ГоловнаКонтакти

Салат «Ялинова гілочка з кулями

Рекламний блок

Цей салат у вигляді святкової ялинової гілки не залишиться не поміченим на новорічному столі.


Салат Еловая веточка


Інгредієнти:


• 1 шт. картоплі


• 1 шт. буряка


• 1 шт моркви


• 1 маринований огірок


• 2 яйця


• 150 грам шинки


• Кукурудза консервована - неск. зерен


• 100 грам майонезу


• Жменя мигдалю


• По склянці соку синьої капусти і буряків


• Зелений лук, кріп


Підготовка інгредієнтів.


Овочі та яйця відварити, почистити і потерти на крупній тертці. Також необхідно натерти маринований огірок. Шинку теж можна потерти на тертці, а можна дрібно нарізати. Тертий яєчний білок поділити навпіл і забарвити в одній мисці буряковим соком, в іншій - соком синьої капусти. Дрібно нарізати зелений лук.


Приготування.


Салат складається з шарів, які утворюють невеликі плями - кульки і гілку по краю блюда.


Перший шар - буряк, зверху її трохи посолити.


Другий шар - картопля і також солитись небагато. Зверху змастити майонезом (його потрібно трохи, інакше салат буде розтікатися).


Третій шар - шинка і також змащується майонезом.


Далі все посипається нарубаним зеленою цибулею.


Останній шар з маринованого огірка, який також трохи змащується майонезом.


Тепер викладаємо поверх шарів ялинкові кульки - один з тертого буряка, моркви, третій - з фарбованого білка буряковим соком і четвертий - з білка синього кольору. «Гілку» зверху засипати кропом і з мигдалю викласти шишки. Зернами кукурудзи прикрасити гілочку.

Рекламний блок

Рекомендуємо для перегляду

Додати коментар
Ваше ім'я:  



-
загрузка...