Фінансовий гороскоп на 2016 рік

Денежный гороскоп на 2016 год по знакам зодиакаМатеріальне становище – один з найбільш нагальних питань в житті будь-якої людини. Люди приділяють заробітку грошей більшу частину свого часу, тому ця тема цікавить практично кожної людини більше, ніж будь-які інші життєві питання.

Дізнатися, чого чекати в найближчому майбутньому, допоможе фінансовий гороскоп на 2016 рік за знаками зодіаку. Скажемо відразу, що для представників всіх знаків у майбутньому році головними якостями повинні стати цілеспрямованість, відповідальність та вимогливість до себе.

Фінансовий гороскоп Овна на 2016 рік

Від представників цього знака символ 2016 року Вогняна Мавпа очікує чималих зусиль. У цьому році Овнам доведеться потрудитися на славу, і тоді покровитель року обов\’язково віддячить їх. Для представників цього знаку Мавпа приберегла чимало важливих питань. Кропітка робота з вирішення всіх цих питань вимагає терпіння. Нагородою за сумлінну працю стане фінансове благополуччя.

Фінансовий гороскоп Тільця на 2016 рік

Нагадаємо, 2016 рік буде високосним, що для багатьох знаків зодіаку обіцяє ризик проблем. Однак матеріальний стан Тельців має залишатися стабільним протягом усього року. Хоча певні передумови до невдач у фінансовій сфері і буде іноді з\’являтися, банкрутства в цьому році і якихось значущих грошових проблем виникнути не повинно. Зірки не рекомендують Тільцям в цьому році зв\’язувати себе кредитними узами, а при підписанні будь-яких документів, варто попередньо їх уважно читати.

Фінансовий гороскоп Близнюків на 2016 рік

Фінансовий гороскоп Для Близнюків на 2016 рік Мавпи обіцяє удачу в грошових питаннях. На думку астрологів, для представників цього знака наступаючий рік буде оптимальним періодом для створення власної справи та старту нових бізнес-проектів.

Фінансовий гороскоп Рака на 2016 рік

Вогняна Мавпа не повинна турбувати Раків. Як і в минулому році, їх фінансовий стан не буде піддаватися значним ризикам. Будь-які загрози обійдуть представників цього знака зодіаку стороною. Якщо ви володієте власним бізнесом, він буде, якщо і не дуже інтенсивно, але все ж розвиватися.

Фінансовий гороскоп Лева на 2016 рік

А ось Левам високосний рік може принести несподівані сюрпризи. Грошовий гороскоп на 2016 рік Мавпи рекомендує особливу обережність проявляти в першій половині року. Будь-яке необережне дія може призвести до втрат, заповнити які вдасться лише в другій половині року. Але навіть у другій половині року кожну свою дію у фінансовій сфері слід ретельно продумувати, а до грошей слід ставитися дуже бережливо.

Фінансовий гороскоп Діви на 2016 рік

Якщо Діви в попередні роки багато працювали, то в цьому році вони будуть винагороджені по заслугах. Кропіткі, працездатні Діви можуть очікувати у Новому 2016 році значне збільшення у своєму матеріальному стані. Люди, які надають послуги, в цьому році відчують приплив великої кількості нових клієнтів. А Дівам, що будують кар\’єру, в цьому році буде дано чимало шансів для підвищення по кар\’єрних сходах.

Фінансовий гороскоп Терезів на 2016 рік

Легких грошей Терезам у цей період навряд чи вдасться. Зате, якщо якісно, завзято і чесно працювати, все складеться в вашу користь. Представникам цього знаку, які не надто старанні на своїй роботі, зірки віщують не надто цікавий розвиток подій, аж до звільнення.

Фінансовий гороскоп Скорпіона на 2016 рік

Емоційним Скорпіонам в цьому році, нарешті, вдасться знайти упевненість в завтрашньому дні і спокій. Партнери і колеги в цей період не будуть діяти вам на нерви, а матеріальний стан має суттєво покращитися. Фінансовий гороскоп на 2016 рік Мавпи обіцяє Скорпіонам, які займаються бізнесом, зустріч з відмінним інвестором. Якщо говорити про знаки зодіаку, яким пощастить в 2016 році, то Скорпіон – це один з них.

Фінансовий гороскоп Стрільця на 2016 рік

Фінансова ситуація представників цього знака зодіаку стане дзеркальним відображенням їх психологічного стану. Якщо в душі у вас добробут, спокій і порядок, то буде повним і ваш гаманець. Але якщо ви почнете хвилюватися або впадати в зневіру, ваше фінансове становище тут же стане менш стабільним.

Фінансовий гороскоп Козерога на 2016 рік

А ось Козерогам цього року зірки обіцяють благополуччя у всьому. Їх чекає помітна надбавка доходу, повага колег і партнерів. До їх думки будуть прислухатися оточуючі, підлеглі стануть набагато більш керованим. Але навіть їм не варто сильно розслаблятися і не витрачати гроші направо і наліво: адже вони можуть знадобитися в майбутньому.

Фінансовий гороскоп Водолія на 2016 рік

На думку астрологів, Водоліям в цьому році має пощастити. А старанна робота протягом минулих років в цьому році буде винагороджена з лишком. Якщо вам вдасться зібрати і зберегти врожай, який принесе доля в цьому році, то це забезпечить вас на кілька років вперед.

Фінансовий гороскоп Риби на 2016 рік

Представникам цього знаку зодіаку варто бути напоготові. Вони то будуть возноситися на вершину, то стрімко падати вниз. Тому краще мати запасні варіанти і хорошу заначку.

Такий фінансовий гороскоп на 2016 рік за знаками зодіаку. Як бачите, рік Вогняної Мавпи практично для всіх знаків зодіаку повинен виявитися благополучним. Як будуть розвиватися події-покаже час. Бажаємо удачі, щастя і фінансового благополуччя! На завершення рекомендуємо завантажити Місячний календар на 2016 рік. З його допомогою дуже зручно планувати будь-які важливі починання.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024