Opel Insignia 2017 модельного року

Не так давно автовиробником Opel вже були розпочаті тести оновленого седана Insignia. На даний момент відомо, що дану новинку презентують на франкфуртському автосалоні в 2017 році. При цьому за даними видання під назвою Automotive News, цей седан отримає безліч оновлень. Наприклад, до таких змін можна віднести нову решітку радіатора і інноваційну мультимедійну систему.

новые автомобили 2017 года

У мережі з\’явилися фото Opel Insignia 2017 року, зняті автошпионами. І хоча залізний кінь був сильно замаскований вже можна з точністю стверджувати, що він буде більш елегантним, ніж його попередник. Головною метою компанії було зробити нову версію Insignia найбільш стильним авто всього свого модельного ряду.

Ось, наприклад, цей транспортний засіб тепер буде оснащено похилим дахом, що зробить його зовні схожим на чотирьохдверне купе, а не хетчбек, як це було раніше. Крім цього, новинку оснастять великою кількістю різноманітних стильових рішень за типом концепту Monza. Є також інформація про те, що на ринках автомобілів країн Європи і в США нове покоління Insignia буде випускатися під ім\’ям Buick.

Новый Опель инсигния 2017

Екстер\’єр

І хоча є велика ймовірність, що ми не побачимо якихось особливих революційних рішень, так як це авто буде йти по еволюційному шляху в дизайні, новинка все ж таки отримає безліч змін у своєму екстер\’єрі. На сьогоднішній день відомо, що виробники зроблять новий Opel Insignia аж на цілих 10 см довше наявної моделі.

Це додасть більшого комфорту пасажирам другого ряду. Можна сказати, що це і є основною «фішкою» новинки. А адже базу автомобіля і раніше важко було назвати маленькою, так як вона становила аж 2,737 метра.

новые авто 2017 года

Крім цього, новинка буде розроблена на основі нової платформи, де застосовуються надлегкі матеріали. Це дасть можливість скоротити масу залізного коня до 200 кілограмів, що, в свою чергу, допоможе більш ефективно використовувати силовий агрегат. Завдяки цьому нова Opel Insignia також і одним з найбільш економних машин в цьому класі.

Як і раніше на європейському ринку автомобіль повинен бути представлений у двох типах кузова, а саме в хетчбеку і універсалу. Але, як вже було зазначено, хетчбек в силу своєї похилому даху буде більше схожим на купе по типу Gran Turismo.

Технічні характеристики

автоновинки 2017 года

При тому, що на даний момент поки немає точних даних про технічні характеристики другого покоління авто 2017 року, можна точно стверджувати, що тут ми не побачимо жодного трициліндрового турбодвигуна або двох електричних двигунів, як у випадку концептуального Opel Monza. Також під капотом навряд чи буде 350 сил, якими обдарували попередню версію цього автомобіля на шанхайській виставці.

Найімовірніше, ми побачимо бензинові версії двигунів, обсягом 2, 1.8 і 1.6 літра. При цьому дизельні агрегати повинні отримати мотори в два літри з потужностями в 195 і 163 л. с. Варто підкреслити, що саме такі двигуни були встановлені на поточній версії Insignia. Але все-таки можуть бути додані і нові силові агрегати.

Інтер\’єр

Opel Insignia 2017 года

Салон новинки також отримає безліч оновлень. Так, відомо, що тут буде красуватися великий цифровий дисплей, який своїми функціями замінить всю приладову панель. А також салон оснастять проекційним дисплеєм, завдяки якому всі свідчення будуть відображатися на лобовому склі.

До всього вищепереліченого виробники також додадуть велику панорамний дах зі скла. А ось двері типу «крило чайки», найімовірніше, не будуть встановлені на серійної моделі.

Opel Insignia 2017: фото

автоновинки 2017 года новые автомобили 2017 года Opel Insignia 2017 года Новый Опель инсигния 2017
Opel Insignia цена Opel Insignia технические характеристики Опель инсигния описание новый Opel Insignia фото
новые авто 2017 года новый Opel Insignia фото новый седан Insignia кроссовер Opel инсигния 2017

Відео-огляд, тест-драйв

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024