Гороскоп на 2017 рікТелець (чоловіки і жінки). Рік Півня для Тельців

Рік Вогняного Півня для Тельців буде дуже насиченим. Вже з перших днів 2017 року від представників цього знаку будуть потрібні рішучі дії і блискавична реакція на події. Зірки рекомендують упертому Тельцю змусити себе робити те, що дійсно потрібно, а не потурати власним бажанням. Якщо ви навчитеся бути відповідальними і виконавчими, небесні світила забезпечать вам всіляку підтримку.

Відомі Тельці

  • Джек Ніколсон
  • Володимир Набоков
  • Вільям Шекспір
  • Рене Зеллвегер
  • Ченнінг Татум
  • Мішель Пфайффер
  • Філіп Кіркоров
  • Девід Бекхем
  • Одрі Хепберн
  • Зигмунд Фрейд

Прогноз для знака зодіаку Телець на 2017 рік

Півень принесе в життя Тільця не тільки жорсткий порядок і зобов\’язання – також він приготував безліч несподіваних і приємних подарунків. Навесні цілком можлива зустріч з людиною, якого ви давно зневірилися побачити; влітку чекайте нових можливостей для вкладення грошей, а восени Півень подарує вам шанс виправити будь-які помилки. До речі, стосунки в 2017 році стануть для Тельців важливою сферою. Вам представиться можливість оцінити кожної людини і позбавитися від зайвих людей у своєму оточенні.

Не менш значну роль будуть грати професійні контакти. Не забувайте питати поради у більш досвідчених колег – вони підкинуть в вашу голову світлі думки та інноваційні ідеї. З розумом переймайте досвід професіоналів – і ви самі прийдете до числа незамінних співробітників фірми. Члени сім\’ї будуть весь рік надійною опорою для Тельців, так що не забувайте висловлювати подяку за надану допомогу і підтримку.

Гороскоп для знака зодиака Телец на 2017 год ПетухаУ 2017 році Тельцю доведеться робити те що треба, а не те, що хочеться

У середині року астрологи радять не вестися на поводу у запального Півня і проявляти дипломатичність у спілкуванні з людьми. Звичайно, Телець сам знає як йому чинити в тому чи іншому випадку, але не забувайте, що оточуючі можуть дати розумну пораду. Прислухайтеся до чужої думки, щоб не втратити шанси в бізнесі і відносинах. У другій половині 2017 року Тельцям може захотітися кардинально змінити сферу діяльності. Не опирайтеся цьому бажанню – Півень допоможе вам опанувати нові вміння.

Осінньо-зимовий період пройде під знаком творчості. Телець здійметься над буденністю і традиціоналізмом, опинившись джерелом креативних ідей. Навіть сама зухвала авантюра увінчається успіхом, так що сміливо приступайте до виконання задумів. Однак пам\’ятайте: індивідуалізм не завжди приносить плоди. Постарайтеся створити згуртовану команду однодумців, щоб отримати дійсно вражаючий результат.

  • Прогноз для чоловіків. Чоловікам-Тельцям небесні світила рекомендують стати впевненішим у своїх силах. Не сумнівайтеся в правильності своїх рішень – напористий Півень дасть можливість досягти поставленої мети. Головне – скласти план дій і не відходити від нього ні на крок. оумерьте свою впертість і ставитеся до близьким людям максимально дбайливо – їхня допомога стане неоціненною в кінці 2017 року. Будьте особливо делікатні у вирішенні фінансових питань – Півень не рекомендує починати нову справу з родичами. Високий ризик посваритися із-за неспівпадання інтересів.
  • Прогноз для жінок. До жінок-Тельцям Півень благоволить. Вже з початку 2017 року вам можуть зробити цінний подарунок. Сміливо плануйте далекі поїздки і подорожі, не відмовляйте собі в задоволенні пройтися по магазинах – покровитель року дасть вам необхідні кошти. В любовних відносинах вашою стратегією має стати чесність і вірність. Оточіть партнера турботою і увагою – і віддача перевершить ваші найсміливіші очікування. Кінець року краще присвятити сфері кар\’єрних інтересів, щоб закласти грунтовний фундамент на майбутнє.

Любовний гороскоп на 2017 рік

Сфера любовних відносин не порадує Тельців стабільністю. На шляху до вашого щастя можуть виникнути перешкоди. Однак Телець зможе впоратися з будь-якими проблемами, якщо візьме агресію під контроль і не будете конфліктувати з коханою людиною по дрібницях. Незважаючи на притаманну символу 2017 року емоційність, Півень – відомий дипломат. Мирне вирішення конфліктів він тільки вітає.

Любовный прогноз для Тельца на 2017 годПостарайтеся слухати коханої людини, а не сваритися через дрібниці

Чоловіки-Тельці в 2017 році будуть надмірно вразливі. Не сприймайте в багнети будь-яке слово вашої другої половинки. Спокійно і без зайвих емоцій висловлюйте незадоволення – вас обов\’язково почують і зрозуміють, а ваші взаємини прийдуть в стан гармонії і спокою. Пам\’ятайте: лояльність і терплячість – понад усе! Якщо Телець виховає в собі ці якості, то Півень подбати про його щастя. Астрологи рекомендують бути готовим до змін – настав час відкоригувати свій характер в кращу сторону.

У житті жінок-Тельців основну роль буде відігравати сім\’я. Від присутності родичів у вашому житті в 2017 році позбутися не вийде – вони постійно будуть давати вам поради та рекомендації. Не сприймайте таку наполегливість і втручання у ваше особисте життя занадто емоційно, краще прислухайтеся до порад старших – так ви зможете уникнути хворобливих і безперспективних відносин.

У другій половині року зірки пророкують одиноким Тельцям шанси на цікаве знайомство. Будьте у всеозброєнні – серйозно займіться своїм гардеробом і зовнішністю. Сімейним жінкам-Тельцям вдасться побудувати гармонійні стосунки з дітьми – дитина чуйно реагувати на ваші прохання і уважно ставитися до зауважень.

Гороскоп здоров\’я на 2017 рік

У рік Вогняного Півня сфера здоров\’я вас не особливо потурбує. Астрологи рекомендують поберегти себе в пік активності сезонних хвороб. Тепліше одягайтеся, вчасно пропийте курс загальнозміцнюючих вітамінів – і будете здорові весь рік. Якщо ви давно планували зайнятися загартовуванням, то в 2017 році для цього настає сприятливий період. Головне – приступити до справи без зайвого фанатизму, поступово привчаючи організм до перепадів температур. Для початку почніть приймати вранці контрастний душ.

Прогноз здоровья для Тельцов на 2017 год ПетухаЗагартовування зміцнить здоров\’я і імунітет Тельців

Чоловікам-Тельцям зірки рекомендують не занадто захоплюватися таблетками – припиніть використовувати весь аптечний арсенал при першому ж чих. Якщо ви відчуваєте наближення хвороби, допоможе своєчасна інгаляція і трав\’яні чаї. Безсумнівну користь принесе Тельцям лазня або сауна – такі процедури не тільки приємні, але і є цілющими.

Жінкам-Тельцям астрологи радять звернути увагу на стан ендокринної системи та підшлункової залози. Уважно слухайте сигнали організму і при найменшому тривожному ознаці зверніться до лікаря. Взимку не зловживайте алкоголем. Звичайно, в період січневих свят складно утриматися від міцних напоїв, але наслідки, спровоковані вашої відчайдушністю, будуть відгукуватися вам ще довго.

Влітку 2017 року відмовтеся від гострих і жирних страв – основою вашого раціону повинні стати злакові продукти, фрукти і овочі. Восени не забувайте про необхідність фізичних навантажень. У літній період ви можете настільки разлениться, що забудете про фітнесі. Це негативно позначиться на стані фігури і приведе в зневіру в період загострення осінніх депресій.

Грошовий гороскоп на 2017 рік

Рік Вогняного Півня обіцяє Тельцю фінансову стабільність – на особливо великий куш розраховувати не варто, але і істотних витрат вдасться уникнути. Не вирушайте в ризиковані авантюри, і тоді до кінця року вам вдасться поповнити свою заначку.

Денежный прогноз для Тельца на 2017 год ПетухаНе ризикуйте своїми грошима: 2017 рік краще прожити без авантюр

Чоловікам-Тельцям астрологи рекомендують прислухатися до порад знайомих. Не соромтеся в 2017 році використовувати ділові та родинні зв\’язки. Тельцям-боржникам Вогненний Півень допоможе розрахуватися і не набрати нових боргів. Основний дохід вам буде приносити професійна сфера. Однак наприкінці року Півня можна очікувати надходжень з боку, так що не цурайтеся фріланса і нових видів діяльності. Символ 2017 року обіцяє, що заробити прагматичним Тельцям буде нескладно.

Жінкам-Тельцям рекомендують сміливо висловлювати свіжі ідеї. Досить стояти осторонь і виконувати чорнову роботу – вам цілком під силу самостійно зайнятися чимось серйозним! Скористайтеся всіма шансами, які надасть вам 2017 рік, і вже до початку зими ви зможете пожинати плоди своїх зусиль. Півень особливо благоволить до Тельцям, зайнятим у творчій сфері – він обіцяє, що ваші напрацювання будуть оцінені належним чином не тільки у вигляді визнання суспільства, але і в матеріальній формі.

Гороскоп кар\’єри на 2017 рік

Півень обіцяє Тельцям звершення у сфері кар\’єрних інтересів. Подвиги, здійснені представниками даного знака на професійному поприщі, будуть головною темою розмов в офісі вже з початку весни. Правда, не варто розраховувати тільки на удачу і сприятливе розташування зірок – трудоголік-Півень потребує наполегливої праці і повної самовіддачі.

Рабочий прогноз для Тельца на 2017 год ПетухаРобота вимагатиме від Тельців повної самовіддачі і терпіння

Чоловікам-Тельцям астрологи радять запастися терпінням і максимально викластися в першій половині 2017 року. Зусилля не пройдуть даром, а керівництво виділить вас при роздачі річних призів. Навіть якщо ви втомилися і більше не в силах везти цілий віз робочих обов\’язків, не опускайте рук. До літа ви ввійдете в комфортний ритм і зможете завершити всі починання.

Жінки-Тельці зможуть не тільки досягти значних успіхів в роботі, але і просунутися в плані кар\’єри. Проте для цього потрібно буде докласти значних зусиль. Вас не повинні лякати можливі відстрочки і юридичні казуси. Виправляйте документи стільки разів, скільки від вас будуть вимагати – завзятість і працездатність відіграють вам на руку. Навчіться визнавати, що ви також можете помилитися, і уникайте звинувачень у бік колег – їх допомога і підтримка ще не раз знадобляться вам у новому році.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024