Ідеї для зустрічі Нового року 2017

Зустріч Нового року для багатьох з нас є довгоочікуваним, грандіозною подією. І це не дивно. Адже з приходом цього свята у всіх розправляються крила за спиною, відчувається приплив енергії, ми починаємо відчувати, що всі наші намічені плани обов\’язково збудуться. Наявність гарного настрою повинно обов\’язково бути підкріплено бурхливими веселощами в новорічну ніч.

Вже давно відійшли на другий план посиденьки у вузькому сімейному колі, монотонне поїдання салатів і перегляд новорічних телешоу. Зараз в моді відзначати головне свято в році з розмахом, шумом і оригінальністю. Так, щоб ця вечірка запам\’яталася надовго всім гостям.

І зовсім не обов\’язково залишати батьків, братів, сестер та інших родичів вдома – можна разом з ними організувати чудове свято і веселитися від душі. Давайте розглянемо список цікавих ідей для зустрічі 2017 року, а ви вже самі визначитеся, яка з них вам найбільше підійде.

Найпопулярніші варіанти проведення свята

  • как провести новый год 2017Поїздка за кордон. Це відмінна ідея, яка передбачає виїзд з країни. Тому перш ніж її здійснити, потрібно подбати про супутніх документах для всіх учасників бенкету. Можна вирушити на якийсь екзотичний курорт або до теплого ніжному моря. Головне, порадитися з туроператором, куди в цю пору року вигідніше полетіти. У такої поїздки, звичайно, є один мінус – завищена вартість путівки, адже в новорічні свята вона збільшується на 20%. Зате плюсів набагато більше, включаючи відсутність готування, біганини по магазинах у пошуках необхідних продуктів і прибирання оселі.
  • новый год на площади городаСвяткування біля Новорічної ялинки. Ця незвичайна зустріч Нового 2017 року запам\’ятається вам надовго. Для неї слід продумати, в першу чергу свій наряд, тому що вночі на вулиці холодно, а ви ж не хочете на наступний ранок звалитися з температурою. Продумайте невелике меню, яке прикрасить такий відпочинок і допоможе піддатися загальному веселощів.
  • как встретить новый годСвято на дачі. Якщо у вас або у ваших друзів є заміський будинок, то відмінним місцем для зустрічі року Вогняного Півня не знайти. Півень любить природу, тому такий варіант можна вважати оптимальним. Тепло і затишок, який таїть у собі кожен заміський будиночок, ідеально впишуться в ваш свято. Заздалегідь купіть всі продукти, продумайте з друзями меню, вбрання, конкурси. По приїзду можна прикрасити будинок яскравими гірляндами і кулями. Ну і, звичайно, не потрібно забувати про лісової красуні – про ялинку. Прикрасьте її всілякими стрічками, ліхтариками, що світяться і блискучими іграшками і в повітрі відразу відчується новорічний настрій.
  • новый год 2017 в компанииЗустріч в компанії з коханим. Деякі люди не хочуть галасливих п\’яних компаній і воліють такий добрий свято, як Новий рік проводити разом зі своєю другою половинкою. Це теж непоганий варіант, адже на наступний день вже можна піти в гості до рідних, а саме новорічну ніч провести тільки вдвох. Для цього захід не обов\’язково накривати шикарний стіл. Можна обмежитися парою салатів, легкими закусками і пляшкою дорого вина. Але все ж над вбранням доведеться подумати. Краще одягти щось елегантне – красиве вечірнє плаття, костюм. Також подбайте про музику. Можна заздалегідь скласти романтичну добірку і включити її в новорічну ніч.
  • ресторан на нг 2017Святкування в ресторані або клубі. Це найбільш оптимальний варіант зустрічі Нового року. Плюсів у нього предостатньо. Відпадає готування, прибирання, покупки продуктів, хвилювання перед приходом гостей. Від вас вимагається тільки красиво одягнутися, купити подарунки, запастися гарним настроєм і відправлятися до місця проведення вечірки. Якщо проявити фантазію можна зробити костюмований бал з нагоди Нового року. Може бути, комусь з вас вдасться дістати костюм Півня, і тоді ви будете самою значущою персоною на святі.
  • курорт в горах новогоднийЗустріч Нового року на гірськолижному курорті. Не рідко зими в наших краях проходять без снігу. А так хочеться в новорічну ніч вийти на вулицю, покидатися сніжками або зліпити сніговика. Тому відмінною ідеєю стане поїздка в який-небудь гірськолижний курорт. Це дозволить поєднати приємне з корисним: і на лижах вдасться покататися, і потішитися в заметах, і весело відзначити 2017 рік. Таке свято обов\’язково принесе масу задоволення всім оточуючим.
  • семейный новый годНовий рік разом з дітками. Якщо у вас є діти, то потрібно в першу чергу влаштувати свято для них. Напевно, у вас є сімейні пари з дітьми, які не проти об\’єднатися, щоб весело відзначити Новий рік. Складіть невеликий сценарій з дитячими конкурсами. Можна заховати по всій квартирі невеликі призи, намалювати карту і щоб дітлахи шукали подаруночки по цій карті.
  • Зустріч Нового року не повинна бути тьмяною і буденного. Фантазуйте, креативьте і тоді на протязі всього року на вас будуть сипатися несподівані подарунки долі. Зима – час для дива, так давайте створювати його самі!яч

    Залишити відповідь

    Все про Новий рік 2024