Оригінальні і модні способи прикрашання ялинки на Новий рік 2015

Мало хто може уявити святкування нового року без гарно прикрашеної ялинки. Вона може бути справжня, так і штучна. Штучні ялинки бувають вже вбраними. Звичайно, це позбавляє від необхідності купувати іграшки і витрачати час на прикраса новорічного дерева. Але ж наряджати ялинку самостійно набагато цікавіше.

Втомившись від традиційної мішури і дождиков хочеться чогось новенького і більш оригінального.

Подарок на Новый год

Прийдешній рік – це рік синьої дерев\’яної кози, яка не терпить химерності і помпезності, а отже не варто вивалювати все новорічні прикраси з коробки і «ліпити» їх на ялинку, не залишаючи жодного вільного гілки. Найкраще нарядити її лаконічними і невеликими іграшками, що підкреслюють красу дерева. Що стосується кольорів, то краще всього віддати перевагу синім, сріблястим і зеленим кольорами.

Оригінально прикрасити ялинку можна за допомогою прозорих куль, розвішаних рівномірно. Вони можуть бути виконані зі скла, так і з пластику. Завдяки таким іграшкам, новорічне деревце буде виглядати природно, адже ніщо не буде затьмарювати його краси. Крім того, прозорі кулі будуть нагадувати навіть не іграшки, а крижані скульптури. Якщо здасться, що подібного роду прикраса буде занадто нудним, то можна всередину кульок насипати нарізану кольорову мішуру, дощик або кольорові камінці.

В\’язані іграшки теж будуть вельми оригінально виглядати на новорічному дереві. Різні сердечка, зірочки та інші в\’язані шедеври здатні перетворити ялинку в яскраве і стильне прикраса всієї квартири.

У будинку, де є діти, дуже до речі будуть натуральні прикраси: цукерки, цукерки та інші солодощі. На сьогоднішній день обгортки цукерок настільки красиві та яскраві, що з легкістю зможуть замінити новорічні іграшки. Крім того, що такий варіант нарядити ялинку буде вельми оригінальним, він ще і напевно припаде до душі самим молодшим членам родини.

З допомогою традиційних шаров також можна зробити новорічну красуню модною і стильною. Для цього необхідно дотримуватися деяких правил геометрії. Приміром, розвісити кульці можна по колу, щоб кожен наступний ряд був виконаний з кульок різного кольору.

Досить оригінально виглядає ялинка, прикрашена іграшками одного кольору. Новорічні кульки і гірлянди, кульки, мішура і дощики, наприклад, сріблястого, червоного або синього кольору дуже добре поєднуватимуться із зеленою красунею. Такий варіант деколи є самим оптимальним, адже це дозволяє домогтися лаконічності і простоти. А іноді чим простіше – тим краще і оригінальніше.

Крім бантиків, іграшок і мішури, для прикраси ялинки також можна використовувати макаронні вироби, живі квіти (ця тенденція з\’явилася порівняно недавно), фотографії та багато-багато іншого. Варто відзначити і важливість грамотного розташування іграшок. Це допомагає добитися оригінальності при прикрасі новорічного дерева.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024