. Вони будуть легко справлятися з великими обсягами роботи і отримувати від праці задоволення. У 2016 році Василина Володіна радить Левам бути ощадливими, не купувати те, без чого можна обійтися і розглянути варіанти додаткового заробітку. Вдома у Львів можуть з\’явитися додаткові турботи і обов\’язки. Можливі конфлікти з коханою людиною, і навіть розрив відносин. Здоров\’я в майбутньому році не підведе представників цього знака зодіаку, але все-таки про відпочинок і заняття спортом забувати не варто.

Діва

У 2016 році Діви можуть домогтися успіхів, як у справах, так і на особистому фронті. Рік сприятливий для зміни місця роботи, просування по службі та поліпшення фінансового стану. Позитивні зміни прийдуть у життя Діви, але для цього доведеться серйозно попрацювати. Восени в сімейних стосунках можливі конфлікти, тому в цей період постарайтеся зберігати спокій і всіляко уникати сварок. Одиноким Дівам рік обіцяє цікаві знайомства, які можуть перерости в серйозні стосунки. У представників цього знака зодіаку в 2016 році можливі депресії. Залишатися в доброму настрої допоможуть відпочинок, здорове харчування і заняття спортом.

Ваги

Терезам гороскоп на 2016 рік від Василини Володіної обіцяє дуже насичений рік. Справи підуть в гору, дозволивши істотно поліпшити матеріальне становище. Терези зможуть реалізувати свої здібності і досягти всього, про що мріють. Перешкоди на шляху будуть долатися з легкістю. Нові знайомства, несподівані події дозволять провести рік цікаво та плідно. В особистому житті Терезів чекає стабільність і взаєморозуміння. Самотні представники цього знаку зодіаку можуть розраховувати на зустріч зі своєю другою половинкою. Доленосне знайомство може статися пізньої осені. Не повинно підвести в 2016-му і здоров\’я, хоча можливі застуди і тимчасовий занепад сил.

Скорпіон

2016 рік у цілому вдалий для Скорпіонів. Їм варто очікувати масштабних змін, які можуть призвести до втрати чогось значущого. Але переживати не варто – ви швидко знайдете щось нове і не менш важливе. Майбутній рік для Скорпіонів – час активних дій. У представників цього знаку зодіаку будуть сили і енергія на подолання будь-яких труднощів. А ось лінуватися не варто, інакше можна залишитися без роботи і грошей. Особисте життя буде сповнене приємних несподіванок. Інтуїція підкаже, як уникати конфліктів у родині, вона ж допоможе одиноким Скорпіонам знайти пару.

Стрілець

У майбутньому році Стрільців може потягнути у вир подій, тому від них потрібно зібраність і вміння швидко приймати рішення. У 2016-му можливі фінансові труднощі, але Стрільці здатні з ними впоратися. Представники цього знака зодіаку мають всі шанси домогтися успіху в кар\’єрі. Деяких чекає збільшення доходів, що дозволить здійснити самі сміливі задуми. На роботі намагайтеся не конфліктувати і зберігати дружні відносини з колегами. В особистому житті у Стрільців буде абсолютна гармонія. Кохана людина буде радувати турботою і увагою. Подорожі, заплановані на 2016 рік, будуть незабутніми. У цілому, рік подарує багато радісних емоцій. Щоб уникнути перенапруження, не забувайте про відпочинок і частіше бувайте на свіжому повітрі.

Козеріг

Козероги, напружено працювали в 2015 році, в майбутній період зможуть, нарешті, відпочити. Просування по кар\’єрних сходах не вимагатиме особливих зусиль. Рік вдалий для участі в нових проектах, налагодження ділових зв\’язків, інвестицій. Все це допоможе поправити матеріальне становище і отримати задоволення від роботи. В сім\’ї у Козерогів запанує мир і любов, а близькі люди будуть готові підтримати у будь-яких починаннях. У 2016 році у Козерогів будуть уразливі травна і нервова системи, також можливі простудні захворювання.

Водолій

У 2016 році Водолії піднесуться духом. Енергія битиме через край, дозволивши представникам цього знаку зодіаку домогтися всього, що вони задумали. У кар\’єрі варто очікувати приємних змін, можна розраховувати і на поліпшення фінансового стану. Особисте життя буде наповнена пристрастю і бурхливими емоціями. Навесні Водолії будуть особливо енергійні, їх потягне на спілкування і флірт. Рік чудово підходить для того, щоб відмовитися від алкоголю і куріння, змінити звички в харчуванні і привести себе в форму.

Риби

2016 рік подарує Рибам спокій і гармонію. Життєві негаразди будуть обходити представників цього знака зодіаку стороною. Час підходить для втілення в життя найсміливіших ідей та проектів. В роботі чекає успіх, можливий зростання доходів. У сімейних відносинах Риби досягнутий умиротворення, і ніщо не зможе порушити їх спокій. Представникам цього знаку зодіаку варто тверезо підходити до оцінки того, що відбувається, тоді вони зможуть уникнути розчарування. Спорт, здорове харчування, відмова від шкідливих звичок допоможуть зміцнити здоров\’я і підвищити життєву енергію.

На завершення рекомендуємо почитати, яким буде 2016 рік в цілому. Бажаємо вам щастя, любові і успіху!

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024