Новий 2017 рік в різних країнах

Особенности новогодних праздников в разных странахНоворічні свята – це свого роду міні-відпустку. У росіян з\’являється вільний час і багато хто намагається цим скористатися, вирушаючи в інше місто або країну. Попит на новорічні тури росте рік від року. Найчастіше наші туристи вибирають наступні напрямки:

  • Санкт-Петербург;
  • Підмосков\’ї;
  • Прага;
  • Фінляндія;
  • Таїланд;
  • Єгипет;
  • Ізраїль;
  • Нью-Йорк.
  • Розглянемо особливості відпочинку в цих місцях детальніше з\’ясуємо, як проходить Новий 2017 рік в різних країнах.

    Відпочинок в Росії

    Якщо з\’їздити за кордон не виходить, а вибратися куди-небудь все одно хочеться, то подумайте про те, щоб вирушити у великий російський місто. Дуже популярний серед зимових мандрівників Санкт-Петербург. Велична культурна столиця прекрасна як влітку, так і взимку. Новий 2017 рік в Санкт-Петербурзі приваблює багатьох. На новорічні свята сюди спрямовуються тисячі людей з різних куточків країни. Не у всі новорічні тури включений проїзд до Пітера, тому, якщо не хочете, щоб подорож зірвалося, купуйте квитки на потяг або літак заздалегідь. Що стосується програм турів, то вони, в цілому, схожі: вам запропонують проживання в одному з готелів міста з харчуванням, кілька екскурсій по головних визначних пам\’яток і новорічний банкет. В середньому за триденну програму потрібно буде викласти 150 – 300$.

    Санкт-Петербург на Новый год

    Розвідний міст в Північній столиці

    Напередодні Нового року добре розходяться тури в Підмосков\’ї. Пансіонати і турбази, розташовані в мальовничих місцях, чудово підходять для зимового відпочинку. Цей варіант часто вибирають москвичі, які хочуть втекти від суєти мегаполісу. Але святкувати Новий рік у Підмосков\’ї люблять і мандрівники з інших регіонів країни. Тури в середньому тривають 2-3 дні і коштують від 150 до 900$. У вартість такого відпочинку на Новий 2017 рік в Підмосков\’ї входить проживання, харчування, банкет, а також додаткові послуги – катання на конях, можливість попаритися в сауні, поплавати в басейні та інші.

    Зустріч Нового року в Європі 2017

    А як зустрічають Новий 2017 рік в різних країнах, крім Росії? Столиця Чехії – Прага – давно влаштувалася в топі улюблених європейських міст для зустрічі Нового року. Місто зі старовинними будівлями і затишними вуличками взимку виглядає по-справжньому казково. Новорічна ніч тут проходить гамірно: небо розфарбовують вогні феєрверків, які запускають місцеві жителі і туристи, звідусіль лунає гуркіт хлопавок. Звичайно, вартість туру буде вище, якщо добиратися до Праги ви будете по повітрю. В цьому випадку потрібно врахувати, що в минулі роки в період зимових свят у туристів виникали складнощі з придбанням авіаквитків. Цінники на тижневі тури в столицю Чехії коливаються від 350 до 1400$ (без урахування вартості оформлення візи і банкету). Програма Нового 2017 року в Празі включає екскурсії по столиці та інших містах Чехії.

    Фінляндія також бере на зимові свята тисячі росіян. У фінів Новий рік прийнято зустрічати в колі сім\’ї, тому на кілька днів країна затихає – на вулицях практично немає людей, а музеї та інші цікаві місця закриті для відвідування.

    Финляндия на Новый год

    Канатна дорога на гірськолижному курорті в Фінляндії

    Тому двох-трьох днів для подорожі в цю країну може виявитися недостатньо. У зв\’язку з цим фірми пропонують більш тривалі тури на Новий 2017 рік у Фінляндії – на сім днів. За цей час ви встигнете оглянути пам\’ятки, побувати в аквапарку, покататися на лижах і відвідати Лапландію, де розташовується резиденція Санта-Клауса. Тур до Фінляндії обійдеться в середньому в 200-900 $ плюс віза і страховка. На ціну впливає спосіб транспортування. Часто російським мандрівникам пропонують досить демократичні автобусні тури. Стартують вони з Пітера, тому в бюджет подорожі потрібно включити і вартість поїздки до північної столиці.

    На Новий рік в теплі країни

    У продовження розмови про Новий 2017 рік в різних країнах не можна не розповісти про новорічні свята в теплих країнах. На зимові свята багатьох росіян дуже приваблюють теплі краї. Таїланд – країна, в якій ви обов\’язково зустрінете безліч співвітчизників. Потік туристів сюди з кожним роком зростає. За новорічний тур в середньому доведеться віддати 1500 – 2500$. Ціна турів до Таїланду на Новий 2017 рік залежить від міста, в який ви підете, і «зірковості» готелю. Пляжний відпочинок допоможуть урізноманітнити екскурсії: туристів чекають ювелірні та плавучі ринки, крокодилячі ферми і буддійські храми.

    Салют в Таиланде на Новый год

    Новорічний салют в Таїланді

    Багато туристів їдуть зустрічати Новий рік на екзотичні острови. Тим, хто захоче потрапити на Сейшели чи Мальдіви, потрібно бути готовими заплатити за тур від 1500$. В путівку включено проживання, огляд визначних пам\’яток і святковий банкет.

    Не здає своїх позицій і Єгипет. Країна як і раніше приваблює тисячі туристів на Новий рік. Взимку тут дуже комфортно – сонце вже не таке агресивне, а вода в морі все ще досить тепла для купання. Відпочинок в Єгипті на Новий 2017 рік – не менш цікавий, ніж у більш далеких країнах. Єгипет багатий стародавніми спорудами і пам\’ятками, тому гостей країни чекають цікаві екскурсії. Тривалість новорічних турів становить одну або два тижні. За 7 днів в Єгипті потрібно буде віддати 400-830$, а за 14 днів – від 500 до 1250$. Святковий банкет доведеться сплатити окремо. Ціни на новорічна вечеря – від 20 до 110$.

    Інша популярна для зустрічі нового року країна – Ізраїль. У період зимових свят основним туристичним центром цієї країни стає місто Ейлат. На Новий рік багато спрямовуються в п\’ятизірковий готель «Ейлата», який влаштовує грандіозне святкове шоу, що включає виступи місцевих та іноземних музикантів, салют, розкішний бенкет. На шоу збираються й гості з інших готелів. Тільки потрібно потурбуватися про завчасну купівлю квитків. Через кризу ціни на тури в Ізраїль дещо знизилися. Бюджет поїздки складе 720-4500$.

    Новий рік у Нью-Йорку

    Говорячи про Новий 2017 рік в різних країнах, не можна не розповісти про США. Щасливчики, яким вдасться отримати американську візу, зможуть відправитися на Новий рік в Нью-Йорк. Це місто зустрічає гостей мільйонами різнокольорових вогнів. Вулиці просто потопають в гірляндах і святкових прикрасах. Взимку обов\’язково варто відвідати Центральний парк і Рокфеллерский центр, де встановлена головна ялинка міста. Новорічну ніч багато вирішують зустріти на Таймс-Сквер, щоб побачити легендарний спуск величезного кулі з однієї з висоток. Але бувалі туристи замість цього радять відправитися на Бруклінський міст, звідки відкривається чудовий вид на Манхеттен і Статую Свободи. Опівночі звідси можна спостерігати чудовий салют. Вартість турів в Нью-Йорк починається від 1500$.

    Празднование Нового год а в Нью-Йорке

    Новий рік на Таймсквер в Нью-Йорку

    Збираючись святкувати Новий рік в іншій країні, варто завчасно все продумати. Пам\’ятайте, що разом з вами за кордон відправляються тисячі співвітчизників. Купуйте тури заздалегідь і намагайтеся, щоб у вас залишався час в запасі на випадок, якщо виникнуть проблеми.

    На завершення рекомендуємо дізнатися про офіційні вихідні на Новий 2016 рік. Бажаємо вам веселого, яскравого і незабутнього Нового року, щастя, успіху і любові!

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024