Як прикрасити ялинку на Новий рік 2017

У 2017 році Червону Мавпу змінить Червоний Півень. Тварина це особливе, адже вважається, що він поєднує в собі дивовижні якості – організованість і марнославство, проникливість і егоїзм, педантичність і консерватизм.

Задобрити його потрібно не тільки смаколиками на новорічному столі, але і красивими декораціями в приміщенні. Потрібно пам\’ятати, що господар цього року – птиця вельми обидчива, тому і до підготовки зустрічі новорічної ночі необхідно підійти з усією відповідальністю.

2017 рік відповідає стихії вогню. Пам\’ятаєте прислів\’я про те, як рік зустрінеш, так його і проведеш? Підготувавшись на славу, можна отримати прихильність одного з 12 тварин китайського календаря, який стане захисником вашого будинку на весь подальший період. Дізнайтеся, як правильно оформити будинок напередодні новорічної ночі, як прикрасити ялинку на Новий рік 2017 і чим задобрити Червоного Півня.

Секрети оформлення будинку напередодні Нового Року 2017

Існують певні прикмети для зустрічі року Півня. Так, наприклад, першорядне значення має колір тварини, рік якого планується зустрічати. У 2017 році – це червоний, тому і новорічне оформлення будинку повинна йому відповідати. Можна використовувати також жовті, помаранчеві насичені відтінки, які додадуть інтер\’єру барвистості і розкоші. У статті використовуються гарні фото реальних ялинок, які люди прикрашали будинку своїми руками.

новогоднее украшение елки 2017 украшаем елку фото фото красивой новогодней елки декор елки в красных цветах

Серед найбільш поширених прикмет:

  • Новорічна красуня ялинка повинна стояти в центрі кімнати. При цьому прикрасі на ній повинні бути строкатими й барвистими.
  • Обов\’язково потрібно повісити на гілочки декоративні грошові купюри (чим більше номінал, тим краще). Вважається, що в цьому випадку весь наступний рік буде багатим і щедрим.
  • Під новорічною ялинкою на стіл потрібно поставити кілька колосків пшениці. Щоб прожити рік в достатку, насипте в красивий лляний мішечок кілька горсток зерна і поставте біля підніжжя ялинки.
  • Щоб спіймати удачу за хвіст східного гостя потрібно символічно розставити наступні атрибути на святковому столі: в центрі – чаша з водою, в кутку – 7 красиво задекорованих свічок золотисто-жовтого кольору, на протилежному куті – хліб, сіль і невелика ємність з зерном.
  • Благополуччя в домі буде знайдена, якщо оформити стіл в сільському стилі – з лляною скатертиною, великою кількістю фруктово-овочевих композицій.

Що стосується прикраси новорічної красуні, це також особливий ритуал, який принесе задоволення всім членам сім\’ї.

Як прикрасити ялинку в рік Червоного Півня

Сьогодні магазини вражають різноманітністю новорічних прикрас. Вибір настільки великий, що дозволяє створити неймовірно красивий, тематичний дизайн новорічної красуні. Як вже раніше згадувалося, в 2017 році головний кольорами є червоний, а також всі відтінки жовтого, золотого, помаранчевого. Поєднання червоного з золотом – це уособлення розкоші і багатства, гармонії і достатку. Саме цю колірну гаму краще всього використовувати при прикрасі ялинки в рік Червоного Півня.

елка украшенная цветами как красиво украсить елку 2017 красиво украшенные елки фото 2017 елка украшенная шарами

Навіть якщо ви є прихильником мінімалізму, поступіться своїм смаковим перевагам в новорічну ніч. Чим яскравіше буде прикрашена ялинка в НГ 2017, тим щедрішим буде весь рік. Більше мішури, серпантину, великих блискучих кульок, гірлянд.

В якості верхівки краще використовувати об\’ємну фігурку Півня, а самі підібрати прикраси у формі курочок і маленьких півників. Ось такий тематичний дизайн сподобається і оточуючим, і буде обіцяти удачу в 2017 році.

каким цветом украсить елку в 2017 году красиво украсить елку дома как украсить елку в год петуха год петуха 2017 как украсить елку

Зовсім не обов\’язково купувати дорогі ялинкові прикраси у великій кількості. Сьогодні в моді іграшки, створені у різних техніках: декупаж, пап\’є-маше, в\’язані, з бісеру та багато інших. Створити їх зовсім нескладно і недорого.

При цьому таке заняття стане відмінним способом для проведення передноворічного вечора для тих, у кого є маленькі діти. Створювати красу своїми руками – це може стати передноворічним ритуалом у вашій родині.

Робимо новорічні іграшки із зображенням Півня

Найбільш простим, цікавим і недорогим способом створення оригінальних тематичних прикрас на ялинку стане техніка декупаж. Освоїти її можуть навіть ті, хто раніше ніколи не займався саморобками і не причетний до рукоділля.

елочные игрушки своими руками

Все, що потрібно для створення ексклюзивних прикрас – це недорогі пластикові новорічні кулі з ідеально рівною поверхнею, трохи фарби білого або золотого кольору, губка-мочалка, серветки з численними зображеннями півнів, клей ПВА і акриловий лак для завершального покриття.

игрушки новогодние декупаж

Сам процес відбувається дуже просто. На поверхню кожної кулі з допомогою мочалки наноситься тонкий шар фарби. Після повного висихання наклеюються попередньо вирізані з верхнього шару серветок півники.

как сделать игрушку на новый год 2017

Важливий момент: треба клеїти з використанням ПВА, злегка розведеного водою. Останній штрих – покриття всієї поверхні кулі акриловим лаком. Такі прикраси виглядають просто чудово, а ось на їх створення буде потрібно мінімум коштів і часу.

мастер класс фото декупаж

Прикраси з бісеру, ниток і папери

Довірити таке заняття можна і дітям, причому відразу ж варто сказати, що в такому разі новорічне свято запам\’ятається їм особливо. Кожна дитина буде гордий від того, що саме іграшки, створені власноруч, є прикрасами новорічної ялинки. Виготовлення об\’ємних іграшок – більш складний процес. Для цього краще всього використовувати бісер або нитки для в\’язання.

елочные игрушки из бисера своими руками игрушка из ниток с детьми новогодние игрушки с детьми своими руками elka-2017-21

Оригінально буде виглядати і пташина сім\’я з пап\’є-маше з використанням звичайного паперу, дроту, кольорових ниток і фарб. Всілякі вироби-прикраси стануть талісманами, привертають удачу в 2017 році.

Чому так важливо приділяти увагу прикрас будинку

украшенная елка картинкиПівень – особлива птах, що в різних народах символізується по-різному. Це і символ сонця, і благополуччя, і достатку, і вигнання нечистої сили і чоловічого здоров\’я, і владарювання. В цілому він є господарем будинку, вірним стражем спокою для всієї родини. Навіть у фен-шуй фігурки Півня мають особливе значення.

Зокрема, відіграє роль, з якого матеріалу виготовлена фігура Півня:

  • З кришталю або фарфору – це засіб для трансформації негативних потоків енергії в позитивну.
  • З металу – це символ подружньої вірності і багатства.
  • З дерева – це спокій і мир в домі.

Дуже важливо напередодні Нового Року розмістити придбану фігурку Червоного Півня саме в південній частині житла. Щоб максимально використовувати силу володаря наступного року, можна придбати відразу кілька фігур з різних матеріалів.

В цьому випадку біля входу в будинок краще поставити прикраса з кераміки, для поліпшення фінансового становища краще використовувати металеву фігуру, поставивши її в південно-східній частині будинку. Для тих, хто побоюється зради з боку свого партнера, найкращим захистом стане Півень з металу, розташований всередині шафи.

Використовуючи всі поради і рекомендації щодо святкового оформлення житла, можна бути впевненими в тому, що прихильність Червоного Півня протягом всього 2017 року буде забезпечена.

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024