Новий рік в Сочі 2016 (рік Вогняної Мавпи)

Після проведення Олімпійських ігор 2014 стереотипи щодо літнього відпочинку в Сочі поступово розвіюються. Відмінно створена інфраструктура, прекрасні автомобільні дороги, спортивні комплекси і фешенебельні санаторії тепер відкриті для вас цілий рік. Побувавши одного разу в зимових Сочі, ви побачите місто з зовсім нової, більш святкової сторони.

ЗМІСТ

  • За і проти новорічних канікул в Сочі
  • Клімат і погода в Сочі на Новий рік
  • Вибираємо місце де зустріти Новий рік в Сочі 2016
  • Бронювання новорічних турів

«ЗА» і «ПРОТИ»

Свіжий чорноморський повітря, гірськолижні курорти, але хіба цього не можна знайти в інших містах Північного Кавказу чи закордоном? Чому ж саме Сочі виділяється від інших морських оздоровниць?

Новый год в Сочи 2016

  • Ж/д квиток до Сочі коштує зовсім недорого, а нашим громадянам не потрібно оформляти візу для в\’їзду або інші дозвільні документи.
  • Для успішного відпочинку не обов\’язково готуватися заздалегідь. Вам достатньо лише купити авіа або залізничний квиток, а зняти квартиру, готель або оселитися в санаторії можна вже на місці.
  • Під час свята вас буде оточувати звичне товариство з ваших співгромадян – ніякого мовного бар\’єру ви не відчуєте.
  • Опинившись в Сочі, ви не стомилися свій організм різкою зміною клімату або змінами у часовому поясі, все залишиться на своїх місцях без дискомфорту для вас.
  • У новорічні свята відпочиваючих не так багато, як влітку, тому надмірна переповненість туристами вам зовсім не потривожить – її просто немає.

У списку «ПРОТИ» є тільки один пункт і це: пробки на дорогах. Але при підготовці до Олімпіади був запущений новий вид транспорту – електропоїзди під назвою «Ластівки». Вони швидко пересуваються з однієї точки міста в іншу, доставляючи пасажирів в різні райони. Але врахуйте, що погода на Новий Рік тут завжди стоїть чудова і, можливо, вам і не захочеться користуватися транспортом, ви з задоволенням насолоджуйтеся вечірніми або нічними прогулянками по одному з найкрасивіших міст Росії.

Майбутній клімат

Погода в Сочі порівняно з іншими, особливо північними, регіонами можна навіть сказати річна. Середня температура води і повітря тримається приблизно на одному рівні – 10, 11?С. Трохи затьмарити клімат може морський бриз, але ви можете потрапити і на кілька воістину спекотних днів, коли на вулиці до 25?С. Тоді всі мешканці та гості міста розпочинають неодмінно звільняти себе від теплих одягу і радіти появі ясного сонечка.

Якщо ж ви приїхали на відпочинок в Сочі цілою компанією або сім\’єю, то не помітите погодних казусів. Вам дійсно буде жарко від щоденних шоу програм, концертів, вистав і т. д. На Новий Рік в Сочі завжди з\’їжджаються найкращі співаки, актори, танцюристи й музиканти і це при тому, що ціни тут значно нижчі за європейські. Ранок теж ніколи не буває нудним: екскурсії, сімейні програми і прогулянки будуть захоплювати вас постійно.

З чого вибрати?

А тепер пройдемося саме по тих місцях, де життя і відпочинок здасться більш цікавим, ніж в інших місцях серця Олімпіади.

Новый год в Сочи 2016. Олимпийская деревня, Красная поляна, цены, бронирование

Червона Поляна. Якраз на цих гірськолижних трасах каталися і скоро знову повернутися на світові змагання відомі чемпіони спорту. Але поки таким шансом можете скористатися ви, в цьому і полягає вся суть вашого переваги. Ми можемо гарантувати, що від таких прогулянок ваша уява почне працювати зовсім по-іншому, ви переполнитесь приємними враженнями.

Запропоновані готелі здивують своїм рівнем і обслуговуванням. Роза Хутір, Гірська Карусель, Альпика-Сервіс принесе задоволення від проживання навіть самим витонченим мандрівникам.

Новий Рік в Олімпійському селі не може пройти без захвату, адже сама місцевість була спеціально переобладнана і розроблена для свята і веселощів. Тут не знайти ж/д шляхів, створена прекрасна набережна з пальмами і алеями, чисті і кращі пляжі на узбережжі, поблизу розташовані кафе, ресторани, бутіки і банки. Територія переповнена екскурсійними об\’єктами, куди відправитися можна і самостійно. Для екстремальних розваг крім гірськолижних трас є атракціони європейського класу – Сочі-Парк.

Новорічні тури в Сочі – чи не найкращий вибір для проведення зимових канікул на європейському рівні і за доступною ціною. Численні розважальні об\’єкти перетворять ваш відпочинок на нескінченне веселощі.

Бронювання готелів та турів на Новий рік 2016 в Сочі

Booking.com

Залишити відповідь

Все про Новий рік 2024