Знаки зодіаку, яким пощастить в 2016 році

Знаки зодиака которым повезет в 2016 годуФортуна славиться своєю примхливістю і непередбачуваністю. І навіть якщо людині здається, що він вже досяг всього, про що мріяв, по закінченні часу доля може принести різні сюрпризи. Щоб хоча б з якоюсь часткою ймовірності дізнатися про своє майбутнє, багато людей вивчають гороскопи. І в цьому щось є. Дуже часто гороскопи виявляються праві. А ми сьогодні розповімо своїм читачам про те, яким знакам зодіаку пощастить в 2016 році Мавпи.

Нагадаємо, символ 2016 року – Вогняна Червона Мавпа. Це дуже непередбачуване створення, настрій якого може змінюватися по кілька разів на день. У роки влади цього символу на землі відбулося чимало революційних подій. Та й в житті кожної людини все може перевернутися з ніг на голову. Іноді зміни позитивні, але щастить не всім. Так і в цьому році позитивні зміни чекають представників далеко не всіх знаків зодіаку.

Кому пощастить у коханні?

Пропонуємо вашій увазі знаки зодіаку, яким пощастить у 2016 році в любові. У цій сфері зірки пророкують успіх Дівам, Ракам і Рибам. Якщо представники цих знаків зодіаку будуть проявляти активність, вони обов\’язково знайдуть свою другу половинку і зіграють весілля.

Астрологи радять проявляти активність Водоліям і Близнюкам. Однак зірки в цей період будуть благоволити їм меншою мірою, ніж представникам попередньої групи знаків зодіаку. Тому при невдалому збігу обставин, сильно засмучуватися не варто: можливо, у наступному році доля посміхнеться саме вам.

А ось кому навіть робити нічого не потрібно, так це Левам. За їх симпатію у 2016 році будуть боротися представники протилежної статі, і їм залишиться лише зробити правильний вибір. При цьому астрологи рекомендують Левам стримувати пориви ревнощів, щоб не зіпсувати настрій самим собі.

Кому пощастить у кар\’єрі та бізнесі?

Яким знакам зодіаку пощастить в 2016 році Мавпи в професійній сфері, так це Стрільцям, Левам і Овнам. Доля подарує їм багато нових можливостей, які треба буде лише правильно використовувати для просування по службі чи успіху в бізнесі. Зрозуміло, матеріальний стан кожної людини залежить цілком і повністю від нього самого. Але зірки будуть допомагати представникам цих знаків, роблячи всі їх зусилля немарними.

Нагороди за труди Стрільцям доля буде дарувати буквально відразу після найменших дій з їх боку. Бізнесменів чекають дуже швидкі прибутки. Проте дивіться, щоб легкі гроші не морочать вам голову. Доля буде ще більш прихильною до вас, якщо ви витратите зароблене на благі справи, а частина грошей витратите на допомогу близьким.

Везіння в 2016 році буде супроводжувати і Левам. Якщо ви занадто довго жили, абстрагувавшись від оточуючих подій, то майбутній період – найкращий час для того, щоб повернутися в світ. Пора виходити на полювання, а зірки принесуть вам прекрасні трофеї.

Тепер ви знаєте знаки зодіаку, яким пощастить у 2016 році. Якщо вам не виявилося в цьому списку, не варто засмучуватися. Вам обов\’язково пощастить у майбутньому. Бажаємо вам щастя, любові і фінансового благополуччя! На завершення рекомендуємо вивчити вірші про Новий 2016 рік. Вони подобаються як дітям, так і дорослим.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024